Ezt árulja el rólad a tarot kártya a születési dátumod alapján

2020.augusztus.6.

A tarot kártya évszázadok óta népszerű jóslási módszer. Ha te is kíváncsi vagy, hogy vajon számodra milyen meglepetést tartogat, akkor nincs is más dolgod, mint hogy eljátszadozol egy kicsit a születési dátumoddal. Első lépésként add össze egyesével a születési dátumod számjegyeit. Ha megvan az összeg, és nagyobb, mint 22, akkor a kapott szám számjegyeit is add össze, és meglesz a végeredményed. Ha az első lépés során kapott szám kisebb, mint 22, akkor pedig az a te végeredményed. Az utolsóként kapott szám tarot kártyáját pedig máris tanulmányozhatod.

1.Mágus
Határozott és kitartó személyiség vagy. A rendkívüli akaraterőddel bármilyen célt tűzöl ki magad elé, azt kemény munkával dicsőségesen éred el. Nem félsz a kihívásoktól, és az élet minden területén tudsz érvényesülni, amivel maximálisan tisztában is vagy.

Ez az év legerőteljesebb teliholdja és 3 dologra figyelmeztet most

Ez az év legerőteljesebb teliholdja és 3 dologra figyelmeztet most

2. Főpapnő
Kiegyensúlyozott személyiség vagy, és mivel folyamatosan árad belőled a nyugalom, igazi varázslatos légkört teremtesz a környezetedben. Mindig ügyelsz arra, hogy empatikus legyél másokkal, és bárki titka biztonságban van nálad, hiszen rendkívül hűséges és igaz barát vagy.

3. Uralkodónő
Igazi "félig tele a pohár" felfogású személyiség vagy; mindig szereted keresni a dolgokban rejlő pozitívumot, és vidáman állsz hozzá az élethez. Kifinomult és letisztult stílusod csak úgy vonzza mások tekintetét. Rendkívül családcentrikus is vagy, és minden vágyad, hogy szülővé válhass.

4. Uralkodó
Szeretsz a realitások talaján állni. Konkrét céljaid vannak, amiknek az eléréséhez vezető utat lépésről lépésre megtervezed. Erős, határozott és bölcs vagy, amit a környezeted is értékel, és bármilyen helyzetben mérvadó a szavad.

5. Főpap
A legnagyobb erősséged a hited. Hiszel önmagadban, és mások felé is mindig bizalommal fordulsz. Társasági személy vagy, aki akkor érzi magát igazán jól, ha meghallgathatja az elesett emberek problémáit, és velük együtt kitalálhatja rá a jó megoldást. Tökéletesen illik hozzád a pedagógus, a pszichológus, vagy bármilyen más szakma, amiben fontos szerepe van a kommunikációnak és az emberközpontúságnak.

6. Szeretők
Szeretetteljes személyiség vagy, aki soha nem fél kimutatni az érzéseit. Szenvedélyesen, szívvel-lélekkel élsz, és fontos számodra, hogy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élj, a párod pedig valóban a másik feled legyen.

7. Diadalszekér
Igazi példakép vagy sokak szemében, mivel a legelképesztőbb ötleteidet is megvalósítod. Még akkor is, ha teljesen reménytelennek tűnik a helyzet, képes vagy bebizonyítani, hogy van fény az alagút végén. Nem ismered a lehetetlent, és erősen hiszel önmagadban, ami bármilyen nehézségen átsegít.

8. Erő
Folyamatosan harcban állsz önmagaddal, és nehezen hozol határozott döntéseket. Két éned van, amik erősen ellentétei egymásnak, ez pedig sok helyzetben negatívan hat. Fontos, hogy megtaláld a lelki békédet, és ki tudj alakítani egy kiegyensúlyozott életvitelt, amihez minden nap tudod is tartani magad.

6 dolog, amiért nehéz kijönni egy Oroszlánnal

6 dolog, amiért nehéz kijönni egy Oroszlánnal

9. Remete
Rendkívül bölcs vagy. Nem vonzanak a nagy bulik, sem a sikerek hajhászása, és amikor csak teheted, igyekszel kerülni a feszültséget szító helyzeteket. Szereted a rendet, a nyugalmat és a csendet. Szeretsz elmélyedni a gondolataidban, hogy rájöjj, ki is vagy valójában.

10. Sorskerék
Nem egyszerű az életed, de még a legnehezebb szituációkból is képes lehetsz kilábalni. Az élet megtanít rá, hogy egyszer mindenkinek vállalnia kell a tetteiért a felelősséget, de ne feledd neked is lehetőséged van arra, hogy kompenzáld az elrontott lépéseidet.

11. Igazságszolgáltatás
Az életedben történő minden eseménynek egységes mindkét fele: amit megtettél egy cél érdekében, az úgy is sikerült, jelentsen ez jót vagy rosszat. Az elved az, hogy mindenki azt kapja, amiért meg is dolgozott.

12. Akasztott ember
A sors nem mindig kegyes veled. Gyakran kerülsz nehéz helyzetbe, de ne feledd, hogy a tapasztalataidnak mindig van építő jellege is, amiből tanulhatsz, segítségével fejlődhetsz. Könnyen lehet, hogy sokszor szemléletmódot kell váltanod, de végül sikerülhet megtalálnod a belső egyensúlyodat.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?