Katalin hercegné nagyon őszintén mesélt a gyereknevelésről

Katalin hercegné szerint manapság nagyon nehéz gyereket nevelni. A walesi hercegné továbbra is a Royal Foundation Centre for Early Childhood szervezet nevében kampányol az ötéves kor alatti gyerekeket érő behatások jelentőségéről.

Katalin hercegné tisztában van vele, hogy gyerekeket nevelni nagy kihívás
Katalin hercegné tisztában van vele, hogy gyerekeket nevelni nagy kihívás
Fotó: Chris Jackson/WPA Pool/Getty Images

Katalin hercegné háromgyermekes édesanya, aki nagyon jól tudja, hogy gyerekeket nevelni nem egyszerű. Vilmos herceggel a kilencéves György herceg, a hétéves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg boldog szülei. A walesi hercegné nemrég indította útjára Shaping Us névre hallgató figyelemfelkeltő kampányát, amelynek célja a korai gyermekkor kritikus fontosságának reflektorfénybe helyezése.

Kihívást jelentő feladat

Katalin hercegné Roman Kemp rádiós műsorvezetővel beszélgetett egy videóinterjúban és mindketten egyetértettek abban, hogy a mentális egészségünk megőrzése esszenciális, különösen kisgyermek korunkban, hiszen ez az időszak formálja leginkább a felnőtt énünket. A szülők azonban rengeteg kihívással és nehézséggel állnak szemben.

Minden család más. A ránk nehezedő nyomás mindannyiunknál eltérő, miközben felhívjuk a figyelmet a korai gyermekkor fontosságára. Ez nem arról szól, hogy extra nyomást helyezzünk a családokra – magyarázta a hercegné – Ez valójában azt jelenti, hogy az embereknek támogatásra és segítségre van szükségük a családi és otthoni élet priorizálásához és mindahhoz, ami ma a gyerekneveléshez szükséges, mert ez nehéz.

Így nyugtatott meg Katalin hercegné egy férfit, aki zavarba jött szelfizés közben

A walesi hercegné szerint a megfelelő érzelmi támogatás és a gyerekeket körülvevő kapcsolatok mindennél fontosabbak ahhoz, hogy a jövő generációi egészségesen nevelkedjenek – kampányával szeretné elérni, hogy fontos üzenete minél több emberhez eljusson.

Tudj meg többet a leendő királynéról:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói