Fájdalmas sztárszakításokból bőven kijutott 2022-ben

Akármilyen gyönyörűek, tehetségesek és sikeresek, a sztárok élete sem felhőtlenül boldog, főként, ha a magánéletükről van szó. Összegyűjtöttük a 2022-es év legszomorúbb szakításait, ami minden kétséget kizáróan megviselte kedvenc hírességeinket - és minket is.

Nem kevés sztárnak tört össze a szíve idén
Nem kevés sztárnak tört össze a szíve idén
Fotó: Getty images, Shutterstock

A 2022-es év a sztárszakítások terén sem volt eseménytelen. Van olyan híresség köztük, aki azóta már megtalálta a boldogságot egy másik fél oldalán, de akadnak olyanok is, akik élvezik a szingliséget. A még mindig búslakodó sztároknak pedig picivel több idő kell, hogy összerakják összetört szívük darabjait, ami számunkra is adhat némi megnyugvást: nem vagyunk egyedül. Nézzük, hogy 2022-ben kik voltak azok a sztárpárok, akik a különválás mellett döntöttek!

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady 13 év házasság után vettek búcsút egymástól
Fotó: Kevin Mazur/MG19/Getty Images

A páros 2006-ban találkozott egymással először, 2009-ben összeházasodtak és két gyerekük született. A légkör akkor kezdett igazán feszültté válni köztük, amikor Tom Brady rövid visszavonulása után 2022-ben visszatért a futballhoz. Egy névtelen forrás megerősítette, hogy Gisele nem kifejezetten a focit utálta, hanem annak módját, ahogy férje kezelte a pályára való visszatérését. 2022 októberében bejelentette, hogy már nem hisz abban, hogy sikerül helyrehozni a házasságát, így Tom és Gisele útjai 13 év után elváltak. A gyerekeiket illetően viszont egyetértés van közöttük, és mindketten teljes felügyeletet élveznek.

Kim Kardashian és Pete Davidson

Kim Kardashian és Pete Davidson 9 hónapig voltak együtt
Fotó: Michael Le brecht/Getty Images

A pár augusztusban, 9 hónap után köszönt el végleg egymástól. Egy névtelen forrás a People magazinnak elmondta, hogy Kim Kardashian és Pete Davidson kapcsolata többnyire a közös vörös szőnyeges megjelenésekre és a nyaralásokra épült, de végül az elfoglaltságaik szakították el őket egymástól. A páros a Fehér Ház vörös szőnyegén debütált idén áprilisban, május 2-án pedig együtt jelentek meg a Met-gálán. Miután augusztus 5-én vált hivatalossá a pár szakítása, a források szerint Kim és Pete esetében nem számíthatunk békülésre.

Camila Morrone és Leonardo DiCaprio

Camila Morrone és Leonardo DiCaprio 5 évig boldogították egymást
Fotó: Profimedia

Számos vicces mém született Camila és DiCario szakításáról, amikor kiderült, hogy a páros nem sokkal a modell 25. születésnapja után vált külön. A Titanic sztárja ugyanis arról híres, hogy rendszerint kizárólag 25 év alatti szépségekkel (általában modellekkel) randizik. A pár 2017-ben talált egymásra és a színész egyik leghosszabb nyíltan felvállalt kapcsolata volt. Sokat láthattuk őket együtt nyaralni, de magánéletükről nem igazán beszéltek, illetve a vörös szőnyegen sem jelentek meg közösen. Egy közeli forrás szerint a pandémia alatt rengeteget voltak együtt, és Leonardo Dicaprionak ez már túl sok volt: „Nagyon független és sok időt tölt a barátaival, viszont a bezártság miatt minden percben Camilával kellett lennie. Imádott vele lenni” - jegyezte meg a forrás, de úgy tűnik, hogy igaz a mondás, miszerint a kevesebb néha több. A 23 évvel fiatalabb modell és a színész júniusban még közösen ünnepelte a lány 25. születésnapját, útjaik azonban augusztusban elváltak.

Mielőtt szakítanál, tedd fel magadnak ezt a 7 kérdést

Lisa Bonet és Jason Momoa

Lisa Bonet és Jason Momoa közel 20 évig voltak egy pár
Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Nők milliói kaptak a szívükhöz, amikor megtudták, hogy Jason Momoa újra facér. Egy szakítás azonban mindig fájdalmas, főként, ha egy majdnem két évtizeden át tartó kapcsolatról van szó. A páros idén januárban jelentette be, hogy 17 év együttlét és öt év házasság után külön utakon folytatja tovább. Jason Momoa minden alkalmat megragadott arra, hogy elmesélje, hogyan lobbant szerelemre a 11 évvel idősebb Lisa iránt. Mindössze 8 éves volt, amikor a The Cosby Showban látta először Lisát, és azonnal fülig beleszeretett. Személyesen pedig 2005-ben találkoztak egy jazz klubban, majd 2007-ben született meg az első, 2008-ban pedig a második gyermekük. 2017-ben hivatalosan is összekötötték az életüket egy titkos esküvő keretében. Egy forrás szerint a pár nem hirtelen hozta meg döntését, hanem hosszas vívódás előzte meg azt, és a jövőben kizárólag a gyermekeikre szeretnének összpontosítani.

Shakira és Gerard Piqué

Shakira és Gerard Piqué kapcsolata 11 évig tartott
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Nagy port kavart idén Gerard Piqué megcsalási botránya, a focista ugyanis több nővel is félrelépett. A Marca nevű spanyol lapban olvasható, hogy Shakira magánnyomozót fogadott, amikor már a kapcsolatuk vége felé érezte, hogy valami nem stimmel a férjével. Félelme sajnos nem volt alaptalan, ugyanis több forrás is megerősítette, hogy a futballista hosszú időn keresztül csalta feleségét. Gerard egyébként tagadja a vádakat, ahogy az a katalán pincérnő is, aki a férfi egyik kiszemeltje volt (sőt, Gerard még szerelmet is vallott neki). Shakira és Gerard egy évtizedig tartó kapcsolata közös megegyezéssel ért véget 2022 nyarán. Shakira és Gerard 2010-ben ismerkedtek meg a dél-afrikai világbajnokság "Waka Waka" című hivatalos dalának videóklip-forgatásán. „Sajnálattal megerősítjük, hogy elválunk" - állt a pár közös közleményében. „Jelenleg a magánélet védelmét kérjük gyermekeink jóléte érdekében, ugyanis mindkettőnk számára ők a legfontosabbak."

Kendall Jenner és Devin Booker

Kendall Jenner and Devin Booker 2 évig voltak együtt
Fotó: NINO/Getty Images

Kendall Jenner és Devin Booker kapcsolata egy igazi érzelmi hullámvasút volt: miután júniusban szakítottak, utána újra összejöttek, most pedig úgy tűnik, hogy végleg nemet mondtak a kapcsolatukra. A páros még 2020-ban kezdett el randizni egymással, azonban zsúfolt időbeosztásuk miatt végül a szakítás mellett döntöttek. Békében váltak el és szeretnék a jövőben is tartani a kapcsolatot. Egy bennfentes a People magazinnak elmondta, hogy mivel mindkettőjük számára jelenleg a karrier van fő fókuszban, ezért nagyon nehéz volt időt szakítaniuk a magánéletükre. A forrás ugyanakkor azt is hozzátette, hogy: „Emberként nagyon szeretik és tisztelik a másikat és a legjobbakat kívánják egymásnak”.

Olivia Wild és Harry Styles

Olivia Wild és Harry Styles románca szintén 2 évig tartott
Fotó: Neil Mockford/Getty Images

Az énekes és a színésznő közötti kapcsolat nagy szerelemből indult és komoly párkapcsolattá nőtte ki magát, útjaik mégis szétváltak. Olivia és Harry a színésznő által rendezett Nincs baj, drágám" című film forgatása alatt talált egymásra, majd két évig voltak együtt. Harrynek az Oliviával való kapcsolata különösen komolynak bizonyult, amelyet a nyilvánosság előtt is nyíltan felvállalt. A páros mégis a búcsú mellett döntött, mindezt azzal indokolva, hogy jelenleg mindketten más-más életszakaszban járnak. Ez érthető, hiszen Harry éppen karrierje csúcsán van, míg Olivia inkább az anyai teendőkre szeretne fókuszálni. Egy forrás megerősítette, hogy „csak szünetet tartanak”, de úgy tűnik, hogy azóta még nem találtak vissza egymáshoz. Ugyan békében váltak el, de Oliviát különösen megviselte a szakítás.

Ines de Ramon és Paul Wesley

Ines de Ramon és Paul Wesley útja 3 év házasság után vált szét
Fotó: Northfoto

Ines és Paule több mint három év házasság után döntöttek a szakításról. Az egykori házaspár képviselője szeptemberben megerősítette a hírt a People magazinnak, mondván: „A különválásról szóló döntésük kölcsönös, amely öt hónappal ezelőtt született meg. Jelenleg a magánélet védelmét kérik."

Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard közel 4 évig voltak házasok
Fotó: John Shearer/Getty Images

Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard közel négy év házasság után váltak el. A modell hangsúlyozta, mennyire fontos számára az anyaság, így most minden idejét a gyermekének szeretné szentelni. Emellett biszexualitását is nyíltan felvállalta, amely bátorságot adott számára ahhoz is, hogy kijelentse: többé már senkinek nem akar majd megfelelni. Azóta újra beköszöntött életébe a szerelem, méghozzá Pete Davidson személyében.

A nőket vagy a férfiakat viseli meg jobban a szakítás? A válasz elgondolkodtató

Alyssa Miller és Andrew Garfield

Alyssa Miller és Andrew Garfield csak néhány hónapig randiztak
Fotó: Andrew Toth/Mike Marsland/GettyImages

Alyssa és Andrew április elején szakítottak mindössze néhány hónapnyi randevúzást követően, és egy forrás szerint „Munkahelyi kötelezettségeik és beosztásaik nehezítették meg a kapcsolatuk további alakulását.” Andrew Garfield jó szájízzel távozott a kapcsolatból, azonban Alyssa kicsit felkavarta az állóvizet, ugyanis egy Instagramon megosztott posztjához ezt írta: „Ha pletykálnod kell, legalább egy aranyos fotót használj hozzá. Lol. Szeretlek. AG”. A posztban megosztott magukról egy közös képet is; úgy tűnik, hogy őt jobban megviselte a szakítás.

Emma Roberts és Garrett Hedlund

Emma Roberts és Garrett Hedlund 3 év együttlét után szakítottak
Fotó: BG015/Bauer-Griffin/GettyImages

Emma és Garrett idén februárban három év után szakítottak és az Us Weekly bennfentese szerint Emma többször is ultimátumot adott az alkoholproblémákkal küzdő exének. Ettől függetlenül remek szülői kapcsolatot ápolnak egymással és felnőttként kezelik a szakítást.

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói