A bolygóállások ma kedvezőek a munkakereséshez - Egymondatos horoszkóp: November 30.

2020.november.30.

A hét első napján Telihold az Ikrekben, a Skorpióban lévő Merkúr pedig a Bak-Szaturnusszal barátkozik. Ezzel az élénk, ám racionális bolygókombinációval szeretnénk kommunikálni - minden szinten. E-mailezhetsz, telefonálhatsz, önéletrajzot írhatsz, állásinterjúra készülhetsz vagy éppen a Bak-Szaturnusz ösztönzésére régimódi leveleket vagy üdvözlőlapokat küldhetsz. Az Ikrek-Nyilas tengely a tudás és az információk fontosságát hangsúlyozza. A Skorpióban lévő Merkúr és a Bak-Szaturnusz barátságos fényszöge enyhíti az Ikrek-Hold felületességét, döntéshelyzetekben, vagy amikor fontos ügyben tárgyalsz, óvatosabb, türelmesebb és megfontoltabb leszel. De lehetőleg semmit se bízz a véletlenre. Az Ikrek-Telihold elűzi melankóliádat és ráébreszt, hogy az élet nem csak munkából és terhes kötelességekből áll.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma kerüld el az egész napi rohanást, ne foglalkozz egyszerre két vagy több dologgal, de előnyösebb szerződést, jobban fizető munkát alkudhatsz ki magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai nap a karácsonyi ajándékvásárlás bűvkörében zajlik, ám ha a párod beszélgetést kezdeményez, ne félj attól, hogy nem szívesen hallgatja meg a gondjaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor valaki rengeteg információt zúdít rád, nem tudsz mindenre odafigyelni, de ha többet teszel, mint amiért megfizetnek, ezt megbízóid nagyra értékelik.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne vállald el a felkínált másodállást, de közölheted karrierista pároddal, hogy többször lenne rá szükséged, hogy a közeledben legyen és beszélgessetek egymással.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehéz tartós kapcsolatot kialakítanod egy olyan pasival, akit te üldözöl, de ha szeretnél egy kis pénzt keresni, vállalj másodállást, otthon végezhető munkát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Akkor is maradj higgadt, amikor a körülmények kapkodásra kényszerítenek, de elvárhatod a párodtól és a főnöködtől is, hogy figyelmesen meghallgasson.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tovább kellene képezni magad, de tudnod kell kommunikációs készségedet, tudásodat és üzleti érzékedet úgy hasznosítani, hogy a profitot maximalizáld.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy nem tudsz objektív lenni, amikor munkáról vagy üzletről tárgyalsz, de megfizetik, ha tudásodat és képességeidet szakértői szintre fejleszted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fogalmad sincs, hogy a párod és a családod mit vár tőled, de ha meg akarod menteni közös vállalkozásotokat, baj esetén a hitvesed lehet a legjobb tanácsadód.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz- és munkaügyben ne követelőzz, de ha állásra vagy protekcióra van szükséged, barátaid vagy évfolyamtársaid felhívása és megkeresése jó ötletnek bizonyulhat

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párhuzamos kapcsolatod miatt lebuksz, de ne hagyd, hogy pénz- és álláskeresési tervedről lebeszéljenek, legyen viszont konkrét pénzügyi célod, amiért dolgozol.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondjaid támadhatnak az összpontosítással, de ha megfelelő körökben mozogsz, vagy tanulmányi ösztöndíjra pályázol, barát vagy házastárs támogatását élvezheted.

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!