Katalin hercegné és Vilmos herceg testbeszéde mindent elárul, szakértő elemezte a friss fotóikat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az angol királyi családra a napokban talán a szokásosnál is nagyobb figyelem hárult, ugyanis a rákbeteg Katalin hercegné hosszú hónapok után először vett részt nyilvános eseményen. A Trooping the Colour nevű ünnepségre természetesen a férje, Vilmos herceg is elkísérte - egy szakértő pedig kielemezte, mit árult el a testbeszédük a kapcsolatukról.

Szerelmes pillantásaiktól teljesen elolvadtunk
Vilmos herceg és Katalin hercegné újra együtt álltak a nyilvánosság elé
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Katalin hercegné mindenkit elkápráztatott, amikor az uralkodó hivatalos születésnapi ünnepségén újra a nyilvánosság elé állt, annak ellenére, hogy jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll. Egyrészt gyönyörű volt, másrészt pedig - ami sokkal fontosabb - nagyon boldognak tűnt. Férje, Vilmos herceg szinte egy pillanatra sem veszítette őt szem elől, szerelmes pillantásaiktól pedig teljesen elolvadtunk.

Judi James kommunikációs szakember szerint Vilmos herceg arcán az látszott, hogy „büszke” és „megkönnyebbült”, hogy a felesége ismét mellette állhat, Katalin pedig „ellazultnak” tűnt, és csak úgy áradt a szeretet abból, ahogy a férjére nézett - írja a Daily Mail.

Megjegyezte, hogy Katalin hercegné testbeszéde mindent elárul arról, hogy milyen hercegnének lenni. „Már volt előtte egy minta a néhai Erzsébet királynőnek köszönhetően, sztoicizmus és nyugalom áradt a mozdulataiból, nyoma se volt önsajnálatnak vagy drámának.” Katalin nyilvánossággal való viszonyát három szóban összegezte a testbeszéde alapján: „magabiztos elhatározás, megnyugtatás és támogatás”.

A szakértők Katalin hercegné „visszatérő” fotóját is kielemezték

Mindenkit meglepett, mikor a hercegné egy friss fotóval váratlanul bejelentette, hogy részt vesz az ünnepi parádén. A képet két testbeszéd szakértő is alaposan szemügyre vette, és elmondták, hogy érezheti magát valójában Katalin.

Katalin hercegné a természetben, egy fűzfa alatt pózol
Fotó: Profimedia

Darren Stanton szerint sokat elárul, hogy a hercegné keresztbe fonja a karját. „A mellkason keresztbe tett karok gyakran azt jelentik, hogy védekezőek vagy negatívak vagyunk, de a pszichológiában ezt megnyugtató gesztusnak is nevezzük - vagyis olyan gesztusnak, amely azt segíti elő, hogy megnyugtassuk saját magunkat” - magyarázza Darren a HELLO! magazinnak, majd hozzáteszi, hogy nagyon ritkán láthatjuk Katalint ebben a pozícióban.

Tündéri videó terjed Lajos hercegről, megint ellopta a show-t

Tündéri videó terjed Lajos hercegről, megint ellopta a show-t

Egy másik testbeszéd szakértő, Noor Hibber is hasonló következtetésekre jutott. Ő úgy véli, Katalin a testtartásával azt üzeni, hogy „szorongó”, ugyanakkor „reménykedő”. A képen nem a kamerába, hanem az ég felé tekint, ami Noor szerint a pozitivitáshoz és a reményhez kapcsolódik, úgy fogalmaz: „egy szebb jövő felé néz”.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szakértőt kérdeztünk arról, jó ötlet-e összejönni egy kollégánkkal?

glamour plusz ikon Szakértőt kérdeztünk arról, jó ötlet-e összejönni egy kollégánkkal?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)