Ma nem érdemes idegenekben megbízni - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 12.

2017.szeptember.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrekben lévő Holdat reggel a Szűz-Mars, este pedig a Halak-Nepunusz támadja, ezért ne is csodálkozz azon, hogy olyan vagy ma, mint a higany: kapkodsz, telefonálsz, információkat gyűjtesz, de az összpontosítással nehézségeid adódnak. Ma nem érdemes idegenekben megbízni, bonyolult elméleti problémákkal foglalkozni. Szellőztess ki, de takarítás helyett inkább menj ki a szabadba, sétálj vagy fuss és erősítsd a tüdődet légző-gyakorlatokkal. Úgy érezheted, hogy a párod egy másik bolygóról származik: te nyüzsögsz és szokatlanul nyitott vagy, míg neki semmi nem elég jó, és megpróbál mindent kijavítani.

Kos (03. 21-04. 20.) Nyelvet tanulni sürgető szükség számodra, viszont könnyen elkalandozik a figyelmed, ráadásul a mobiltelefon is arra buzdít, hogy egyszerre több dologgal foglalkozz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha még azok is kihasználnak, akik a legközelebb állnak hozzád, de nem tudsz nemet mondani, anyagilag egyre jobban visszaeshetsz, ahelyett, hogy előbbre jutnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igaz, hogy hozzátartozóid és főnökeid is néha bosszantó dolgokat művelnek, de te vagy az, aki ettől kiborul vagy elkeseredik, tehát neked kell megváltoznod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha mások nem tudják, mit érzel, és nem tudják, miféle segítségre volna szükséged, akkor panaszaidnak elmondása arra ösztönözheti őket, hogy segítsenek rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Könyvelésedben inkább a kiadás és veszteség rovatba írhatsz többet, de nem kell kétszer hívni, ha akár egy telefonáló, akár a barátnőd szervez programot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rossz napra tették ezt a szakmai vagy üzleti tárgyalást, hiszen százfelé kell menned, és ha még a főnököd is túlóráztat, akkor mentegetheted magad a párodnál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy első díjat nyersz egy reklámkampányért, melyet egy jó nevű külföldi cégnek szerveztél, de éppen ilyenkor igyekezz megmaradni a tények talaján.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Félő, hogy veszélyesen sokat követelsz egy kapcsolatban, csak azt nézed, hogy mit tud adni neked a másik, ahelyett, hogy valami kölcsönösségre vágynál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod ennyire kíváncsi mindenre, ami nem tartozik rá, akkor tudja meg az igazat, hogy viszonyod van egyik kollégáddal, azután csak rágódjon rajta.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha helyettesítened kell valakit a cégnél, ez felboríthatja az időbeosztásodat: a párod ugyan megértő, de nem bánná, ha rá is szánnál egy kis időt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nincs pénzed, viszont van néhány gyereked, a biztosítás fontos lehet számodra, de nem elég neked, ha kedvesed csak a megkapható jó nőt látja benned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha áthidalhatatlan szakadék támad kapcsolatodban az eltérő anyagi vagy szexuális igények miatt, azért csak van valami, amiért még egyszer megpróbálhatnátok.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője