Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

2022.október.2.

Továbbra sem lehet azt állítani, hogy nem zajlik az élet a pár körül. A legújabb hírek szerint Harry herceg és felesége, Meghan Markle új otthont keresnek, ráadásul egy elképesztően elegáns, exkluzív és úgy összességében elérhetetlen környéken.

Meghan Markle és Harry herceg költözésre készül
Meghan Markle és Harry herceg költözésre készül
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Az elmúlt évek szinte kizárólag az útkeresésről szóltak Harry herceg és Meghan Markle számára, akik, miután hivatalosan is visszavonultak a királyi család aktív tagjaiként 2020 januárjában, előbb Kanadában, majd az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet. Bár jelenlegi álomotthonukat, a Montecitóban található 14 millió dolláros házat csak nemrég, 2020 júniusában vásárolták, nagyon úgy néz ki, hogy ismét költözésre, és ezzel együtt egy új ingatlan vásárlására szánták el magukat.

A cél az elképesztően – szinte már félelmetesen – exkluzív Hope Ranch, ami gyakorlatilag egy zárt és nagyon biztonságos közösség, szigorúan 22 millió dollár feletti ingatlanárakkal. Hogy miért fontolgatják, hogy maguk mögött hagyják luxusotthonukat? A The Sun szerint az utóbbi időben megsokszorozódott a betörések száma Montecitóban, és egyre több banda jelent meg, akik kifejezetten nagy értésű lopásokra szakosodtak.

Pedig Meghan Markle és Harry herceg otthona tényleg egy valóra vált álom: a 14 millió dolláros ingatlanban kilenc hálószobát (összehasonlításképp: Katalin hercegnéék otthonában „mindössze” öt van) és tizenkilenc fürdőszobát alakítottak ki, a több mint 7 hektáros birtokon pedig saját borospince, edzőterem, Csendes-óceánra nyíló kilátás és úszómedence biztosítja a maximális luxusérzést. Meghan Markle édesanyjának, Doria Raglandnek pedig még egy külön vendágháza is van itt, hogy legyen hol pihennie, amikor meglátogatja lányát és unokáit.

Meghan Markle paprikapiros lookja az ősz sztárja lesz

Egyébként Katalin hercegné, Vilmos herceg és a három gyerek is nemrég költözött el korábbi otthonukból, hogy a zajos Londont maguk mögött hagyva a jóval csendesebb vidéken folytassák életüket. Ők a Windsorban található Adelaide Cottage-ba költöztek, az eredeti terv szerint azért, hogy jóval közelebb legyenek az azóta elhunyt Erzsébet királynőhöz. A költözést már csak a gyerekek miatt is fontosnak tartották, akik vidéken jóval szabadabban, és persze kevesebb kíváncsiskodó tekintet előtt élvezhetik a szabadidejüket, ha épp nem a méregdrága Lambrook Schoolban, új iskolájukban tanulnak.

Forrás: mirror.co.uk

Ezeket olvastad már?

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói