Kamilla királyné lélegzetelállító ruhában tündökölt

Ritka alkalmak egyike, hogy Kamilla királynét ilyen ruhában láthatjuk. A királyi család tagjai az esetek többségében a visszafogott öltözködés hívei, így a színek kiválasztásakor is inkább a szolidabb árnyalatokra esküsznek. Kamilla királyné azonban most kivételt tett.

Kamilla királyné életének fontos eseménye volt ez a látogatás
Kamilla királyné életének fontos eseménye volt ez a látogatás
Fotó: Pool/Getty Images

Kamilla királyné tavaly decemberben új titulust kapott. Míg Katalin hercegné az Ír Gárda tiszteletbeli ezredesi cím tulajdonosa lett, addig Kamilla királyné a Gránátos Gárdaezred ezredese címet tudhatja magáénak. Kinevezése óta ez volt az első olyan alkalom, amikor új szerepkörben látogatta meg a Gránátos Gárdaezredet, a jeles eseményen pedig egy elegáns vörös ruhában jelent meg, amely fenségessé tette megjelenését. Hasonló árnyalatú ruhát legutóbb csak karácsonykor viselt.

Kamilla királyné már többször bebizonyította, hogy remekül áll neki a vörös szín
Fotó: WPA Pool/Getty Images

Tökéletes volt az összhang

A 75 éves királynénak egy vörös, redős szoknyájú kabátruhára esett a választása, az összképet pedig egy fekete nubuk csizmával és Chanel táskával tette teljessé. A királynénak szerencsére nem kellett kompromisszumot kötnie a ruhaválasztáskor, ugyanis öltözéke nem csak elegáns, hanem a darab az évszaknak megfelelően kellően vastag anyagból, gyapjúból készült. Smink és ékszerek tekintetében a visszafogottság mellett döntött: szolid sminket, aranyló karkötőt, nyakláncot és gyöngyfülbevalót választott.

András herceg után kapta meg a címet

„Köszönöm szépen, öröm volt itt lenni. Alig várom, hogy még többen találkozhassunk a jövőben" - mondta Kamilla királyné látogatása során. Johnson alezredes megosztotta, mennyire sokat jelentett neki, hogy az uralkodónő néhány héttel azután, hogy új cím tulajdonosa lett, meglátogatta az ezredet. „Csodálatos és nagyon különleges pillanat volt számunkra, hogy bemutathattuk új ezredesünket, és boldogok vagyunk, hogy ilyen hamar ellátogatott hozzánk" - nyilatkozta.

Kamilla királynő új ünnepélyes katonai szerepét 2022 végén jelentették be. A titulust korábban András herceg viselte, de őt szexuális zaklatással kapcsolatos botrányai miatt tavaly év elején megfosztották az összes királyi címétől.

Tudj meg többet a brit királyi család életéről:

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói