Katalin hercegné elég kiábrándító dolgot árult el Vilmos hercegről

Ideje eloszlatni a romantikus ködöt: Vilmos herceg nem épp a királyi család legromantikusabb tagja, és akkor finoman fogalmaztunk. Nem arról van szó, hogy nem halmozza el drága és csodaszép ajándékkal feleségét, de Katalin hercegné pontosan tudja, hogy ami amúgy alapnak számít például Valentin-napon, azt szinte biztosan nem kapja meg.

Katalin hercegné szerint Vilmos hercegnek nem erőssége a romantika
Katalin hercegné szerint Vilmos hercegnek nem erőssége a romantika
Fotó: Getty Images/WPA Pool

Bizonyos értelemben nők millió cserélnének vele – vagy legalább ruhatárat –, pedig Katalin hercegné élete nem feltétlenül és minden területén olyan tökéletes és gondtalan, mint gondolnánk. És most nem arra gondolunk, hogy állandóan a médiafigyelem középpontjában áll, rendre kielemzik minden egyes mozzanatát, támogató társa kell, hogy legyen a leendő uralkodónak, miközben három gyermeke közel sem átlagos hétköznapjaiban kell biztosítania a lehető legszeretetteljesebb és egészségesebb gyermekkort. Hanem az olyan apróságokra célzunk, mint mondjuk a Valentin-nap ünneplése.

Ami más pároknál alapnak számít ugyanis, az Katalin hercegné és Vilmos herceg esetében nem éppen alapvetés. Ez kedden derült ki, amikor a walesi hercegné az angliai Leeds Kirkgate Marketben tett látogatást, ahol a közelgő Valentin-napról beszélgetett, írja a People. Épp Neil Ashcroft virágárussal diskurált, amikor az megjegyezte, hogy a szerelmesek napján biztosan kap majd néhány szál vörös rózsát Vilmos hercegtől, mire gyorsan meg is érkezett a kissé kiábrándító válasz. Nem hiszem, hogy így lesz – oszlatta el gyorsan a romantikus ködöt Katalin hercegné.

A fülbevaló Vilmos herceg karácsonyi ajándéka volt Katalin hercegnének még 2022-ben
Fotó: Getty Images/Stephen Pond / Stringer

Nyugodjon meg mindenki, Vilmos herceg nem gyárilag taszít mindent, ami romantikus, amire egyértelmű bizonyíték, hogy Katalin hercegné például képeslapot és virágot kapott szerelmétől az első, már házaspárként „töltött” első Valentin-napjukra, amikor Vilmos a Királyi légierőnél tett szolgálata során épp távol volt.

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Vilmos herceg ékszerekkel fejezi ki a szeretetét

A királyi család tagjaként számos nagyon értékes és mesés ékszert tudhat magáénak Katalin hercegné, és persze sok olyan darabot is kap férjétől, ami alapból nincs a királyi család tulajdonában vagy nem az örökségük része. Tavaly karácsonykor egy pár csodás fülbevalóval lepte meg feleségét, de persze voltak ennél eredetibb ötletei is. Peter Crouch podcastjében mesélt például arról még 2020-ban, hogy az udvarlás során egy távcsövet ajándékozott Katalinnak, ami olyannyira betalált akkori barátnőjénél, hogy szerinte valósággal megpecsételte a kapcsolatukat.

Olvass még többet a királyi család legszerethetőbb tagjáról:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói