A mai nap nem alkalmas komoly munkára, ne is próbálkozz - Egymondatos horoszkóp: Április 28.

2018.április.28.

A Mérleg jegyében lévő Hold ma lerövidíti az utat, mely párkapcsolatodban az Én-től a Te-ig vezet. A mai nap nem alkalmas komoly munkára, presztízsedet viszont ápolt külsővel, vonzó megjelenéssel és kapcsolatteremtő képességeddel erősítheted. Vedd körül magad ízléses dolgokkal, csak arra ügyelj, nehogy felfázz. Lehet, hogy a kényelemre és harmóniára való törekvésedben igyekszel elkerülni a konfliktusokat, de az esti órákban, amikor a Mars és a Plútó is támadja a Holdat, ne hidd, hogy el kell fojtanod elégedetlenséged vagy haragod kifejezését.

Kos (03. 21-04. 20.) Annak ellenére, hogy látszólag alkalmazkodsz párod és családod igényeihez, túlzott becsvágyaddal este indulatokkal vegyes ellenségeskedést válthatsz ki.

Bika (04. 21-05. 20.) A kényelemre és a békére való törekvésedben igyekszel elkerülni a konfliktusokat, ám ha az esti órákban elfojtod haragodat, a párod provokálhat összetűzést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy a pároddal azonos érzelmi hullámhosszon vagy, de még akkor se egyezz bele a szexbe mindaddig, amíg rámenős pasidat alaposan meg nem ismerted.

Rák (06. 22-07. 22.) Amennyiben családod és partnered elvárásai nem esnek egybe a tieiddel, húzódj be a kuckódba, viszont az esti órákban törekedned kell a konfliktusok feloldására.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ma is dolgoznod kell, kezdd a napot kocogással, kiadós sétával, mielőtt az íróasztalhoz ülsz: így jól kiegyenlítheted az ülő tevékenységet követelő munkádat.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szex miatt este nem érdemes nagy hűhót csapni, de ha spórolni akarsz, tarts a tárcádban egy naprakész listát azokról a helyekről, ahol olcsóbban vásárolhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen összekaphatsz a pároddal a háztartással kapcsolatos teendők miatt, de néhány kompromisszummal át lehet hidalni a kisebb nézetkülönbségeket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma eleged van a felszínes emberekből, de mivel nemcsak a hangod, hanem a megjelenésed is tekintélyt parancsol, bebizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen mutatkoznál egy sikeres üzletember oldalán, bár nem sokáig, hiszen egy ilyen fazonban túlteng a hiúság, és sértett önérzetét apró aljasságokkal orvosolja.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami az érzelmi életedet illeti, ne áltasd magad: valaki csak azért fut utánad, mert sikereket értél el a hivatásodban, ráadásul az illetőt provokálja a közömbösséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki megkeres egy külföldi munkaajánlattal, szinte biztos, hogy képtelen leszel nemet mondani, de vigyázz, mert ellenfeleid kihasználhatják tétovázásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy megbirkózni egy üzleti problémával, kérj segítséget, ám ha a szexualitást ösztönkésztetésként éled meg, érzékiséged el lesz vágva az intimitástól.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói