Talán az év végi bulikon talál rád az igaz szerelem - Nagy decemberi horoszkóp

2020.december.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagyon nehéz év van mögöttünk és még közel sem vagyunk túl ezeken a nehézségeken. A horoszkópod hátha azért ígér valami jót is erre a hónapra. Íme:

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD Ha még egyedül vagy, számos buliba leszel hivatalos, ahol kedvedre flörtölhetsz és mulatozhatsz. Ám ha a párodnak az ünnepeken fontosabb a pénz és a karrier, mint a magánélet, jobban teszed, ha előbb végiggondolod, hányszor kell nélküle töltened az ünnepet. Tény, hogy decemberben könnyen alkalmazkodsz a változásokhoz, és ha úgy érzed, igazán több pénz illetne meg, hívd fel erre munkaadóid, megbízóid figyelmét. Néha hajlamos lehetsz eszményíteni a dolgokat, és azt hiszed, hogy a párod, a házasságod és a családod tökéletes. A szüleidhez hasonlóan nyilván ti is követtek el hibákat, gyerekeitek azonban megbocsátanak nektek, mert tudják, hogy szeretitek őket. Az év végén a legjobb úton vagy ahhoz, hogy sikeres üzletasszony vagy médiasztár legyél, de szívtipró hadjáratodat is folytathatod.

AZ ÉVED Tanulmányaidnak, és műszaki ismereteidnek köszönhetően sokkal jobb helyzetbe kerülsz anyagilag, de új állásod minden más szempontból katasztrófa, főleg akkor, amikor utasításokat kell végrehajtanod. Aki viszonylag hosszú munkanélküliség után most talál állást, annak komoly nehézséget okozhat a közösségbe való beilleszkedés. Az új esztendőben szemmel kell tartanod pénzügyeidet, és el kell kerülnöd a kockázatos beruházásokat, de nagy találkozásokban lesz részed. Más megvilágításban látod az úgynevezett szabványvéleményeket, szívesen ismerkedsz a közösségi hálón, a pasik élvezik, hogy végre egy olyan nővel cseveghetnek, akinek esze is van. Online-szeretőd igazi jó haver, megnevettet és nagyokat kacag csillogó humorodon.

Bak (12. 22-01. 20.)

Legalább a céges Mikulás-partin tegyél valamit a pasifogás megoldása érdekében. Főnököd, barátaid élvezik a társaságodat, ám ha egyik rokonod vagy kollégád iszonyú dolgokat mond rólad, remélhetőleg tudod, mit érdemel az, aki hallgatózik. Éppen az ünnepek előtt kopp-időszak következhet, de briliáns tehetségű üzletasszonyként vagy vállalkozóként remekül érted a dolgodat, s talán az elkövetkező időszakban már a város többi részére vagy külföldre is kiterjesztheted üzlethálózatodat. A cég karácsonyi ünnepségén vagy az ünnepnapokon nem kerülhetsz egy találkozást hajdani szeretőddel vagy üzletfeleddel – történik is köztetek egy s más, amit hiába próbálsz kitörölni az emlékezetedből.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Az év utolsó hónapjában a Jupiter-Szaturnusz együttállás, az úgynevezett Messiás-fényszög, mely Krisztus születési horoszkópjában szerepelt, a te jegyedbe kerül. Új év, új élet! Felismered, hogy nem vonhatod ki magad folyton a felelősség alól. Remek alkalom, hogy befolyásos emberekkel találkozz, csapatod vezetője legyél. Ha fejleszted társasági énedet és bekapcsolódsz egy sporttevékenységbe, százszámra érkeznek majd a levelek csapatod címére, telis-tele a legkülönbözőbb javaslatokkal, amelyek segítségével állítólag még egy független Vízöntő-lányt is sikeresen meg lehetne házasítani. Néha viszont egy jó barát értékesebb, mint egy elsőrangú szerető.

Halak (02. 20-03. 20.)

Sosem gyanítottad, hogy hajszálon lóg a munkád és a házasságod. Ha kiúttalan helyzetbe kerültél, mert a párod cserbenhagyott egyik kolléganője miatt, ne add fel küzdelem nélkül. Ha tudni akarod, kivel állsz szemben, döntsd el, hogy beszélsz a riválisoddal, aki miatt a párod otthagyott. Nem mutatkozhatsz gyengének riválisod és szakmai ellenfeleid előtt, keményen meg kell harcolnod a jogaidért. Sajnos az év végén a legfényesebb tehetséget is maga alá temetheti a bürokrácia és a munkahelyi intrika, ami az állami szervek szükségszerű velejárója. A telekommunikációs hálózat azért fontos számodra, mert azon keresztül kapod a legjobb ajánlatokat. Ám az ünnepek idején kiválasztott pasi talán még programozni vagy autót vezetni is megtanít.

Kos (03. 21-04. 20.)

Hódolhatsz a társasági élet örömeinek, és fejest ugorhatsz minden kicsit is izgalmasnak ígérkező kalandba. Ha megfeledkeztél a hűségről, amivel a cégednek tartozol, valaki befeketíthet a főnököd előtt, de az ünnepek előtt mégis optimistábban látod az életedet és kapcsolataidat. A hónap utolsó harmadában különös tehetséged van ahhoz, hogy társadalmi vagy hivatásbeli célból összefogd munkatársaidat és barátaidat. Ha szingli vagy, élvezd ki függetlenségedet, halmozd a programokat, a vizsgaidőszakban évfolyamtársak flörtjeivel tartsd karban a szexepiledet. Fa, koszorúk, ajándékok, szakmai és családi összejövetelek, ünnepi vacsora, még sincs jó hangulatod. Ám egy váratlan állásajánlat, előléptetés vagy fizetésemelés meglódíthatja karrieredet.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ha felvállalod a hivatásoddal járó kötelezettségeket, a legkevesebb, amit a decemberi Jupiter-Szaturnusz együttállástól kaphatsz, hogy lefekteted eljövendő hivatásbeli és üzleti sikereid biztos alapjait. Ám ehhez arra van szükség, hogy kilépj a mókuskerékből, megszabadulj a magadra erőltetett korlátozásoktól, és együttműködj munkaközösségeddel. De azt is megtanulod egy életre, hogy a munkának nem kell feltétlenül unalmasnak lennie. Ha főnököd és ügyfeleid őrült ötletekkel bombáznak, itt az ideje, hogy új területeket hódíts meg. Barátnőid és évfolyamtársaid pedig fogadásokat kötnek az időpontra, amelyben a párod házassági ajánlatot tesz neked. Főnököd is beszáll, s arra tesz, hogy a fiúd még karácsony előtt nyilatkozni fog.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

A hónap első felében munka közben közel kerülhetsz egyik kollégádhoz – egy kis flört az irodában, gyakran megesik ilyesmi. De ne ígérj olyasmit, amit nem tudsz betartani. Ha magasabb beosztásba kerülsz, fontos, hogy határozott és következetes legyél. A habozás mások előtt gyengeségnek tűnhet, és lesznek olyanok, akik ebből előnyt akarnak kovácsolni maguknak, és ez a helyzet többletstresszt okoz. Párban? Te akarsz lenni a világ legjobb partnere vagy felesége, ám ha a társad gyakran vág fel jelentéktelen apróságokkal és állandóan ünnepeltetni akarja magát, lehet, hogy elhatározod, hogy egy új pasival áttelepültök külföldre. Mindketten találtok munkát magatoknak, de az sem kizárt, hogy felsőfokú képzést szereztek.

Rák (június 22.-július 22.)

Ahogy év végén visszagondolsz az elmúlt időszakra, meg kell állapítanod, hogy a hitveseddel együtt töltött idő bizony bővelkedett hatalmi harcokban vagy unalmasan és egyhangúan telt. Persze egy hosszan tartó kapcsolatban mindig vannak holtpontok és válságos időszakok, de a jó házasságot az jellemzi, hogy képes nagyobb veszteség nélkül túlélni ezeket. Képtelen vagy megérteni, miért történt ez veletek? De vajon tudja-e új kedvesed, hogy házasságod a széthullás előtt áll? Ha a hitvesed unalmas, megcsontosodott és szürke alak, aki egész napját, sőt még az ünnepeket is pénzszámolással tölti, akkor a közös vagyon vagy vállalkozásból eredő haszon megosztása per tárgya lehet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Kénytelen vagy együttműködni egyik zseniális kollégáddal, akivel mindig különös dolgok történnek, de lesújtó véleménnyel van a házasság intézményéről. A pasi kemény dió, még neked is majdnem beletörik a fogad… De hiába közli elég világosan, hogy nem kell neki feleség, neked sikerülhet kigyógyítanod az agglegénységből. Lesznek Oroszlánok, akiket feleségül kérnek, de arra már ne vegyél mérget, hogy évek múltán is együtt ünnepeltek. De gondolkodtál már azon, miért érdeklődnek munka- vagy sporttársaid ilyen élénken a szerelmi életed felől? Közeleg a karácsony ... Ám az utolsó dolog, amire vágysz, hogy órákig ülj az asztalnál hónapok óta nem látott rokonokkal.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha a közalkalmazotti státusznak köszönhető biztonságot igényled, az elkövetkező időszakban elvárják tőled, hogy túlórázz. Lehet, hogy eddig csak a munkád volt igazán fontos számodra, és eddig ezért nem mentél férjhez? Ám amióta közöd van egyik kollégádhoz, gyakran korholod magadat, amiért elhiszed, amit a rengeteg túlóráról meg a hivatalos utakról mesél. És mindezt a pasid szorgalmának és nagyratörő ambíciójának tulajdonítod. Ha komoly terveid vannak vele, tudnod kell, hogy a pasik az eszük felét a nadrágjukban hordják. Ha ezt a felet kielégíted, a másikkal már azt csinálsz, amit akarsz. De ne rejtsd véka alá neheztelésedet egy pénzéhes rokonnal szemben!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha olyan pasi kell neked, akit mindig távol kell tartanod a többi nőtől, egyre határozottabban érzed, hogy szakítanod kell. Ha olyan társra van szükséged, akire nyugodtan rábízhatod magadat, és akinél mindig te állsz az első helyen, még az ünnepek előtt összejössz valakivel, akit a számítógép-programokon kívül csak te érdekelsz. Házassági konfliktusok esetén mindig annak lesz igaza, akin több múlik, vagy pedig kompromisszum jön létre. De ha csak te volnál békülékeny, hátrányba kerülsz. Lehet, hogy a családi ünnepen iszonyú élvezetet jelent számodra, ha kifoghatsz egy sikeres bankszakembert vagy vállalkozót. A szilveszteri bulin viszont ne halássz mások felségvizein!

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap első felében, több mint csábító vagy, vonzerődnek senki nem tud ellenállni. Ha hódításról van szó, nem ismersz kíméletet, és minden lehetséges eszközt bevetsz, hogy megszerezd magadnak a kiszemelt áldozatot. De vigyázz, mert a gyakori álmodozás miatt nem veszed észre, hogy valaki mennyire kihasználja önzetlenségedet. A hónap végén számodra a reklám a fő bevételi forrás. Ám ha megtalálod azt a lakást, amit kerestél, habozás nélkül kifizeted a vételárat, pedig őrült összeget kérnek érte. Mégis óvakodj attól, hogy kétes pénzügyekbe bonyolódj! A karácsony mindenekelőtt a te bulid. Szervezd meg tetszésed szerint, de csak azokat az embereket hívd meg, akiket látni akarsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)