Ruby Rose tolószékben van, veszélyes műtéten esett át

2018.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi időben mintha eltűnt volna a nyilvánosság elől Ruby Rose - a tetovált külsejéről és szabadszájúságáról híres modell kissé visszavonult, így nem csoda, hogy rajongói találgatni kezdtek hogyléte felől. Ruby úgy döntött, nem titkolózik tovább. Egy posztjában elárulta, hogy nemrégiben gerincműtéten esett át, most pedig tolószékben kell lennie, amíg felépül.

Ruby Rose
Fotó: Instagram

Láttad már? 12 évesen vallotta be az anyjának, hogy meleg, bár nem tudta, hogy mi az

So..For the past few years (decade) I’ve been dealing with a spine issue. I am now recovering from a back procedure, but I do need to stay active, so before I get seen with my cane and wheel chair in public, I’d rather put it out there that I’m fine and going to be fine. pic.twitter.com/7nVw5fIk3k— Ruby Rose (@RubyRose) 2018. január 18.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ruby Twitter-posztjában azt is kifejtette, hogy már közel tíz éve küzd gerincproblémákkal, ami mára olyan súlyossá vált, hogy csak orvosi beavatkozás segíthetett rajta. A szakemberek azt tanácsolták, a felépülés időszakában is maradjon aktív, ne zárkózzon be a lakásba, így Ruby jobbnak látta, ha mesél állapotáról, mielőtt egy paparazzi fotóiból kell tájékozódnunk róla. Sajnos további részleteket nem tudunk a műtétről, bízunk benne, hogy a híresség minél gyorsabban meggyógyul, és hamarosan már ismét a vörös szőnyegen pompázik majd.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BeSXWpAjeX6/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Progress Ruby Rose (@rubyrose) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2018, időpont: 1:28 (PST időzóna szerint)

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője