Második babáját várja Kit Harington és Leslie Rose

Kit Harington és Leslie Rose szerelme maga a megvalósult hollywoodi álom: Havas Jon és Ygritte az életben is egymásra találtak és immár második babájukat várják.

Leslie Rose és Kit Harington 2018-ban házasodtak össze
Leslie Rose és Kit Harington 2018-ban házasodtak össze
Fotó: Mark Milan/GC Images/Getty Images

Kit Harington Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, amikor bejelentette a fantasztikus örömhírt, hogy Leslie Rose második közös gyermekükkel várandós. A házaspár első gyermeke 2021-ben született, a kisfiú azóta már két éves, és a színész elmondása szerint „élete sokkja vár rá”, hiszen hamarosan kishúga vagy kisöccse születik.

Meg vagyok rémülve” – ismerte el Kit Harington, aki szerint második alkalommal kilenc hónapnál rövidebb ideg tart a felhőkön sétálás és százszorszép mezőkön táncolás, hiszen „nagyon gyorsan gyakorlatias lesz az ember.” Kit Harington és Leslie Rose már próbálják felkészíteni elsőszülöttjüket kistestvére érkezésére, aki még nem teljesen érti a dolgot. „Rose pocakjára mutatunk, és azt mondjuk, »Anyu babája« – magyarázta a színész Jimmy Fallonnak – mire ő a saját pocakjára mutat és azt mondja, »az én babám«.

Jimmy Fallon a már hónapok óta spekulált Havas Jon spinoffról is kérdezte Kit Haringtont, és bár a színész nem mondhatott semmi konkrétat a dologról, azt nevetve elismerte, hogy kicsit fáj neki, hogy mostanában kevesebben ismerik fel az utcán, így minél kevesebben kérnek tőle közös fotót, annál inkább meg akarja csinálni a spinoffot.

Emilia Clarke és Jason Momoa minden egyes szexjelenetük előtt zokogtak a Trónok harca forgatásán

Westeros álompárja

Kit Harington és Leslie Rose 2012 és 2014 között szerepeltek együtt a Trónok harcában. Havas Jon és Ygritte románca 2016-ban vált valósággá, amikor a színészek először debütáltak egy párként a vörös szőnyegen. Eljegyzésüket 2017-ben jelentették be, majd 2018-ban egy skóciai kastélyban házasodtak össze.

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói