A bolygóállások ma kedvezőek a munkakereséshez - Egymondatos horoszkóp: November 30.

2020.november.30.

A hét első napján Telihold az Ikrekben, a Skorpióban lévő Merkúr pedig a Bak-Szaturnusszal barátkozik. Ezzel az élénk, ám racionális bolygókombinációval szeretnénk kommunikálni - minden szinten. E-mailezhetsz, telefonálhatsz, önéletrajzot írhatsz, állásinterjúra készülhetsz vagy éppen a Bak-Szaturnusz ösztönzésére régimódi leveleket vagy üdvözlőlapokat küldhetsz. Az Ikrek-Nyilas tengely a tudás és az információk fontosságát hangsúlyozza. A Skorpióban lévő Merkúr és a Bak-Szaturnusz barátságos fényszöge enyhíti az Ikrek-Hold felületességét, döntéshelyzetekben, vagy amikor fontos ügyben tárgyalsz, óvatosabb, türelmesebb és megfontoltabb leszel. De lehetőleg semmit se bízz a véletlenre. Az Ikrek-Telihold elűzi melankóliádat és ráébreszt, hogy az élet nem csak munkából és terhes kötelességekből áll.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma kerüld el az egész napi rohanást, ne foglalkozz egyszerre két vagy több dologgal, de előnyösebb szerződést, jobban fizető munkát alkudhatsz ki magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai nap a karácsonyi ajándékvásárlás bűvkörében zajlik, ám ha a párod beszélgetést kezdeményez, ne félj attól, hogy nem szívesen hallgatja meg a gondjaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor valaki rengeteg információt zúdít rád, nem tudsz mindenre odafigyelni, de ha többet teszel, mint amiért megfizetnek, ezt megbízóid nagyra értékelik.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne vállald el a felkínált másodállást, de közölheted karrierista pároddal, hogy többször lenne rá szükséged, hogy a közeledben legyen és beszélgessetek egymással.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehéz tartós kapcsolatot kialakítanod egy olyan pasival, akit te üldözöl, de ha szeretnél egy kis pénzt keresni, vállalj másodállást, otthon végezhető munkát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Akkor is maradj higgadt, amikor a körülmények kapkodásra kényszerítenek, de elvárhatod a párodtól és a főnöködtől is, hogy figyelmesen meghallgasson.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tovább kellene képezni magad, de tudnod kell kommunikációs készségedet, tudásodat és üzleti érzékedet úgy hasznosítani, hogy a profitot maximalizáld.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy nem tudsz objektív lenni, amikor munkáról vagy üzletről tárgyalsz, de megfizetik, ha tudásodat és képességeidet szakértői szintre fejleszted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fogalmad sincs, hogy a párod és a családod mit vár tőled, de ha meg akarod menteni közös vállalkozásotokat, baj esetén a hitvesed lehet a legjobb tanácsadód.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz- és munkaügyben ne követelőzz, de ha állásra vagy protekcióra van szükséged, barátaid vagy évfolyamtársaid felhívása és megkeresése jó ötletnek bizonyulhat

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párhuzamos kapcsolatod miatt lebuksz, de ne hagyd, hogy pénz- és álláskeresési tervedről lebeszéljenek, legyen viszont konkrét pénzügyi célod, amiért dolgozol.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondjaid támadhatnak az összpontosítással, de ha megfelelő körökben mozogsz, vagy tanulmányi ösztöndíjra pályázol, barát vagy házastárs támogatását élvezheted.

Ez is érdekelhet

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói