Szuper karácsonyi ajándékok környezettudatosaknak!

2018.december.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Manapság szerencsére már egyre többen élnek környezettudatosan, de biztosan neked is vannak olyan ismerőseid, akik kifejezetten odafigyelnek arra, hogy ne szennyezzék a környezetüket. A következő ajándékok tökéletesek, amennyiben neked is él egy ilyen személy a környezetedben:

Szuper karácsonyi ajándékok környezettudatosaknak!
Fotó: Shutterstock

Fogkefe, ami házhoz jön

Hihetetlenül hangzik, de évente közel 1000 millió műanyag nyelű fogkefe kerül felhasználásra csak Európában. A Bam & Boo biológiailag lebomló bambusznyelű fogkeféi nem csak szuper, környezettudatos alternatívák, és még az utánpótlás is házhoz jön.

Bambusz fogkefék THE BAM & BOO thebamandboo.com

Válts fogporra!

A műanyag tubusok ideje lejárt! Válassz inkább egy káros összetevőktől mentes, bio fogport! Ha a szeretteid között van olyan, aki él-hal a fogápolásért, ennek a szódabikarbóna alapú, matcha teás terméknek egészen biztosan nagyon fog örülni!

Bio fogpor matcha teával COCONUTOIL COSMETICS 2990 Ft

Szépülj a természet erejével!

Egy sminkmárka, ami amellett, hogy organikus összetevőkből készült, vegán és állatkísérletektől mentes. Az ausztrál Inika termékeit minden pipererajongó imádni fogja! Lepj meg valakit ezzel a csodás szettel és indulhat is a készülődés, kizárólag egészséges alapanyagokkal!

Organikus kezdő sminkkészlet (Unity) INIKA 18 990 Ft

A pucér az új trend!

A jól megszokott flakonos tusfürdők helyett idén a LUSH csomagolásmentes verzióira tesszük a le a voksunkat. A Sleepy egy ínycsiklandó illatú levendulás "üvegcse", melyben a zab, az ylang ylang és a fair trade kakaóvaj garantálja a pihe-puha bőrt és a békés álmokat. És a legjobb, hogy még hulladék sem keletkezik utána!

Sleepy pucér krémtusfürdő LUSH 3650 Ft/db

Felejtsd el a vattakorongot!

Ha összeszámolnánk egy héten hány vattakorongra van szükségünk, hogy megszabaduljunk az aznapi sminkünktől, igencsak meglepődnénk. A GLOV mikroszálas sminklemosó kesztyűje nem elég, hogy mosógépben mosható, de használatához kizárólag vízre van szükséged! Mehet is a fa alá!

Mikroszálas sminkeltávolító kesztyű olajos bőrre GLOV 4890 Ft

Sminkalap utántöltve

Gondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha a kedvenc terméked szimplán csak újratölthetnéd? A KAP Time to Prime sminkalapja csodásan nyugtat, hidratál és kisimít, majd, ha elfogyott, elég, csak egy utántöltőt beszerezni hozzá és használhatod tovább a már meglévő flakont!

Time to Prime sminkalap KAP 6990 Ft/30 ml

Nincs több műanyag szemcse!

Egy hatékony bőrradír minden fürdőszobába elengedhetetlen, az viszont nem mindegy, pontosan miből is készült az adott termék. A The Body Shop olívaolajos testradírja dióhéj-őrleményel szabadít meg az elhalt hámsejtektől, így a szemcsék természetesen lebomlók, ezáltal a vizek élővilágára se jelent veszélyt!

Olívás testradír THE BODY SHOP 5490 Ft/250 ml (21,96 Ft/1 ml)

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője