18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Újabb botrány: Blac Chyna szexvideója Twitteren cirkulál

2018.február.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az elmúlt években garantáltan kiérdemelte Blac Chyna az "Amerika botrányhőse" díjat, hiszen a kétes életű híresség folyamatosan a sajtó középpontjában állt Rob Kardashiannel folytatott viharos románca és extravagáns megjelenései miatt. A tavalyi év egyik legcsúnyább balhéja volt, amikor Rob kiposztolt néhány meztelen fotót exéről, azonban úgy tűnik, nem ő az egyetlen haragosa...

Blac Chyna
Fotó: Instagram

Két napja egy másik férfi posztolt szexvideót Chynaról Twitterre, és igaz, a platform gyorsan letiltotta a filmet, azért jó páran betekintést nyerhettek a híresség privát pillanataiba. Hamar kiderült, hogy itt bizony revenge pornról, azaz "bosszú-pornóról" van szó: ezt a kifejezést az olyan esetekre használják, amikor az egyik fél a másik tudta nélkül hoz napvilágra privát felvételeket, hogy bosszút álljon egy szerelmi kudarcért.

A nőjogi aktivisták régóta küzdenek a bosszú pornó ellen: ez a módszer a családon belüli erőszak egy sajátos típusa, ami súlyos bűncselekménynek minősül. Arról nem is beszélve, hogy az efféle tartalmaknak köszönhetően számos lány követett el öngyilkosságot az elmúlt években.

Láttad már? Így tartja magát formában Rob Kardashian exe, Blac Chyna

Blac Chyna kétségkívül megosztó karakter, akit sok szempontból lehet kritizálni, azonban ezt a fajta nyilvános megaláztatást egy nő sem érdemli meg. Ő is egy érző ember, egy édesanya, és ha egy párkapcsolat alatt a két fél bizalommal fordul egymás felé, szigorúan tilos visszaélni azzal, bárkiről is legyen szó. Bízunk benne, hogy előkerül a tettes, és nem ússza meg az ügyet.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője