Bulik, szerelem, Shoppingünnep - A július csupa izgalmakat tartogat számodra

2020.július.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A júliusi horoszkópodat a legnagyobb díva gifjeivel illusztráltuk, hiszen ebben a hónapban ünnepli a szülinapját Jennifer Lopez is! Mit tartogat a július számodra?

Rák (június 22.-július 22.)

A HÓNAPOD Júliusban valami országos verseny lehet a shoppingolás Glamour-napokon, amire talán téged is benevez a barátnőd vagy egyik üzletfeled. Ám az egész hajcihő, a ruhapróbák és a költekezés – az mind a pasid miatt van. Bár tudomásod van a párod ügyes-bajos dolgairól, ne vidd túlzásba a féltékenységet! Látszatra te vagy a jégkirálynő, de valójában mindenkinek meg akarsz felelni. Néhány bizalmas beszélgetéssel vagy vízparti üdüléssel csillapítsd le a nyugtalanságodat. Valószínű, hogy sokkal intuitívabb vagy, továbbá a véletlen egybeesések hihetetlen mértékben megszaporodnak, azt jelezvén, hogy jó úton haladsz valamely üzleti jellegű célod vagy álmod megvalósítása felé.

AZ ÉVED Bárhol is jársz az év végéig, figyelmesen nézd meg az ismeretlen férfiakat. Ha már tartós kapcsolatban élsz, most inkább az üzlet és rosszul álló vállalkozásod újjászervezése válik fontossá számodra. Vigyázz, mert valaki, aki szövetségesnek, üzletfélnek vagy szponzornak állítja be magát, valójában csak a bankszámládat kívánja megcsapolni! Ha házasságban élsz, gondold végig, mit nyerhetsz és veszíthetsz egy válóperrel. Oszd meg inkább vele a bizonytalanságaidat! Ha szingliként szeretnél férjhez menni, a pasid pedig inkább a karrierével törődne, akkor az még nem nyomásgyakorlás, ha közlöd vele, hogy te a szakítást választod. De sohasem állt ennyire központban a pénz és a közös vagyon, mint az év végét követő időszakban. Egyelőre viszont nem hullik manna az égből.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Több rendezvényre, buliba mész el, mint eddig bármikor, mert ezzel ki tudsz szakadni munkahelyi gondjaidból. Nagyon fontos, hogy szakmai tevékenységeid közepette is állandó figyelemmel kísérd egészségi állapotodat. Júliusban ugyanis minden egyes újabb feladat, felelősség, kötelesség és teher egészségügyi problémával járhat. Jól teszed, ha a sarkadra állsz, és behajtod főnökeiden vagy ügyfeleiden a követeléseidet. Hiába dolgozol rengeteget azon, hogy tökéletes legyen a popsid és a combod, még mindig azt hiszed, hogy túl nagy, narancsbőrös. Annak érdekében, hogy valódi önbizalmad legyen, vonulj végig a strandon néha a szokásos biztonsági takaróid nélkül.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Mivel könnyen barátkozol, főnökeid, a pasid és barátnőid is megnyílnak előtted. Sok új ismerőst szerzel, akik mindig számíthatnak a segítségedre. De titkot nem szabad rájuk bízni, mert eljár a szájuk. Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, most még az is megeshet, hogy az eddigi tabukat elsöpröd, s mivel képtelen vagy ellenállni a kísértésnek, beadod a derekadat. Gyakorold, hogy a párodtól és a főnöködtől is tudatosan kérj valamit! Közben vedd fontolóra azt is, ezzel lehetőséget kínálsz neki arra, hogy segítséget adjon. Még keresed a nagy Őt? Egy grill-parti a barátaiddal vagy munkatársaiddal ízletes fickó terítékre kerülésével zárul.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha a családi vagy munkahelyi pszichothrillerben áldozatnak érzed magad, kedvességed könnyen átengedi helyét a maró gúnynak. Fordítsd az intrikus ellen a saját fegyverét! Csak az utolsó pillanatban sikerül megfékezned magad, hogy hogy föl ne pofozz egy kihegyezett nyelvű, pletykás kollégát vagy rokont. A nők és férfiak közötti különbségeken nem tudsz változtatni – de nem is kell. Az erotikus vonzalom pontosan ennek a különbözőségnek köszönhető. Ne várd el a párodtól, hogy ugyanúgy reagáljon, mint te! Amikor beszámolsz neki munkahelyi vagy családi problémáidról, mondd meg neki azt is, hogy semmit sem kell megoldania vagy magára vállalnia.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Munkahelyeden tökéletes igáslónak érzed magad, túlóráznod kell esetlegesen, de formába hozhatod magad. Ha eddig nem végeztél rendszeres testmozgást, dolgozz ki egy feladatsort, amiről tudod, hogy be fogod tartani. Ha elvonszolod a pasidat táncolni, a fellépésed miatt minden kinek leesik az álla. De fontos, hogy olyasvalakibe szeress bele, akit nem akarsz megváltoztatni. Ha nem jutsz el álmaid nyaralóhelyére, mert spórolt pénzednek jobb helye is van, ez még nem jelenti azt, hogy a szabadságodat otthon kell töltened. Mivel egyedül meglehetősen drága mulatság nyaralni, utazz, kirándulj a barátaiddal közösen, akikkel megoszthatod a benzinpénzt.

Nyilas (november 23.-december 21.)

A pasidnak vannak ugyan érzései, de nem tudja kimutatni őket. Bár szeret téged, de fél a kötöttségtől. Ha hidegvérrel faggatod őt jövedelméről és ezzel felmérgesíted, megérdemled! A szinglik számára a július nem hozza el a nagy szerelmet, cserébe viszont számos kisebb-nagyobb kalandot ígér. Ha nincs elég kihívás az életedben, a munkádban és a vállalkozásodban, akkor elégedetlenné válsz, és felelőst keresel. Ám erről nem a párod tehet. Dühítő, hogy nem keresel annyit, mint a férfiak. Maradj ki a pénzügyi vitákból, mert ha anyagi csatározásba keveredsz a hitveseddel vagy a főnököddel, akkor számíthatsz arra, hogy nagy élvezettel fog félrelökni.

Bak (december 22.-január 20.)

Párban? Mivel a Mars extrahangos éjszakákat rendeztet veletek, kíméld a szomszédok idegeit! Tanulj meg konstruktív módon vitatkozni a pároddal, kollégáiddal és megbízóiddal! Júliusban légy jó hallgatóság! A legérdekesebb nő egy társaságban vagy tárgyaláson nem mindig a leghangosabb – sőt, inkább az, aki képes hallgatni és másokra figyelni. Nem óhajtasz feleségül menni egy mama kedvencéhez, mert felméred, mi várna rád a családja körében. Neked más kell! Egy rangodhoz, pozíciódhoz megfelelő házasság. Néhány fontos üzleti vacsorára kerülhet sor, amelyeken olyan trükköket leshetsz el befolyásos és gazdag partnereidtől, melyekre mások éveket várnak.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Egy félreértés vagy néhány rosszindulatú megjegyzés miatt elveszíted a munkád iránti lelkesedésedet. Fuss például maratont: ha a kimerítő mozgásprogrammal úrrá tudsz lenni az érzelmeiden és indulataidon, minden sikerül. Még egyedül? Az íróasztal lába is kirügyezik egy bimbózó munkahelyi románc nyarán. Csak a folyosói mosdótól óvakodjatok – adódhatnak pillanatok, amikor főnököd belépése nagyon kínosan érinthet. Ha megszoktad, hogy életed párját vagy érzékeny lelkű kollégádat nem lehet kimozdítani otthonról, ülj inkább mellé a kanapéra, kényeztesd finom falatokkal és indulj néma felfedezőútra az ujjaiddal. Úgyis attól retteg, hogy csak a testéért szereted.

Halak (február 20.-március 20.)

A pasid a legszívesebben csak otthon ülne, de neked eleged lesz a házias örömökből. A szexben hozza a formáját, de semmi extrát ne várj tőle – hiába is tennéd. Protekcióval, távoli utazással vagy szakmai irányváltással javíthatsz a körülményeiden, s ha szerencséd van, egy jövendőbeli munkaadóval is összefuthatsz Mivel a Mars júliusban a második, pénzügyeidet jelképező házadon fog áthaladni, házassági konfliktusaid nagy részét az eltérő pénzkezelési szokásaitok miatti marakodások teszik ki. Ám ha rászánjátok az időt és a fáradságot, hogy megbeszéljétek a háttérben meghúzódó igényeiteket és érzéseiteket, akkor meglátod majd, hogy a legtöbb esetben kettőtök igényei ugyan eltérhetnek, de nem feltétlenül ütköznek.

Kos (március 21.-április 20.)

A július új fejezetet jelez családi életedben – most az otthoni teendők kerülnek fókuszba. Lehet, hogy elköltözöl, vagy a kedvesed beköltözik hozzád – esetleg elköltözik tőled. Talán átalakítod az egyik szobát irodává vagy az irodát hálószobává. Munkahelyeden új lehetőséget kínálnak számodra, mely túl nagy falatnak tűnik, de van esély rá, hogy valami románc viruljon ki titokban. A szokásos lerohanós stílusod sikert hozhat egy házias típusnál, de vajon mit keres a fogkeféje és a borotvája a fürdőszobádban? Munkahelyeden nem kapod meg azt a visszajelzést, amire vágyakozol, s ez nem használ az önbecsülésednek. Ha másokkal méred össze magad, arra az eredményre jutsz, hogy többet gályázol, de mégsem te kapod a jutalmat, az elismerést.

Bika (április 21.-május 20.)

Számíts a veled és új partnereddel kapcsolatos pletykákra. Még ha nem is terveztél költözést ebben a hónapban, a párod vagy új állásod arra ösztönözhet, hogy elkezdj körülnézni más környékeken, csak hogy ráérezz arra, mit is szeretnél, ha majd költözöl. De ne írj a pasidnak kisregényeket, neki az sms csak a gyors kommunikációt szolgálja. Hosszú és terjengős beszámolóidtól bealszik. Ha a pároddal indulsz nyaralni, spórolj az étkezésen. Vigyetek minél több alapanyagot magatokkal, és főzzetek közösen, de ne ragaszkodj csökönyösen az igazadhoz néhány jelentéktelen félreértésben vagy anyagi vitában! Mesés sikereket érhetsz el, mint pénzügyi vagy PR-szakértő, de egy külföldi megkeresés kapcsán helyesen teszed, ha kissé bizalmatlan vagy.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Arra születtél, hogy kacérkodj, de Glamour-napokon a pasiddal vásárolni unalmas – férfifogra nem való. Júliusban mégis sok pénzt költesz, esetlegesen valamilyen nagyobb összegű árucikkre. Tartalékold energiádat és a pénzed, s lehetőleg ne a szíved szerint költekezz, hanem a napi szükségletek függvényében. És bizonyosodj meg róla, hogy befizettél minden csekket, mielőtt megvásárolsz valamit! Házasság, rokoni kapcsolatok javíthatják pénzügyi kilátásaidat. Szingliként partifüggő leszel és sokkal anyagiasabb, mint általában, de a megkeresett pénzt most meg kell tartanod. Ez családi konfliktust eredményezhet, hiszen emiatt önzőnek tartanak, de ne törődj vele.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)