Miley Cyrus meztelenül, kiszőkített szemöldökkel a W magazin címlapján!

2014.február.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Miley Cyrus a W magazin márciusi számának a címlapsztárja, és nem is akárhogy. A 21 éves énekesnőt a felismerhetetlenségig átváltoztatták, ami valljuk be, egyáltalán nem negatívum jelen esetben.

Miley Cyrus
Fotó: MertAlas&MarcusPiggott/W

Az elmúlt egy évben szegény Miley elég rendesen megkapta a magáét, de kétségtelenül mindezt magának köszönheti. A hirtelen stílusváltással, a jó kislányszerep levetkőzésével és ennek a nyelvnyújtogatós, kicsit pornós, kicsit botrányhősnős új álarcnak a felöltésével rengeteg szalagcímet szerzett magának. Ahogy az amerikai mondás tartja, minden sajtómegjelenés, jó megjelenés. Nos, ennek a legjobb példája Miley Cyrus.

Egyszerűen senki sem tud elmenni mellette anélkül, hogy ne véleményezné. Beleértve minket is. Nem véletlen, hogy új albuma, a Bangerz megjelenését követően azonnal több millió példányban elkelt, hogy a leghíresebb magazinok szerepeltetik a címlapjukon, vagy hogy a legfontosabb eseményeken lép fel, és az sem, hogy a divatvilág legnagyobbjai versengenek jelenleg milliókat érő arcáért.

Vannak, akik a Hannah Montana-korszak óta rendületlenül kitartanak mellette, mások pedig merész, új személyisége miatt szerették meg. De egy biztos, semmi olyat nem tesz, amit már évtizedekkel ezelőtt ne vetettek volna be más sztárok – gondoljunk csak Madonnára a 80-as években, vagy Christina Aguilerára, aki kísértetiesen hasonló átváltozáson esett keresztül a 2000-es évek elején.

A W magazin sztorijában a lassan Miley-kultusznak nevezhető jelenséget vesézi ki Ronan Farrow egy interjú keretében. A sokat megmutató fotókat, beleértve a szőkére festett szemöldökű, femme fatale-szerű, Marilyn Monroe-s címlapot, Mert Alas és Marcus Piggott párosa készítette a sztárról.

Nos, neked mi a véleményed Miley-ról?

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője