10 elképesztő fotó Kylie Jennerről a hírnév és a plasztikai műtétek előtti időkből

2022.augusztus.10.

Ma ünnepli 25. születésnapját Kylie Jenner, aki teljesen átlagos vonásokkal, természetes bájjal és édes mosollyal mutatkozott be a világnak a család valóságshowjában, majd egyik percről a másikra úgy döntött, híres famíliájának leghíresebb tagja lesz. Ma már zseniálisan tartja kézben a róla kialakult képet, de mi azért szívesen nosztalgiázunk a filtermentes régi szép időkben is.

Kylie Jenner, Kim Kardashian és Kendall Jenner - egyenesen 2007-ből
Kylie Jenner, Kim Kardashian és Kendall Jenner - egyenesen 2007-ből
Fotó: Getty Images /Jeff Vespa

Még csak 25 éves, de már most a világ egyik legbefolyásosabb szépségbirodalmának tulajdonosa. Na jó, csak részben, miután 2020-ban eladta cége ötvenegy százalékát a Cotynak szerény hatszáz millió dollárért. Kylie Jenner tizenhat évvel fiatalabb nővérénél, Kim Kardashiannél, aki gyakorlatilag kikövezte testvérei előtt az utat - a huszonöt éves Kylie mégis nagyobb befolyással, és jóval több követővel rendelkezik Instagramon. Kimet 328 millióan, míg húgát 365 millióan követik. (A kontextus kedvéért: a királyi család „mindössze’ 11 milliót tudott besöpörni.)

Mikor lett Kylie Jenner a figyelem mágnese a családból? Nagyjából 2015-ben, amikor hosszas maszatolás után elismerte, valóban feltöltette az ajkait. És mivel van egy zseniális momager a családban, Kris Jenner, a hatalmas médiafigyelmet sikeresen fordították a saját javukra: 250 ezer dolláros alaptőkével Kylie belecsípett a szépségiparba, és piacra dobta a mostanra ikonikussá vált folyékony rúzsát és a hozzá passzoló ajakceruzákat. Azóta kétgyermekes anyuka, csuklóból lekörözi az összes Kardashiant és Jennert, pedig nem is olyan rég még pengevékony ajkakkal mosolygott szende szomszéd lány imázzsal. Ideje, hogy nagytotálban is megismerd Kylie Jenner klasszisokkal természetesebb arcát a kevésbé híres időkből – visszaszámlálás indul.

Full smink, rengeteg önbizalom – 2014 volt az az év, amikor először villant meg az a Kylie Jenner, akit ma ismerünk – az ikonikus, telt ajkakkal együtt, amiről egy ideig makacsul próbálta elhitetni a világgal, hogy néhány szuper sminktermék, meg persze trükkös módszer eredménye.

Kylie Jenner az ikonikus ajkakkal
Fotó: Getty Images /Frazer Harrison

Hiába a hangsúlyos szemek, Kylie Jenner még kislányként, szeplőkkel pózol egy 2013-as bemutatón. Ez az év volt az utolsó, amikor még hasonlított az eredeti énjére.

Imádjuk Kylie Jenner szeplőit
Fotó: Getty Images /Chelsea Lauren / Stringer

Hosszú haj, csodás ombre, natúr smink és laza, fehér póló. Minden, amit Kylie Jenner napjainkban egyáltalán nem képvisel. Pedig egy alternatív univerzumban szívesen gyönyörködnénk egy laza, lendületes és természetes Kylie-ban.

Kylie Jenner lezser kiadása 2013-ból
Fotó: getty Images /Jon Kopaloff

Hoppá! Megvan Kylie Jenner fiának a neve? Egzotikus gyümölcs a farkas helyett

Amikor azt gondolod, Kylie Jenner ajkai nem gyönyörűek eredeti formájukban, jusson eszedbe ez a fotó. Imádjuk a porcelánbabára emlékeztető sminket, a hangsúlyos pillákat és a letisztult fehér is csodásan áll neki.

Kylie Jenner természetes ajkakkal is meseszép
Fotó: Getty Images /Marcel Thomas

Így néz ki egy anya-lánya páros, amint egy divatbemutatón inspirálódnak. Mintha csak tegnap lett volna, pedig már nyolc év telt el azóta.

Kylie Jenner és édesanyja, Kris Jenner, a momagerek csúcsragadozója
Fotó: Getty Images /Jude Domski / Stringer

Igen, Kylie Jenner pont ilyen laza és üde volt 2012-ben, egészen pontosan tizenöt évesen.

Kylie Jenner, és az ő régi stílusa
Fotó: Getty Images /Christopher Polk

A világ egyik legbefolyásosabb beauty mogulja kicsiben kezdte egy Hello Kitty Collection partin. Azóta rengeteget formálódott a stílusa, és a sűrű frufrut is 2011-ben hagyta.

Kylie Jenner múltban felejtett frufruja
Fotó: Getty Images /Stefanie Keenan

Kylie Jenner intim videót osztott meg a terhességéről

A Twilight 2011-es premierjén híres nővérével és teljes természetességgel.

Kylie és Kendall Jenner a Twilight bemutatóján
Fotó: Getty Images /Steve Granitz

Pontosan így kel drukkolni egy Lakers meccsen – laza outfit, visszafogott smink, és az egyik kedvenc nővéred.

Kylie Jenner és Khloé Kardashian is egészen másképp fest manapság
Fotó: Getty Images /Noel Vasquez

Ez a képet szándékosan hagytuk a végére: a 11 éves Kylie Jenner egy jótékonysági bulin, az akkor még fogszabályzós Kendall Jenner társaságában.

Kylie és Kendall Jenner 2008-ban
Fotó: Getty Images /Donato Sardella

Ez is érdekelhet

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós