1 évesek lettek Rúzsa Magdi ikrei, elképesztően édesen ünnepeltek

Hihetetlen, mennyire repül az idő! Mintha csak tegnap lett volna, hogy Rúzsa Magdi kisbabái megszülettek, de már el is érkezett a nagy nap: 1 évesek lettek a picik. Édesanyjuk közösségi oldalán osztott meg egy fotót erről a különleges pillanatról, ami biztos, hogy a te szívedet is felmelegíti!

Rúzsa Magdi a GLAMOUR decemberi lapszámában
Rúzsa Magdi a GLAMOUR decemberi lapszámában
Fotó: Annoni Zita / GLAMOUR

Rúzsa Magdi hármasikrei pontosan 1 éve látták meg a napvilágot, azóta pedig az énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett. Bár hatalmas meglepetésként érte a hír, hogy hármasikrekkel várandós, anyaságának minden egyes pillanatát élvezi. A felmerülő nehézségeket kihívásként éli meg, a tripla feladatok mellé pedig tripla öröm is jár. A család most egy mérföldkőhöz érkezett: a picik betöltötték első életévüket, édesanyjuk pedig egy tündéri ajándékkal lepte meg őket.

Tökéletes volt az időzítés

Rúzsa Magdi időnként bepillantást enged mindennapjaikba, de mindezt felelősségteljesen, a magánéletét óvva tesz, így a babák arca rejtve marad. Legutóbb például egy könnyed hangulatú főzést örökített meg, ahol a kicsik édesen figyelik, ahogy anyukájuk tesz-vesz a konyhában. Ezúttal pedig a babák szülinapi tortájáról osztott meg egy képet, az alábbi kísérőszöveggel: „Boldogság! Egy évesek a kis Cucmákok!”

Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhes volt és a babák koraszülöttként jöttek a világra, de szerencsére a legnagyobb egészségben távozhattak a kórházból. Az énekesnő számára eleinte döcögősen indult az anyaság, ugyanis sokáig tartott attól, hogy nem tudja majd megfelelően ellátni a gyermekeit, de félelme alaptalannak bizonyult. Vele készült interjúnkban elmondta, hogy korábban nem érezte még késznek magát arra, hogy anyává váljon, ezért a lehető legjobb időpontban érkeztek a babák: „Harmincöt éves koromban éreztem először, hogy megértem erre a feladatra.”

Rúzsa Magdi: „Volt olyan időszak, amikor feltettem a kérdést: meg tudnék adni mindent egy gyereknek?”

A gyerekeiből merít erőt

Őszintén vallott arról is, hogy fizikailag kihívást jelentett számára, hogy visszatérjen a színpadra, de ma már újra közönség előtt állhat, és büszke magára, hogy mindkét szerepben helyt tud állni. „Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés tavaly nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok. Ezek a dolgok visznek előre és lendületet adnak, bármennyire fáradt vagyok. Aztán ránézek a gyerekeimre, és olyan boldogság van a lelkemben, amit korábban még soha nem éreztem” – fejtette ki interjúnkban Rúzsa Magdi, akinél úgy tűnik, hogy végül minden a helyére került, és teljes a harmónia. A felhőtlen ünneplés pedig csak tovább fokozza ezt a boldogságot. A szerkesztőség nevében boldog születésnapot kívánunk a tündéri piciknek és erőt, egészséget az egész családnak!

Kerülj képbe a sztárvilág legfrissebb híreivel:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói