Csíkok és pöttyök? Így kombináld bátran a mintákat!

2022.augusztus.5.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezen a héten Király Gabi stylist ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Király Gabi vagyok, stylist és stílustanácsadó. Az Instagramon @gabikiraly néven találkozhattok velem. Az oldalamon ahhoz próbálok meg stílustippeket adni, mit hogyan viseljünk, vagy hogyan variáljunk. Szeretnék ötleteket adni a ruhatáratok maximális kihasználásához és ahhoz, hogyan legyen bárki stílusos és hogyan érezze jól magát a bőrében. A héten bemutatom néhány kedvenc darabomat, hogy milyen is az én stílusom és gardróbom.

A végére hagytam szerintem a legizgalmasabb dolgot, a „mix and match” öltözködést. Van, aki ezt nem szereti egyáltalán, mert túl soknak találja. Én azt gondolom pont ez a divat lényege, hogy ne vegyük túl komolyan, vegyünk fel bármit, ami tetszik és amiben jól érezzük magunkat. Én bizony remekül érzem magam az ilyen összeállításokban.

Tudom, hogy kézenfekvő lenne egy fehér vagy fekete felső a szoknyához, de ha van hozzá kedvetek akkor bátran lépjetek ki a komfort zónából. Mi bajunk lehet?

Ha csak most kaptok kedvet hozzá, akkor elronthatatlan tippem is van, ami nagyon egyszerű. Két megoldás is van, az egyik hogy válassz azonos mintákat, mondjuk csíkost a csíkossal keverj. A második pedig, hogy a szín legyen azonos, lehet ez egy kék csíkos darab, ha azonos színű kék mondjuk virágos holmival kevered akkor szinte biztos, hogy nagyon vagány lesz az eredmény.

Szoknya: Zara

Ing: Fashiondays / Mango

Tornacipő: Converse

Táska: Fashiondays

Napszemüveg: Reserved

Óra és karkötők : Seasons Jewerly and Watches / Ice-Watch

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját