Az enteriőrtervező ma egy olyan overált viselt, ami bármilyen alkalomra tökéletes

2019.február.6.

Vátyi Erika enteriőrtervező, a Glamour Women of the Year 2019 jelöltje "Az év lakberendezője" kategóriában. Erika immár 10 éve álmodik belső tereket megbízóinak.

Eredetileg közgazdász, de pályájának első pár évében, saját lakásának berendezése olyannyira magával ragadta, hogy ráeszmélt, nem a bankár szakma az ő igazi hivatása. Átképezte magát, s még be sem fejezte a lakberendező iskolát, már megkapta első megbízását. Újabb, meg újabb munkák követték egymást, és elhivatottságának, töretlen lelkesedésének meglett az eredménye. Erika ma már elismert tervező. Elsődlegesen magánlakásokat, házakat és vállalati tereket tervez, sok esetben menedzseli is kivitelezésüket. Célja a terek stílusos újraértelmezése és a harmónia megteremtése, amellyel hite szerint a belső harmóniánkhoz is közelebb kerülünk.

Íme Erika mai szettje!

Szerda reggel Erika az aktuális hangulatához passzoló elegáns overált választott, amely szintén Dankó Ágnes kreációja. Remek darab! Fekete színben pedig egyenesen Jolly Joker. Attól függően, hogy milyen kiegészítőket párosít viselője hozzá, akár alkalmi szetté is varázsolható. Most szolid ékszerekkel és visszafogott övvel egy tökéletes üzleti viseletet alkot.

Overall: Magenta
Öv: Magenta
Gyűrű: Pandora
Cipő: Zee Lane


Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói