Így fest Katalin hercegné, amikor úgy öltözködik, mint bármelyik halandó

Katalin hercegné hivatalos eseményekre szánt gardróbja bővelkedik színes darabokban, szabott kabátokban és derékban szűkülő ruhákban. Ezek olyan brit tervezők keze munkáját dicsérik, mint Alexander McQueen, Emilia Wickstead és Jenny Packham.

Katalin hercegné hétköznapi szettje bebizonyítja, hogy az egyszerű is lehet nagyon stílusos
Katalin hercegné hétköznapi szettje bebizonyítja, hogy az egyszerű is lehet nagyon stílusos
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Ha hétköznapi öltözködésre kerül sor, akkor Katalin hercegné épp úgy öltözködik, mint bármelyik másik civil, azaz a megfizethető, elegáns és kényelmes ruhadarabok mellett teszi le a voksát. Ennél persze a ruhaválasztás sokkal összetettebb: Tash Bradley színpszichológus és a Lick belsőépítészeti igazgatója szerint a királyi család tagjai gondosan válogatják össze, mikor mit viselnek, a hercegné ruháit pedig aprólékosan tervezik meg úgy, hogy elérje a kellő hatást, és bizonyos érzéseket keltsenek.

Katalin hercegné a lezser elegancia királynője

Katalin hercegné a gyerekek hétköznapi hőse volt, hétköznapi, de csinos ruhában
Fotó: Profimedia

Február második hete a Gyermekek Mentális Egészségének Hete – ennek alkalmából a wales-i hercegné meglátogatta londoni St. John's Általános Iskola gyermekeit, hogy az emberi kapcsolatok fontosságáról és az érzések különbözőségéről beszélgessenek. A látogatásra a lezser elegancia megtestesítőjeként érkezett: egy kötött, breton csíkos felsőt viselt fekete magas derekú nadrággal, amit egy szintén fekete övvel egészített ki. Akár azt is mondhatnánk, hogy Katalin laza öltözködését a klasszikus francia lány stílusjegyeivel bolondították meg.

Katalin hercegné szettje akár egy párizsi nőé
Fotó: Profimedia

Katalin hercegné ezt az egy dolgot tiltja a gyerekeinek

Örülök, hogy ismét támogathatom a Gyermekek Mentális Egészségének Hetét, és nagyon jó itt lenni a St. John's Általános Iskolában” - mondta Katalin hercegné videójában. „Csodálatos volt itt ennyi gyerekkel beszélgetni a kapcsolatok fontosságáról és az életüket meghatározó emberekről.” Katalin hercegné megkérdezte a diákokat, hogy miért fontos a baráti és családi kötelékek ápolása, mire egy kisfiú azt válaszolta: a kapcsolódással kifejezhetjük az érzelmeinket azok számára, akikkel törődünk.

Ez a látogatás csak egy alkalom volt a sok közül, amelyet a hercegné a gyerekek egészségének apropójából szervezett. Katalin hercegné királyi munkájának nagy része egyébként is a kora gyermekkori fejlődésre és a gyermekek lehető legjobb életkezdésének biztosítására összpontosít. A walesi hercegné még csak pár hete mutatta be a Shaping Us című kampányának első előzetesét hivatalos Instagram oldalán.

Katalin hercegné stílusa örök, de nem az öltözködés az egyetlen példa, melyet mi is követhetünk a hétköznapokban. A képviselt értékeit is tekintsük követendőnek, mert a belsőnkön dolgozni ugyanolyan fontos, mint a külsőnkért tenni. Ne feledd, a kedvesség öltöztet, ráadásul soha nem megy ki a divatból.

Friss hírek a királyi család életéből:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói