Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Imádjuk a Jennifer Lopez-Ben Affleck párost, és ezen a gonoszkodó internetes tartalmak sem tudnak változtatni, ahogy az énekesnő sem engedte, hogy bárminemű negatív komment csorbát ejtsen a kapcsolatukon. Igaz, Jennifer Lopez "összeállításában" kicsit kicsavartnak tűnik a valóság, de a tényt, hogy imádják egymást és alapvetően jó páros, tényleg nem ér elvitatni tőlük.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös videója mindent elmond
Jennifer Lopez és Ben Affleck közös videója mindent elmond
Fotó: John Shearer/Getty Images

Mémvideók tömkelege kering Ben Affleck arcáról, aki láthatóan nem éppen élete legszebb napját élte az idei Grammy-gálán. Bár búskomor ábrázata felrobbantotta az internetet, és többek szerint komolyan összekaptak Jenifer Lopezzel, az énekesnő mindent elkövetett, hogy legalább az illúziója legyen meg annak, hogy férje igenis jól szórakozott.

Semmi nem tudja megingatni a szerelmüket

Kétségtelen, hogy Ben Affleck a mémek koronázatlan királya; számos alkalommal kapta már fel őt az internet népe egy-egy ügyetlenebb - vagy épp nagyon őszinte - pillanata miatt. Mi inkább úgy mondanánk, hogy emberi, mint sem esetlen, amellyel csak azt bizonyítja be, hogy sztárság ide, kamerák oda, neki is ugyanúgy lehetnek rossz napjai, mint bárki másnak. Nem tudni, hogy épp hasonló történt-e vele a 2023-as Grammy-gálán, de néhány felvételen az látszott, hogy nem érezte magát túl jól. Az egyik pillanatban Lopez kicsit rá is pirított, hogy kapja össze magát, de utána mindketten mosolyogtak.

Bár a kamerák megörökítettek egy-egy rossz pillanatot, ezekből érthetően egy sem került be Jennifer Lopez tegnap megosztott videójába. Ami nyilván érthető, hiszen az énekesnő mindig rettentően kínosan ügyel arra, mi jelenik meg róla. Az például, hogyan és milyen módon szivárogjon ki, hogy Ben Afflecckel újra egy párt alkotnak, az ő tervezését dicséri.

Van úgy, hogy bal lábbal kel fel az ember

Jennifer Lopez és Ben Affleck először a 2000-es évek elején találtak egymásra, majd elváltak útjaik. 2021-ben lobbant fel köztük újra a szerelem, és azóta töretlen a kapcsolatuk. Tavaly nyáron egy meghitt Las Vegas-i ceremónián mondták ki a boldogító igent, szeptemberben pedig egy hatalmas esküvői bulit csaptak. Azóta nem volt közös nyilvános megjelenésük, ezért különösen fontos alkalom volt a Grammy-gálán való vörös szőnyeges debütálásuk.

Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck pont olyan szerelmes, mint két tini

Való igaz, hogy Ben Afflecket gyakran látjuk mókás helyzetekben - ha például a közismert „Sad Affleck” kifejezésre, a nyitott szájjal alvásra, vagy éppen a kávés poharak elejtésére gondolunk -, de ez teljesen rendben van, hiszen emberek vagyunk és előfordul, hogy bal lábbal kelünk fel.

Értesülj a sztárvilág legfrissebb híreiről:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói