Helló 2018, akkor Kim Kardashian meg is kezdte a meztelenkedést

2018.január.6.

Még csak egy hét telt el az évből, de így is meglepő volt, hogy milyen visszafogottan kezdődött 2018 a Kardashian-Jenner családban.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram

Jó, persze azt nem állíthatjuk, hogy az új évben ne hallottunk volna róluk, hiszen Khloé először mutatkozott a nyilvánosság előtt, amióta bejelentette, hogy várandós. Az anyuka új frizurát villantott, és hát Kim Kardashianék körül is volt egy kis fennforgás, hiszen Saint tüdőgyulladása miatt a kórházba került, ami rögtön kisebb pánikot okozott a közösségi oldalakon is.

Láttad már? Készül 2018 reklámszenzációja, és igen, a Kardashian-Jenner lányok benne lesznek

Azonban eddig, ugyancsak hat napról beszélünk, sehol egy igazán bevállalós szerelés a család tagjairól, sehol egy dögös szelfi. Nos, nem véletlen, hogy Kim Kardashian az első számú sztár a családban, tudja, mi a dolga, úgyhogy gyorsan posztolt is az Instagramra egy fotót, amin egy szál fehér bugyiba, de amúgy meztelenül tekereg az ágyában. Helló 2018, a Kardashianok idén is velünk lesznek!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdktYL-FUcw/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Rise amp; Grind Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Jan 5., 2018, időpont: 7:55 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói