Így készülnek Kim Kardashian szuperszexi fotói! Fenékkenegetés nem maradhat el!

2018.január.31.

Kim Kardashiannak nem kell különösebb indok ahhoz, hogy megmutassa tökéletes testét. Tegnap olyan merész fotókkal sokkolta rajongóit, hogy bármennyire is elfogultak vele, még ők is belátták, hogy talán átlépett bizonyos határokat, amit egy háromgyerekes anyukának már nem szabadna.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram

Viselkedésétől eltekintve annyi azonban biztos, hogy Kim alakja nők millióinak álma és amikor csak lehet, figyelemmel követik, életének minden pillanatát. Nem is olyan nehéz ez, hiszen egy valóságshow szereplőről beszélünk, mégis különleges, amikor a fotózás pillanatait megörökítő képek is nyilvánosságra kerülnek.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BemL7FvlI8N/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #kimkardashian in Malibu #9996;#65039; #Instagram #instagood #instastyle #fashion #fashionblogger #love #Peace #celebritynews #celebrity #Celebrities #celebritygossip #celebritydnews Celebrity Daily News (@celebritydnews) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2018, időpont: 6:13 (PST időzóna szerint)

Ezt olvastad már? Kim Kardashian már megint falatnyi bugyiban terpesztett be

Kim most Malibuban vett részt egy bikinis fotózáson azt pedig megelőlegezhetjük, hogy a képek szuperszexik lesznek. És mi kell ehhez? Egy nagy létszámú csapat, akik két felvétel között kenegetik Kim fenekét!

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói