Meghan Markle még sosem beszélt ennyire nyíltan a szexről

Meghan Markle szerint a nőket alázzák, ha fel akarják fedezni a saját szexualitásukat, míg a férfiakat dicsérik ugyanezért, és ez szerinte egyáltalán nincsen rendben. Kendőzetlenül fejtette ki nézeteit a témában.

A gyönyörű Meghan Markle bátran felszólal a tárgyiasítás ellen
A gyönyörű Meghan Markle bátran felszólal a tárgyiasítás ellen
Fotó: Charles McQuillan/Gettyimages

Meghan Markle nem tartja igazságosnak, hogy amit szabad az egyiknek, azt tilos a másiknak. Kettős mércét érzékel a nőkkel szemben, hiszen míg a férfiak általában szinte ünneplik a saját szexualitásuk felfedezését és fitogtatják, hogy milyen nagyszerű élményeket szereztek, addig a nőket lenézik és degradálják azért, ha meg merik mutatni a szexuális oldalukat.

Ha te vagy a legsikeresebb nő a világon, akkor is lenéznek

„Egyszerűen nem értem, miért stigmatizálják a nőket, csak mert szeretnék megélni a szexualitásukat” mondta el Meghan Archetypes című podcastje új epizódjában. „Ahogy idősödünk, egyre inkább felfedezzük az érzékiséget és a női istenséget magunkban, viszont a szexualitásunkat gyakran fel is használhatják ellenünk.” - kezdi.

„Egy férfi, bármit is csinál – játszmázik és szórakozgat a nőkkel - az elismerendő, de ha egy nő teszi ugyanezt, úgy lehet egy 50-es éveiben járó, egzisztenciálisan a legsikeresebb nő, mégis biztos, hogy lesz olyan ember, aki ennek ellenére is azt mondja majd, hogy, »de a középiskolában milyen könnyű egy nőcske volt«”.

Meghan Markle lélegzetelállítóan szép új videójában

Képmutatónak tartják

Az egykori színésznő 2018-ban ment hozzá férjéhez, Harry herceghez, és a nyilvánosság előnyeivel élve többízben is felszólalt már a tárgyiasítás ellen. Emiatt aztán a közvélemény sokszor képmutatónak nevezte, amiért évekkel később elvállalt egy szerepet a 90210 című sorozatban, amiben egy jelenet során orális szexben részesít egy férfit. Nagy médiafigyelmet hozott azon lépése, amikor 34 epizód után kilépett a Deal or No Deal műsorból, mert úgy érezte, hogy szexualizálják. Erre reagálva írta egy kommentelő a Twitteren: „Évekkel azután, hogy ott hagytad a sorozatot, amiért úgy bántak veled ahogy, a 90210-ben olyan szerepet vállaltál, amiben orálisan kielégítettél egy férfit, a Men’s Health-ben erotikusan hamburget sütöttél, a Suits sorozatban pedig megszámlálhatatlan szexjelenetet forgattál . Te tárgyiasítottad magad, szóval nem te vagy itt az áldozat”.

Markle szerint játszmázni csak a férfiaknak szabad
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Meghan ettől függetlenül kiáll nézetei mellett, és ezt kendőzetlenül vállalja is a podcastben. Érdemes meghallgatni!

Ez történt mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói