Összefogott az Internet Kiss Ramónáért

2018.április.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Néhány hét alatt visszaszerezte követői harmadát Kiss Ramóna, miután márciusban több magyar híresség, köztük az ő Instagram profilját is feltörték. Oldala újraépítésében a rajongói és több hazai híresség mellett profi közösségi média szakértő is segítségére volt Ramónának, a Huawei fotósa pedig egy gyönyörű tavaszi fotósorozattal kárpótolta elveszett képeiért a csinos műsorvezetőt.

Ramóna a történtek után még jobban figyel profilja biztonságára: új beállításokkal védi az oldalát az illetéktelen támadásoktól és a jövőben minden fotóját a felhőbe is elmenti majd.

Mindent elölről kellett kezdenie Kiss Ramónának, miután március 22-én valaki feltörte a hivatalos Instagram fiókját és törölte annak tartalmát. Nemcsak 160 ezer követője veszett el a fiatal színésznőnek, hanem rengeteg számára fontos emléke is:

„Egyik pillanatról a másikra történt. Egyszer csak nem tudtam belépni az Instagram fiókomba, de azt hittem, hogy a jelszavammal lehet gond, fel sem merült bennem, hogy más lehet a dolog mögött. Leginkább azt sajnáltam, hogy nem tudtam megakadályozni, hogy 16 évnyi emlékemet valaki hirtelen elvegye tőlem.” - mondta a műsorvezető.

Ramóna minden eddiginél tudatosabban kezdte felépíteni új Instagram profilját, amiben egy profi social média szakember is a segítségére volt.

„Az első dolgom az volt, hogy biztonságosabbá tegyük a fiókomat. A kétlépcsős bejelentkezés beállításával mindig értesülök arról, ha valaki próbál belépni az oldalamra egy ismeretlen eszközről. Az új profilomat csak azt követően tettük nyilvánossá, miután meggyőződtünk arról, hogy szuper biztonságos. Ezt időről időre ellenőrzöm a beállításoknál.”

Fiókja biztonságossá tétele mellett Instagram oldala újjáépítéséhez rengeteg új képre is szüksége volt a fiatal műsorvezetőnek. Ebben Bársony Bence, a Huawei fotósa volt a segítségére, aki egy Huawei P20 Pro-val vidám tavaszi hangulatú fotózásra invitálta, és lélegzetelállító képeket, valamint szuperlassú videófelvételeket is készített Ramónáról.

„Az új profilomnál törekszem arra, hogy színes, izgalmas tartalmakat osszak meg. Szerencsére az Instagram-on lévő képek nagy része nem tűnt el végleg, de sokkal jobban oda fogok figyelni arra, hogy minden tartalmat elmentsek.
Szakemberek tanácsára mostantól minden képemet a felhőben is eltárolom. Az új okostelefonommal, a Huawei P20 Pro –val szerencsére ez nagyon egyszerű, mert a nagyméretű képeimet is biztonságosan, könnyen tudom tárolni, és hozzájuk is férek, amikor szükséges.”- mesélte Rami
lockquote>

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője