A korona színészei Katalin hercegné és Vilmos herceg kiköpött másai

Forognak a Netflix kamerái a skóciai St. Andrews Egyetemen, ahol a leendő walesi herceg és walesi hercegné először találkoztak. Vilmos herceg bőrébe Ed McVey színész bújt, míg Katalin hercegné szerepében Meg Bellamy színésznőt láthatjuk majd a kijelzőn.

A korona színészei Katalin hercegné és Vilmos herceg kiköpött másai
A korona színészei Katalin hercegné és Vilmos herceg kiköpött másai
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A korona című sorozat visszatért oda, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmi története elkezdődött. A Netflix királyi dráma sorozata a hatodik, és egyben az utolsó évadának jeleneteit forgatja a skóciai St. Andrews Egyetemen, ahol kedvenc királyi párunk még egyetemistaként találkozott. A korona színészei egyébként kiköpött másai Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének, nagyon jól eltalálták a szereposztást.

Katalin hercegné és Vilmos herceg színészei A koronában
Fotó: Andrew Milligan/Getty Images

A kulisszák mögött

Az egyetem jelenlegi diákjai olyan szerencsések, hogy bepillantást nyerhetnek a sorozat kulisszák mögé. Egy TikTok felhasználó, shark_bateman megosztott egy videót, amelyen Katalin hercegné karaktere kézen fogva sétál egy férfival, aki nem Vilmos herceg színésze – természetesen Vilmos is felbukkan a láthatáron, aki a szerelmespár után fut. Úgy tűnik, hogy a diákok nagyon jól érzik magukat a forgatáson, és a kommentszekcióban a diákok egyike azt is állítja, hogy színészek nagyon kedvesen viselkednek velük.

Diana hercegnő unokahúga boldogabb, mint valaha

A valóság

Katalin hercegné az ITV-nek egy 2010-ben adott interjúban elmondta, hogy időbe telt, mire ő és Vilmos herceg összemelegedtek, részben a félénksége miatt. „Azt hiszem, azt mondtad, rettenetesen elpirultam, amikor találkoztam veled, és szinte elszaladtam előled” – mondta a műsorban Vilmosnak. „Nagyon zavarba jöttem a találkozás miatt." Egy ponton túl azonban „nagyon közeli barátok” lettek. „Először több mint egy évig voltunk csak barátok" - mondta Vilmos herceg ugyanebben a beszélgetésben. „Onnantól kezdve valahogy kivirágzott a kapcsolatunk.”

Végül nyolc év randevúzás után Vilmos herceg és Katalin hercegné bejelentették eljegyzésüket. A herceg egy kenyai vakáció alkalmával tette fel a nagy kérdést azzal a 18 karátos zafírgyűrűvel, amely annak idején édesanyja, Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje volt. A pár néhány héttel később, 2010 novemberében jelentette be az örömhírt, 2011 tavaszán pedig egy mesebeli szertartáson, a Westminsteri apátságban mondták ki a boldogító igent. A Korona utolsó évadát várhatóan 2023 végén mutatják be a Netflixen.

Olvass a királyi család izgalmas életéről:

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói