A jövő szupermodellje: Taylor Hill mindent elmond, amit tudni kell róla

2017.szeptember.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szépséges és még rendkívül fiatal topmodell már alig 21 éves elmondhatja magáról, hogy a csúcson van, hiszen Victoria's Secret modell, most pedig megkapta minden lány álommunkáját, egy vezető szépségmárka nagykövete lett.

Taylor Hill modell
Fotó: rex/puzzlepix

Taylor Hill élete új fejezetéről, egy több milliós követőtáborral rendelkező modell mindennapjairól és a Lancome-mal közös munkájáról mesél.

Miért döntöttél úgy, hogy elfogadod a Lancome nagyköveti pozícióját és a karriered során először csatlakozol egy kozmetikai márkához? Mi az, amit a legjobban szeretsz a márkában?
A divatiparban nőttem fel, így mindig is hatalmas álmom volt, hogy egyszer leszerződhessek egy kozmetikai márkával. Az elmúlt néhány évben számos cég küldött nekem termékeket abban a reményben, hogy majd betaggelem őket az Instagramon. De úgy gondoltam sokkal több értelme lenne csatlakozni egy adott brandhez, és velük együtt fejlődni. Közvetlenül a 20. szülinapom után találkoztam a Lancome csapatával. Egy új arcot kerestek, így nagyon örültem, hogy kaptam egy lehetőséget, és leülhettem velük beszélgetni. Mindennek utánajártam velük kapcsolatban, és egyszerűen elbűvöltek a kampányaik. Már-már mini filmek- mindegyiknek meg van a maga sztorija és a tehetségre koncentrál, ahelyett, hogy végig csak a piperéket villogtatná. Utána megnéztem a YouTube csatornájukat is, megismertem a termékeiket és nagy rajongójuk lettem. Most, hogy a nagykövetük vagyok, amit a legjobban értékelek, az a családias fogadtatás. Isabella Rossellini például éveken keresztül volt a márka arca, majd nemrégiben visszatért. Az ilyen szintű hűség nagyon különleges.

Szerinted miként testesíted meg a Lancome új, fiatalabb generációját? Miként tudsz azonosulni a márkával?
Szeretem, hogy a Lancome termékei luxus minőséget kínálnak, fantasztikusan teljesítenek mégis mindenki számára elérhetőek. Magamnak készítem el a sminkem, és most, hogy ezekkel a csodás termékekkel dolgozhatok, sokkal jobban szeretem megosztani a sminktippjeimet másokkal. A közösségi média fontos szerepet játszik a fiatalabb generáció életében, most mindenki így kommunikál.

Melyik volt az első Lancome termék, amit valaha használtál, és melyek a mostani kedvenceid?
Minden bizonnyal a Miracle Cushion párnás alapozó volt a legelső. Nagyon puha szivacsos kompakt, ráadásul a fedése is építhető! Felviheted egy láthatatlan rétegben vagy egy kicsit vastagabban, mégis egyszerűen lehetetlen túlzásba esni. Szintén nagy rajongója vagyok a GRANDIÔSE szempillaspirálnak, mert hajlított keféjével könnyen elérheted a legapróbb pillákat is. Most is ez van rajtam és imádom, ahogyan egyszerre hosszabbít és volument ad anélkül, hogy összeragasztaná a szempilláim.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> When they have the FAM on set! Shout out to @cgonzalezbeauty for keeping it in the family #128147; @lancomeofficial Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 1., 14:00 PDT

Modellként biztosan nagyon oda kell figyelned a bőrödre. Hogyan néz ki a bőrápolási rutinod?
Számomra a legfontosabb mindig a hidratálás. Este a Lancome micellás vizet használom a sminkem eltávolításához- öntök belőle kicsit egy vattakorongra, áttörlöm az arcom, majd leöblítem. Ezután összekeverek egy borsónyit az Énergie de Vie és a Hydra Zen hidratálókrémekből. Hihetetlenül puhává és rugalmassá varázsolják a bőröm, ami nagyon jól tud esni egy hosszú nap után. Reggelente általában tiszta arcbőrrel jövök dolgozni, szóval nem csinálok vele túl sok mindent. Ha úgy érzem, hogy a bőrömnek szüksége van egy kis energiára, felteszek egy hidratáló maszkot, de az esetek nagy többségében próbálom minél egyszerűbbre fogni. Nagyon ritkán járok arckezelésekre, mert mindig félek, hogy valamit túlzásba viszünk és kipattog tőle a bőröm. Úgy gondolom jó, ha az ember ragaszkodik a jól bevált termékeihez, mert pontosan tudhatja hogyan fog reagálni a bőre!

Tudtad? Ők 2017 legszebb női

Melyek azok a termékek, amik mindig veled vannak?
Színezett ajakbalzsam, korrektor, szempillaspirál és egy szempilla göndörítő. Imádom a színezett ajakápolókat, mert olyan, mintha lenne rajtad smink, mégsem érzed nehéznek. Általában a lilás árnyalatokat kedvelem- nagyon jól mutatnak a bőrszínemhez! Nagy kedvencem az Effacernes korrektor. Különösen jól jön, ha leszállás után egyből egy meetingre kell sietnem. Villámgyors és látványos! Sokszor egy szempilla göndörítő hasznosabb lehet, mint maga a spirál, hiszen ha elég közel férkőzöl a szempillatőhöz, olyan látványosan emeli meg a szálakat, hogy másra nincs is szükséged. Bár többségében használok szempillaspirált, a GRANDIÔSE elmaradhatatlan nálam.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Half of the hill kids are legal #127881; @loganrae_hill Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 19., 00:53 PDT

Hogyan készülődsz az esti bulira?
Először is kitalálom mit fogok felvenni, mert szeretem ahhoz igazítani a sminkem és a hajam. A jól bevált look nálam a fekete cicás tusvonal, mert úgy gondolom, nagyon jól passzol a szemformámhoz. A sminkem többi részét mindig próbálom minél visszafogottabbra csinálni. Ha vörös rúzst teszek fel, akkor a szememre egészen biztosan nem teszek semmi hangsúlyosat, ugyanígy, ha füstös szemet készítek, biztosan nem párosítom egy nagyon feltűnő rúzzsal.

Mik számodra azok az elengedhetetlen tulajdonságok, amiktől igazán magabiztos és szexi lehetsz?
Szerintem szimplán, ha önmagunkat adjuk és észben tartjuk, hogy NŐK vagyunk. Nyilván nekem is vannak olyan napok, amikor nem érzem magam a topon, de ilyenkor eszembe jut, hogy egy erős nő vagyok és olyan dolgokra is képes vagyok, amikre egy férfi nem. Gyereket szülünk, majd irány vissza a munkahelyünkre! Édesanyám is képes volt erre pedig neki négy gyermeke van. Szóval szerintem ez a legkiemelkedőbb dolog- mindig jusson eszedbe, hogy nő vagy és minden küzdelem és kihívás, amivel szembe találod magad erősebbé, magabiztosabbá és még szebbé tesz!

Mi az a 3 szó, amivel jellemeznéd a számodra ideális partnert?
Minden, amit a jelenlegi barátomban imádok- szerető, gondoskodó és mindig támogat. Egy remek és különleges ember.
 
Mennyiben határozza meg a sminked az aznapi hangulatod?
Nem igazán! A hangulatom nagyon változó, a sminkem viszont általában ugyanolyan.



Mennyire van hatással az outfitedre az aznap viselt rúzsod?
A rúzs elég meghatározó, hiszen színt visz a megjelenésedbe. Nyáron imádom a narancssárgát, tavasszal mindenem a pink, a sötétebb, mélyebb árnyalatokat inkább télen hordom.

Hogyan zajlik egy átlagos napod?
Egy átlagos munkanapon felkelek, fogat mosok, főzök egy csésze kávét és megreggelizek, ha van rá elég időm. Odamegyek az aznapi helyszínre, elkészítik a sminkem és a hajam, azután kb délután 5-ig forgatunk. Estefelé konditerembe megyek, lenyomok egy másfél órás edzést utána vacsorázok. Ágyba bújok, reggel felkelek és mehet az egész elölről. Szeretem, ha van egy-egy szabadnapom, hiszen akkor azt csinálhatom, amit egy átlagos New York-i csinál és elmehetek bevásárolni. Reggel 10 órakor kelek, nyújtózok egyet, nézek egy kis TV-t, aztán csak élvezem a napot. Ha adódik egy szabad hetem, Los Angelesbe megyek, hogy meglátogassam a nővérem.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Tate the great #9728;#65039;#128155; Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 12., 19:24 PDT

Láthattunk téged Nicolas Winding Refn Neon démon című mozifilmjében, ami az első filmszereped volt. Milyen érzés volt, hogy megmutathattad ezt az oldalad is?
Valójában az ügynököm győzködött, hogy jelentkezzek a főszerepre, holott még sosem színészkedtem előtte. Azt mondta: "Olyan vicces karakter vagy. Jelentkezned kell!" Féltem, hogy majd nehezen tudom levetkőzni a komolytalan énem, és beleélni magam valami egészen más szituációba, de végül jelentkeztem. A meghallgatás után a rendező azt mondta, hogy meglepően jól teljesítettem, a főszerepre viszont egy gyakorlottabb színésznőre volt szükségük, így kaptam egy kis szerepet. Körülbelül három sorom volt, és emlékszem, egy jelenetet forgattunk 12 órán keresztül! Őrület! De nagyon izgalmasnak találtam és élveztem az egészet!

Ki az a fotós vagy rendező, akivel régi álmod, hogy együtt dolgozhass?
J. J. Abrams a Star Wars: Az ébredő erő írója és rendezője. Imádom a sci-fi-t, ezért nagy álmom, hogy egyszer egy földönkívüli bőrébe bújhassak egy szerep kedvéért. Úgy gondolom a 183 centis magasságommal és az 56 kilómmal így is földönkívülinek számítok. Ezen kívül még sosem dolgoztam Steven Meisellel. Ő egy élő legenda, nagyon nagy megtiszteltetés lenne!

Hogyan birkózol meg a modellkedéssel járó előítéletekkel és sztereotípiákkal?

Minden foglalkozásnak meg vannak a hátulütői és rengeteg a tévhit velük kapcsolatban. Mindig emlékeztetem magam, hogy nem én testesítem meg a modellszakmát én csak egy kis része vagyok ennek az iparnak. Persze időnként kapok csípős megjegyzéseket. A forgatásokon én vagyok az első, aki megkérdezi, hogy hol jár az ebéd, majd amint megérkezik, egyből nekifogok és megeszem a sajtburgerem. Egyszer egy körmös megszólalt: Sokkoló téged így enni látni. Erre csak azt válaszoltam: Parancsolj? Hiszen én szoktam enni. Sportember vagyok, aki minden egyes nap keményen edz. Ott van például az olimpikon Michael Phelps vagy LeBron James, mit gondoltok, egész nap edzenek és nem esznek mellette semmit?
#8195;
Mit tanácsolnál azoknak, akik most kezdik a modell karrierjüket?
Fel a fejjel! A karrierem elején nagyon visszahúzódó voltam, és ha akkor valaki felvilágosított volna, hogy nincs azzal baj, ha valaki nyitott és társasági ember, sokkal könnyebb lett volna számomra. Sokkal kényelmesebben éreztem volna magam. Én személy szerint nagyon bőbeszédű vagyok, szeretem az idióta vicceket, és szeretek kapcsolatot teremteni másokkal. Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor visszafogottan kell viselkedni, de rájöttem, hogy az sosem baj, ha megmutatod milyen is a személyiséged. Ne félj! Minél jobban félsz, annál nagyobb hatalmat adsz a másik fél kezébe, így könnyen elnyomnak, vagy azt éreztetik veled, hogy neked itt nincs helyed.


Hol látod magad 10 év múlva?
Nem igazán tudom. Nincsenek konkrét elvárásaim az élettől, mindenre nyitott vagyok. Remélem, hogy folytathatom a kemény munkát és sikeres leszek abban, amire éppen vállalkozom.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Well this is awkward... I think I have a problem Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 26., 17:24 PDT

Immár közel 9 millió Instagram követővel a hátad mögött mondhatni az Y generáció kiemelkedő alakjává váltál. Mit gondolsz, mi az, amiért a korodbeliek felnéznek rád? Milyen üzenetet próbálsz közvetíteni számukra?
Mindig próbálok önmagam lenni a közösségi oldalaimon is és szerintem ez igazi felüdülés a fiatal lányok számára. Azt szeretném, hogy úgy érezzék, ismernek engem. A legfontosabb üzenet, amit közvetíteni próbálok, az az, hogy minden lehetséges. Ugyanolyan vagyok, mint bárki közületek- nézzétek meg honnan indultam és hol tartok most. Bármit elérhetsz az életedben, amit csak szeretnél!

Mi alapján döntöd el, hogy mit osztasz meg a közösségi oldalaidon? Mik azok a dolgok, amit mindenképpen szeretnél, hogy privátak maradjanak?
Spontán jönnek az ötletek. Amikor sok érdekes helyre utazok, az is lehet, hogy minden mozzanatomról posztolni fogok. Azt szeretném, hogy az emberek lássák, milyen is vagyok valójában, mindenkivel össze szeretnék barátkozni, akivel csak tudok. Gyakran kapok olyan kommenteket, hogy "Úgy találkoznék veled.", ami állati jó, hiszen ez azt jelenti, hogy van bennünk valami közös. Csak akkor nem osztok meg valamit, amikor egyszerűen nincs kedvem a neten lógni, mert például éppen a kutyámmal töltök egy kis időt, és ehhez hasonlók.

Mi a tökéletes szelfi receptje?
Legyen feletted egy jó fényforrás. Mindaddig, amíg érzed, hogy ott a fény a szemedben, jó lesz. Ó és a fényképezőt tartsd egy kicsit felfelé!

Hova szeretsz a leginkább elutazni?
Imádom Los Angelest! A második otthonomként tekintek rá, mert emlékeztet Colorado-ra, de nem olyan hideg az idő. Különben nagyon szeretek kocsikázni! New York-ban sosem közlekedünk autóval, ami nagyon fura számomra.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Pre Versace #10024;#129303; Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 22., 10:29 PDT

Lapos cipő vagy magas sarkú?
Lapos! Túl magas vagyok a magas sarkúhoz.

Párizs vagy New York?
New York. Van valami nagyon különleges az ottani nyüzsgésben. Párizs kicsit lassabb, amivel nincsen semmi gond, én viszont igazi amerikaiként imádom a pörgést.

Kedvenc filmed?

A Micsoda nő és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?. Igazi klasszikusok!

Kedvenc divatterveződ?
Nagy kedvencem az Acne és Alexander Wang. Ezen kívül imádom a vintage Levi's darabokat.

Ha választhatnál miben lennél még igazán tehetséges?
A tánc! Egyszerűen bénának érzem magam. Túl magas vagyok!

Mitől félsz a legjobban?
A pókoktól! Halálosan rettegek tőlük.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> 1,2,3,4 the hills be knocking at ur door. Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 28., 22:44 PDT

Mire vagy a legbüszkébb?
A testvéreimre. Egy család vagyunk, mégis mindegyikünknek más az érdeklődése. A nővérem Los Angelesben él és fotósként tevékenykedik, a húgom New Yorkba költözött, hogy elindítsa a modell karrierjét, a fiú tesóm pedig snowboardozik. Nagyon szeretem őket és büszke vagyok rájuk, amiért azt csinálják, amit igazán szeretnek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)