Sosem találod ki, hol jegyezték el Vanessa Hudgenst

Vanessa Hudgens és Cole Tucker életük legszebb időszakát élik, ugyanis szerelmüket új szintre emelték: a sztárpár immáron menyasszony és vőlegény. Egy közeli barát elárulta, hogy Tucker tavaly év végén tette fel a nagy kérdést, méghozzá egy csodás helyen!

Vanessa Hudgens lánykérése mesés helyszínen történt
Vanessa Hudgens lánykérése mesés helyszínen történt
Fotó: Rich Polk/Getty Images

A 26 éves baseball játékos, Cole Tucker és a 34 éves színésznő, Vanessa Hudgens édesebbnél édesebb páros fotókkal örvendeztetik meg a rajongókat, amik láttán felmelegszik a szívünk és 100%-ban megbizonyosodunk róla: létezik igaz szerelem, amelynek a korkülönbség sem tud az útjába állni. Kapcsolatuk ezer hőfokon ég, és úgy tűnik, készen állnak a következő lépésre. Egy bennfentes szerint tavaly télen jegyezték el a gyönyörű színésznőt, méghozzá nem is akárhol, hanem a valaha volt legromantikusabb városban: Párizsban.

Gyorsan pörögtek az események

„Megállítom a világot, és egybeolvadok veled” írta Hudgens feltöltött képe alá, amelyen egy igazán önfeledt és bensőséges pillanatot sikerült megörökíteni. A másik, a sportoló által megosztott fotón pedig a baseball pályán fonódnak szorosan össze. A szerelmesek románcáról először 2020 novemberében röppentek fel a pletykák, amikor kézen fogva látták őket sétálni Los Angelesben. Ez 10 hónappal azután történt, hogy Vanessa Hudgens és Austin Butler szakítottak. Tucker és Hudgens néhány hónappal később maga is nyíltan vállalta kapcsolatát, amelyet Valentin-napon tettek hivatalossá.

Vanessa Hudgens kezdeményezett

„Te vagy, én vagyok, mi vagyunk” – írta a High School Musical sztárja egy fotóhoz, amin épp megcsókolják egymást, míg egy másik képpel Tucker kívánt boldog Valentin-napot szerelmének. Bár az eljegyzés hírét egyelőre még nem erősítette meg a pár, annyi bizonyos, hogy hatalmas a boldogság köztük. Bár ezúttal Tucker kezdeményezte a házasságot, Hudgens korábban elárulta, hogy annak idején ő tette meg az első lépést. „Ha szeretnék valamit vagy valakit, annak utánamegyek” – mondta.

Ez történt mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

Balogh Eleni pompás szettje egyszerűen lélegzetállító

Balogh Eleni pompás szettje egyszerűen lélegzetállító

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói