Ezt üzeni Katalin hercegné testbeszéde, szakértő elemezte az új fotóját

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Katalin hercegné mindenkit meglepett, mikor egy friss fotóval bejelentette, hónapokig tartó „eltűnése” után június 15-én részt vesz a Trooping the Colour nevű eseményen. Most egy testbeszéd szakértő elemezte, hogy érezheti magát valójában a hercegné a testtartása alapján.

Katalin hercegné friss fotóval tudatta, hogy hosszú hónapok után visszatér a nyilvánosság elé
Katalin hercegné ezzel a fotóval tudatta, hogy hosszú hónapok után visszatér a nyilvánosság elé
Fotó: Profimedia

Márciusban az egész világot sokkolta, mikor Katalin hercegné egy szívszorító videóüzenetben tudatta, rákbetegséggel küzd és kemoterápiás kezelést kap. Azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, állapotáról a palota nem osztott meg újabb információkat. Mindössze Vilmos herceg szűkszavú nyilatkozatában reménykedhettek a rajongók, akik úgy fogalmazott a hercegné „jobban van”.

Arról, hogy Katalint mikor láthatjuk legközelebb, sokáig semmilyen hivatalos információt nem kaptunk, ezért teljesen váratlanul ért minket, amikor június 14-én egy friss fotóval bejelentette, részt vesz a június 15-i Trooping the Colour eseményen, vagyis az uralkodó hivatalos születésnapi ünnepségén.

„Alig várom, hogy jelen legyek a hétvégi királyi születésnapi parádén a családommal, és bízom benne, hogy csatlakozhatok néhány további nyilvános elfoglaltsághoz is. Ugyanakkor annak is tudatában vagyok, hogy még nem vagyok teljesen gyógyult” - fogalmazott a walesi hercegné a közleményben.

Katalin nem csak a szavaival, a testtartásával is üzent

Darren Stanton testbeszéd szakértő szerint sokat elárul, hogy Katalin hercegné keresztbe fonja a karját az új fotóján. „A mellkason keresztbe tett karok gyakran azt jelentik, hogy védekezőek vagy negatívak vagyunk, de a pszichológiában ezt megnyugtató gesztusnak is nevezzük - vagyis olyan gesztusnak, amely azt segíti elő, hogy megnyugtassuk saját magunkat” - magyarázza Darren a HELLO! magazinnak, majd hozzáteszi, hogy nagyon ritkán láthatjuk Kate-et ebben a pozícióban.

12 fotó a fiatal Katalin hercegné és Vilmos herceg párosról, ami visszaadja a szerelembe vetett hitünket

Egy másik testbeszéd szakértő, Noor Hibber is hasonló következtetésekre jutott. Ő úgy véli, Katalin a testtartásával azt üzeni, hogy „szorongó”, ugyanakkor „reménykedő”.

„A keresztbe tett karok azt jelezhetik, hogy Kate kényelmetlenül érzi magát, vagy szorong az adott helyzetben, ami teljesen érthető, mivel azt mondja, hogy még nincs teljesen jól” - fejti ki. A képen Katalin nem a kamerába, hanem az ég felé tekint, ami Noor szerint a pozitivitáshoz és a reményhez kapcsolódik, úgy fogalmaz: Egy szebb jövő felé néz.

De mit jelképezhet, hogy Katalin egy tóparton, egy fűzfa alatt áll? „A természetben lenni nagyon gyógyító hatású lehet, és Kate öntudatlanul is igyekszik kiemelni a természettel való kapcsolatát” - mondja a szakértő, majd hozzáteszi, ez lehet az első lépcsőfok Katalin visszatérésének folyamatában.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)