Miley Cyrus dalt írt Liam Hemsworth-höz, és nem tudjuk abba hagyni a zokogást

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A rengeteg szakításos és kibékülős hollywoodi sztori között kevés olyannal találkozunk, amelyiknek olyan happy endje van, mint a Miley Cyrus és Liam Hemsworth-é.

Miley Cyrus Liam Hemsworth
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

A két sztár három éves kihagyás után 2016 elején került újra közel egymáshoz, és bár sokáig mélyen hallgattak új kapcsolatukról, melyről csupán néhány kétes paparazzi fotó tanúskodott, most már végre eljutottak arra a szintre, hogy nemcsak nyíltan felvállalják szerelmüket, akár a közösségi médiában is, hanem már beszélnek is róla. A jeget Liam Hemsworth törte meg egy tavalyi interjúval, amit a GQ-nak adott:

„Az emberek rá fognak jönni, már meg is történt… Nem hülyék”, mondta az ausztrál GQ-nak tavaly tavasszal.

Most pedig Miley volt az, aki megnyílt a sajtónak, mindezt a Billboard magazinnak tette, amelynek címlapján is őt láthatjuk az eddigi polgárpukkasztó, botrányt keltő stílusát maga mögött hagyta, és egy felnőtt, kiegyensúlyozott fiatal nő mosolyog ránk a zenei kiadvány címlapjáról.

Miley Cyrus Billboard

A Billboard interjújában Miley Cyrus kitért többek között 2013-as szakításukra is:

„Nagyon sokat kellett változnom. És olyan valaki mellett változni, akinél ez másként történik, az nagyon nehéz. Hirtelen úgy érzed, hogy „nem ismerek rád”. Újra egymásba kellett szeretnünk”, árulta el a Billboard magazinnak Miley Cyrus.

De ez még nem minden, a magazinban kitért új Malibu című dalának az ihletforrására is, mely nem meglepő módon új kapcsolatáról szól Liam Hemsworth-szel. A dalban ilyen sorok hangzanak el: "Sosem hittem volna el neked, ha három évvel ezelőtt azt mondod, most itt fogok ülni és erről fogok dalt írni" - elég egyértelmű, hogy Miley miről beszél. De amiért a dal született, az is pont ugyanannyira személyes, mint maga a téma:

„Úgyis beszélni fognak rólam, ha kijövök egy étteremből Liammel”, magyarázta a Billboardnak. #8222;Úgyhogy miért ne fordítanám vissza az erőt és tenném inkább bele a kapcsolatomba azzal, hogy azt mondom, így érzem magam#8221;, majd hozzátette: #8222;Valószínűleg a legrosszabb dolog a világon egy zenésszel járni, mert mindig odalyukadsz ki, hogy minden sz*rt megír kettőtökről#8221;.

Nyilván pont ezt tette Miley is, a egyébként édesapja, Billy Ray Cyrus is úgy vélekedik, hogy Miley eddigi legőszintébb szerzeménye ez: "Jobban visszanyúlt a gyökereihez, mint bármikor korábban". Most már nincs más dolguk, mint tovább élni tökéletes kiegyensúlyozottságban sok-sok háziállatukkal a malibui közös otthonukban – oh, igen, innen jött a szám címe is.

Miley Cyrus Billboard
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője