Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Ha te is rajongtál a Gimiboszi című filmért, most kapaszkodj: érkezik a második rész! Reese Witherspoon pedig tűkön ülve várja már, hogy újra Tracy Flick szerepébe bújhasson, a film ugyanis nagyon különleges helyet foglal el a szívében.

Reese Witherspoon hamarosan visszatér az imádnivaló tinilány szerepében
Reese Witherspoon hamarosan visszatér az imádnivaló tinilány szerepében
Fotó: Getty Images /NBC

Reese Witherspoon sokszor bebizonyította már, hogy minden szerepben tökéletesen helyt tud állni, azonban vannak köztük olyanok, amelyekben egyenesen lubickol. Ezek pedig az okos, kitartó és ambiciózus karakterek, amelyekben a gyönyörű Witherspoon megmutathatja azt az elszánt énjét, aki tűzön-vízen át harcol, hogy elérje céljait. Ilyen az 1991-es Gimiboszi című film is, amelyben a diákelnöki babérokra törő Tracy Flick gimnazista lányt alakítja. A filmből folytatás készül, úgyhogy Reese Witherspoon visszatér Tracy Flick szerepében!

Főszereplő és producer egy személyben

A Tracy Flick Can't Win az Election szerző, Tom Perrotta 2022-es folytatásos regényén alapul. A Paramount Pictures bejelentette, hogy a történetet filmvászonra viszik, így a Gimiboszi (Election) 1999-es tinivígjáték és politikai szatíra folytatása a Paramount+-on lesz majd elérhető.

A folytatást szintén Alexander Payne rendezi, Witherspoon pedig nem csak a film főszereplője, hanem a producere is lesz. Az első részben láthattuk, ahogy Tracy mindent megtesz annak érdekében, hogy megnyerje a diákelnök választást, még a nevével ellátott sütiosztást is beveti a cél érdekében. Természetesen, mint a legtöbb filmben, itt is vannak olyan nehezítő tényezők, amelyek egyáltalán nem könnyítik meg az elszánt tinilány dolgát, sőt, egyes rosszakarók szabotálni akarják a törekvéseit.

A film alapjául szolgáló könyv története szerint Tracy egy New Jersey külvárosi állami középiskola szorgalmas asszisztense, aki reményt lát szakmai előmenetelében, miután a középiskola igazgatója bejelenteti visszavonulását – derül ki a Perrotta weboldalán található összefoglalóból. A karakter megpróbálja bebizonyítani, hogy megérdemli az előléptetést, de „Tracy Flicknek soha semmi nem megy könnyen, bármilyen szorgalmas vagy képzett is” - olvasható a regény összefoglalójában.

Reese Witherspoon beragyogta a vörös szőnyeget új filmje premierjén

Sokat jelent számára a film

A 46 éves Reese Witherspoon három évvel ezelőtt így nosztalgiázott a filmről: „Repül az idő! 20 éve már, hogy a tehetséges Alexander Payne rendezésében debütált a Gimiboszi. Különleges helyet foglal el a szívemben. Ha #TracyFlick megtanított minket valamire az életben, az mindenképpen az, hogy harcoljunk a céljainkért és mindig vigyünk magunkkal süteményt!” - viccelődött a színésznő, majd írásához még hozzátette a "#pickflick" hashtaget, utalva karaktere, Tracy Flick kampányszlogenjére.

Légy naprakész friss sztárhíreinkből:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói