A legnagyobb próblémát ma a féltékenység, függőségek okozzák - Egymondatos horoszkóp: Május 6.

2020.május.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold reggel elhagyja a Mérleg jegyet és átlép a titokzatos Skorpióba, ahol búcsút inthetünk az előző napok békés hangulatának. Mivel a Hold a Vízöntő-Szaturnusszal és a Bika-Uránusszal is nehéz fényszöget zár be, a legnagyobb problémát kapcsolatainkban a féltékenység, az anyagi vagy szexuális függőség és a kompromisszumos megoldások hiánya jelenti. Ha nem tudsz bánni a pénzzel, vagy kölcsönökből költekezel, örülj, ha egy kontrollmániás partner él melletted. Ha nem is szívesen látod be: a jól működő kapcsolatokban nincsenek játszmák, hamisságok, rafinált trükkök.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel az anyagi boldogulásod kapcsolataid szövevényétől függ, ha gondjaid vannak az adósságaid miatt, keresd fel a hiteleződet, és köss egyezséget vele!

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel, főnököddel makacsságod miatt lehetnek összetűzéseid, és rá kell ébredned arra is, hogy a pénz nem helyettesítheti sem a szerelmet, sem az érzékiséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyhangúság forrása feladatod természetében rejlik, az unalom viszont a feladathoz való hozzáállásodat tükrözi: az érdeklődés hiánya elégedetlenségre vezet.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekezz rávenni a párodat arra, hogy többet foglalkozzon veled, mint az üzlettel, de ne hagyd csak úgy egyszerűen, hogy egyik barátod vagy üzletfeled ejtsen!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a pasid szakmai sikere elkápráztat, de ha sem ő, sem a rokonaid, nem viselkednek éppen korrektül veled szemben, te se terítsd ki a kártyáidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úgy érzed, leesett a vérnyomásod, akkor polcold fel a lábad, vagy menj szaunába, de szerelmi és munkahelyi kapcsolataidban is őrizd meg az önállóságodat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha anyagilag csúnyán megégetted magad a párkapcsolatodban, ilyenkor hamar véget érthet a bizalom, ráadásul egyre távolabb kerülhettek egymástól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tartsd észben, hogy a házasság kikötő, és a Skorpiók mielőtt a kikötőbe érnek, úszni szeretnének, és aki előbb nem úszkált eleget, most kíván úszni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Betegség, kellemetlen problémák – például nőgyógyászati probléma, rossz erőnlét – mind oka lehet a halogatásnak - menj orvoshoz, hogy végre járj a dolognak!

Bak (12. 22-01. 20.) Ne add fel túl korán a függetlenségedet, de kutakodj: legyél tájékozott: érdeklődj a pasidnál korábbi kapcsolatairól, és arról, hogy azoknak miért lett vége.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kötelezd el magad a családi vállalkozásnak, s ne szerezz örömet manipulatív főnöködnek (kollégádnak) azzal, hogy kimutasd, mennyire mélyen megsebzett!

Halak (02. 20-03. 20.) Egy tartós kapcsolatért nagyon sok mindenbe bele kell menned és nagyon sok mindenről le kell mondanod, és széles ívben el kell kerülnöd a kétes helyzeteket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője