Selena Gomez egy 38 évvel ezelőtti gyilkossági ügy felderítésén dolgozik

2020.február.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hogyan töltötted a hétvégédet? Dokumentumfilmeket néztél Netflixen és pihentél? Hát, Selena Gomez amatőr detektívnek állt, hogy megoldjon egy valós gyilkossági ügyet Chicagoban a CrimeCon-on.

Selena Gomez egy 38 évvel ezelőtti gyilkossági ügy felderítésén dolgozik
Fotó: Getty Images

A színésznő és édesanyja, Mandy Teefey, a CrowdSolve rendezvényen vettek részt, amiről kép is készült, a CrimeCon Instagram oldalukra képet is feltett, később Selena is megosztott pár Chicagoban készült felvételt követőivel.

Hogy melyik ügyön dolgoztak? Kurt Sova megoldatlan gyilkossági ügyén, aki 1981. október 23.-án tűnt el, amikor szórakozni ment Cleveland, Newburgh Heights nevezetű külvárosába. A holttestét 5 nappal később találták meg egy közeli szakadékban.

A CrimeCon weboldala szerint, Selena és a többi résztvevő azon dolgoztak, hogy megfejtsék ezt a valós ügyet, amit direkt erre az eseményre választottak. A nyomozásban segít Marshall Art Roderick nyomozó, jogi végrehajtók, illetve egyéb válogatott szakértők. Végig veszik a tényeket, átnézik az ügy aktáját és átbeszélik az eddig megválaszolatlan kérdéseket. Ez egy valós nyomozás, ahol rossz nyomon indulnak ki és frusztráló akadályokba ütköznek, amikkel a jogi képviselők minden nap meg kell küzdeniük.

Kurt testvére, Kevin Sova is részt vett a hétvégi eseményen, amit a CrimeCon Instagram oldalán végig dokumentált is. Teljesen megindítónak találta azt a belefektetett munkát, amit a jelenlévők tettek az ügy megoldása érdekében. A CrimeCon weboldalára egy bejegyzést is írt, amiben kifejtette, hogyan keveredett a nyomozás közelébe.

"38 évvel később a semmiből telefonhívást kaptam, a Newburgh Hightsi rendőrkapitányságról. Egy nyomozó akart velem beszélni, először azt hittem, hogy az öcsém, Kenny csinálhatott valamit, mert ő állandóan bajba keveredett. De ő Kurtről akart beszélni. Csak röviden beszéltünk, mert nem álltam készen ezzel foglalkozni. Végül a feleségem beszélt rá, hogy adjak egy esélyt. Mondtam neki, hogy bemegyek és beszélek vele, ő tájékoztatott a CrowdSolve eseményről. Mindennek utána nézett, biztosra mondta, hogy segíteni tud. Optimistán hagytam el az irodáját. Láttam, hogy komolyan segíteni akarnak a testvérem ügyében. Amikor az öcsém, Kenny meghalt, 10 napon keresztül a családi házunkban volt. Fel akartam gyújtani a házat, hiszen semmi nem volt ott, amire szükségem lett volna. Találtam pár dobozt, amiben dokumentumok voltak Kurt ügyével kapcsolatban. Bárcsak édesanyám lenne itt most helyettem. Ő érdemelné meg azt, ahogyan a CrowdSolve és Majoy nyomozó az üggyel és velem foglalkozik. Ő soha nem adta fel. Akkor sem, amikor mindenki más már feladta. Sokszor mondtam neki, hogy anya, hagyd abba, már senki sem foglalkozik az üggyel. Senki sem foglalkozik Kurttel. És most látom, hogy több száz ember, akik teljesen idegenek, a szívükre vették az ügyet. Ezek az emberek biztosak abban, hogy segíteni akarnak, és ezt láthatod a szemükben."

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője