Ez Jennifer Aniston bomba formájának 4 titka

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jennifer Aniston hajkoronájának olyan híre van, hogy akár memoár is születhetne róla. Arról nem is beszélve, hogy a színésznő modernkori istennőként tündököl a mindennapok során, miközben bájos és földhöz ragadt, így pedig egy generációkon átívelő példaképként él a köztudatban. Mi a titka?

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston tudja, hogyan tartsa karban a testét és a lelkét
Fotó: James Devaney/Getty Images

„Sok vizet iszom, naponta átmozgatom a testemet, igyekszem teljes értékű, friss ételeket fogyasztani, valamint annyit alszom, amennyit csak tudok. Utóbbi számomra kihívást jelent, de nagyon-nagyon fontos. Érzem magamon, ha nem pihenek eleget. Mindezek mellett igyekszem odafigyelni arra is, hogy milyen gondolatokat engedek be az elmémbe. A világunk mostanában nagy kihívásokon megy keresztül, tudom, hogy mindannyian sokat törődünk vele, de néha azt érzem, hogy elengedhetetlen kikapcsolnunk a zajt” - nyilatkozta Jennifer Aniston a CR Fashion Book számára. Az a helyzet, hogy a színésznő nem mond hülyeséget! Miért jó, ha Jennifer Aniston egészségének és szépségének titkait betartjuk? Eláruljuk!

1. Vízfogyasztás

A hidratáltság az egy kulcsfontosságú dolog, amit az általános egészségünkért tehetünk. A megfelelő folyadékpótlás többek között támogatja a fizikai teljesítményt, csökkenti a fejfájást, megelőzi a székrekedést. Arról nem is beszélve, hogy a vízfogyasztás segíthet a fogyásban, valamint a testsúly szinten tartásában, mert a folyadék amellett, hogy növeli a jóllakottság érzetet, fokozza az anyagcserét, valamint hozzátesz a kalóriaégetéshez - írja a healthline.com. A byrdie.com szerint azt se felejtsük el, hogy a dehidratáció negatív hatással van a bőr állapotára is.

2. Testmozgás

Szokás mondani: ép testben, ép lélek - a testmozgás elengedhetetlen, de nem mindegy hogyan csináljuk! A mozgás terén ne csak egyféle edzéstípust végezzünk, próbáljuk meg kombinálni például a kardió és a súlyzós gyakorlatokat egymással. A fentieket bátran kiegészíthetjük néhány étrend kiegészítővel, de alapvetően ne ezektől várjuk a megoldást. Egy személyi edző, vagy egy életmód tanácsadó rengeteg hasznos tanácsot adhat céljaink elérésében. Kérdés esetén bátran bízzuk magunkat a szakértőre, aki végig mentorként fogja a kezünket, figyelemmel kíséri az étkezésünket és a mozgási szokásainkat is.

„Változni fog a hasfalunk, lejjebb fog menni a csípőnk, a combunk, és a fogyás bizonyos esetekben a mellméretünket is csökkentheti” - árulta el Kiss Virág szakember a lapos has és edzett test titkát a GLAMOUR számára.

Elképesztő magyar siker: Karikó Katalin Nobel-díjat kapott

Elképesztő magyar siker: Karikó Katalin Nobel-díjat kapott

3. Egészséges étrend

Folytatva az előzős gondolatmenetet, Kiss Virág életmód szakértő szerint az első és legfontosabb, hogy eloszlassunk a tévhiteket. Az étkezés és a mozgás kéz a kézben jár egymással, bármilyen életmódváltásba kezdünk, fontos tisztázni, hogy a céljaink elérése csak akkor lesz sikeres, ha mindkét területre maximális figyelmet fordítunk. „Ha a mozgásunk egyoldalú és folyamatosan felüléseket, különböző hasra fókuszáló gyakorlatokat végzünk, sajnos nem elég céljaink eléréséhez. A minőségi étkezés, az elfogyasztott kalóriamennyiség és az egész testre kiterjedő rendszeres testedzés hozza meg a sikert.”

Olyan étrendet kövessünk, ami fehérjében magas és alacsony a szénhidráttartalma. Hagyjuk el a finomított szénhidrátokat, a péksüteményeket, különböző kekszeket, kenyérféléket, próbáljunk meg tisztán étkezni. Kerüljük a cukrot, a keményítőt és minimalizáljuk a sófogyasztást. A túlságosan zsíros ételeket mindenképp mellőzzük az életünkből, a következetesség az egyik legfontosabb kulcsa céljaink elérésének.

Nem kell azonnal mindenről lemondanunk, az önmarcangolás, drasztikus megvonás és a túlzásba vitt mozgás helyett, az életmódváltás elején a fokozatosság elvét követve iktassunk be új dolgokat az életünkbe, így kevésbé ér minket kudarc, és hosszú távon, akár egy teljes élethosszon át képesek leszünk az új életformánk irányelveit követni.

4. Alvás

Az alvás egy olyan elengedhetetlen tényező, amely lehetővé teszi, hogy a testünk és az elménk feltöltődjön, hogy ébredéskor friss és éber legyen. Az egészséges alvás segíti a szervezetünk egészségének megőrzését és a betegségek kivédését is. Elegendő alvás nélkül az agyunk nem tud megfelelően működni. Ez ronthatja a koncentrációs képességünket, a tiszta gondolkodásunkat és az emlékeink feldolgozását is - írja a sleepfoundatioyn.org.

+1 Információs csend

Ma már sajnos alig van hely a csendnek, hangokkal telítődik az elménk. Vijay Eswaran, a Qi Group vezérigazgatója úgy véli, hogy az elméjében töltött idő jobb üzletemberré teszi őt. Így megírta a Sphere of Silence című könyvet, amely arról szól, hogy napi egy óra csendes önvizsgálat élesíti az elmét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp: 2024 elsöprően szenvedélyes lesz, de azért őrizd meg a józan eszed

Szűz éves horoszkóp: 2024 elsöprően szenvedélyes lesz, de azért őrizd meg a józan eszed

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A nagy kérdés: mit vegyünk fel a különböző ünnepi összejövetelekre? (x)

A nagy kérdés: mit vegyünk fel a különböző ünnepi összejövetelekre? (x)

PR

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)