A színésznő megunta, hogy elmaradnak a filmpremierek, otthon csinált magának vörös szőnyeget

2020.július.25.

Az újfajta koronavírusjárvány teljesen átírta az életünket, és ez egyformán igaz ránk, mint a legnagyobb sztárokra. Sokan a színészek közül nem bánta annyira, hogy a vörös szőnyeges filmpremierek, végnélküli utazgatásokat jelentő promóciós turnék elmaradtak, de természetesen sokan vannak, aki szeretik és a munkájuk részének tartják a vörös szőnyeges bemutatókat, és a sajtóeseményeket.

Joey King a házi vörös szőnyegén
Fotó: Profimedia

Talán a felhajtás nem hiányzott mindenkinek, de a filmfesztiválok, és az, hogy végre a moziba, a nézők elé kerüljön a munkájuk, vagy hogy egyáltalán dolgozhassanak, az mindenkinek biztosan hiányzott. A járvány sajnos korántsem ért véget, de a filmipar is lassan éledezni kezdett, de a nyilvános események még mindig nem biztonságosak, úgyhogy csillogó premierek még egy darabig biztosan nem lesznek.

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy legjobb barátok

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy legjobb barátok

Teljesen megértjük, hogy nemsokára a teljes jogú nagykorúságot jelentő 21. életévébe lépő Joey King nagyon is hiányolta, hogy elmaradt a legújabb filmjének az ünnepélyes bemutatója. A The Kissing Booth (A csókfülke) második része most került ki a Netflixre, de a színésznő számára a vörös szőnyeg nélkül nem volt az igazi az ünneplés, de megtalálta a legjobb módját annak, hogy némiképp pótolja a kimaradt élményt.

Joey King virtuális vörös szőnyeges eseményt rendezett a saját otthonában, ahol csodaszépen felöltözött, minden apró részletet kitalált a megjelenésével kapcsolatban, és álomszép szettben ünnepelte, hogy Elle Evans a rajongók örömére visszatért.

A The Kissing Booth 2 már elérhető a Netflix kínálatában:

A fiatal színésznő egy egyszerű, de mégis mutatós Materiel ruhát, egy Giuseppe Zanotti szandált, Alexander McQueen és Lillian Shalom ékszereket viselt a házi, egyszemélyes ´vörös szőnyeges´bevonulásán. Joey King rendkívül tehetséges és szimpatikus színésznő, biztosak vagyunk benne, hogy fog ő még ragyogni a vörös szőnyegen, de mindenesetre egyszerűen imádtuk, hogy ezt így összehozta magának!

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán