A mai nap nem alkalmas komoly munkára, ne is próbálkozz - Egymondatos horoszkóp: Április 28.

2018.április.28.

A Mérleg jegyében lévő Hold ma lerövidíti az utat, mely párkapcsolatodban az Én-től a Te-ig vezet. A mai nap nem alkalmas komoly munkára, presztízsedet viszont ápolt külsővel, vonzó megjelenéssel és kapcsolatteremtő képességeddel erősítheted. Vedd körül magad ízléses dolgokkal, csak arra ügyelj, nehogy felfázz. Lehet, hogy a kényelemre és harmóniára való törekvésedben igyekszel elkerülni a konfliktusokat, de az esti órákban, amikor a Mars és a Plútó is támadja a Holdat, ne hidd, hogy el kell fojtanod elégedetlenséged vagy haragod kifejezését.

Kos (03. 21-04. 20.) Annak ellenére, hogy látszólag alkalmazkodsz párod és családod igényeihez, túlzott becsvágyaddal este indulatokkal vegyes ellenségeskedést válthatsz ki.

Bika (04. 21-05. 20.) A kényelemre és a békére való törekvésedben igyekszel elkerülni a konfliktusokat, ám ha az esti órákban elfojtod haragodat, a párod provokálhat összetűzést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy a pároddal azonos érzelmi hullámhosszon vagy, de még akkor se egyezz bele a szexbe mindaddig, amíg rámenős pasidat alaposan meg nem ismerted.

Rák (06. 22-07. 22.) Amennyiben családod és partnered elvárásai nem esnek egybe a tieiddel, húzódj be a kuckódba, viszont az esti órákban törekedned kell a konfliktusok feloldására.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ma is dolgoznod kell, kezdd a napot kocogással, kiadós sétával, mielőtt az íróasztalhoz ülsz: így jól kiegyenlítheted az ülő tevékenységet követelő munkádat.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szex miatt este nem érdemes nagy hűhót csapni, de ha spórolni akarsz, tarts a tárcádban egy naprakész listát azokról a helyekről, ahol olcsóbban vásárolhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen összekaphatsz a pároddal a háztartással kapcsolatos teendők miatt, de néhány kompromisszummal át lehet hidalni a kisebb nézetkülönbségeket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma eleged van a felszínes emberekből, de mivel nemcsak a hangod, hanem a megjelenésed is tekintélyt parancsol, bebizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen mutatkoznál egy sikeres üzletember oldalán, bár nem sokáig, hiszen egy ilyen fazonban túlteng a hiúság, és sértett önérzetét apró aljasságokkal orvosolja.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami az érzelmi életedet illeti, ne áltasd magad: valaki csak azért fut utánad, mert sikereket értél el a hivatásodban, ráadásul az illetőt provokálja a közömbösséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki megkeres egy külföldi munkaajánlattal, szinte biztos, hogy képtelen leszel nemet mondani, de vigyázz, mert ellenfeleid kihasználhatják tétovázásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy megbirkózni egy üzleti problémával, kérj segítséget, ám ha a szexualitást ösztönkésztetésként éled meg, érzékiséged el lesz vágva az intimitástól.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné felvette ezt a blúzt és most mi is ilyet akarunk!

Katalin hercegné felvette ezt a blúzt és most mi is ilyet akarunk!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke