Az álmaid valóra válhatnak - Egymondatos horoszkóp: Január 23.

2017.január.23.

A Merkúr immár harmadszor zár be barátságos szextil fényszöget a Neptunusszal: amikor gondolatod ötvöződik a hiteddel, hogy biztosan meg fogod kapni, amire vágysz, akkor a tudatalattid (Neptunusz) ennek a bizonyosságnak a bázisán fog működni. Kreativitásunk, alkotó fantáziánk a csúcson van, de hajlamosak leszünk az álmodozásra. Ám ezeken a napokon átültethetjük álmainkat a gyakorlatba, és mindenképpen jobban érezzük magunkat, ha kibeszélhetjük magunkat, elmondhatjuk érzéseinket és gondolatainkat. Festők, fotósok, filmesek, művészek, asztrológusok, kereskedők számára ez a fényszög kiemelkedően sikeres napot ígér.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a főnököd vagy kollégád nem úgy viselkedik és nyilatkozik, ahogy szeretnéd, jó taktika, ha dicsérd mások viselkedését, akik a kívánatos módon viselkednek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha pasira van szükséged, könnyen becserkészel valakit az üzleti utadon, és ha érdeklődést mutatsz, arra indítod szeretteidet, hogy beszédesebbek legyenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti életedben empátiád és beszédkészséged létrehozhat egy üzletkötést, sikerre vihet egy tárgyalást, és eldöntheti, hogy sikerrel pályázol-e egy új állásra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha ösztöneidre hallgatva kezdeményezel beszélgetést ezzel a hallgatag pasival, aki csak a munkájának él, meglátod, sikerül szóra bírnod ezt a kősziklát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai és üzleti helyzetekben figyelj az őszintétlenség jeleire, de fontos, hogy ne válj gyanakvóvá; legalábbis kollégáiddal éreztesd a bizalom légkörét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meghódíthatod álmaid lovagját, ha érdeklődést mutatsz az iránt, ami őt érdekli, vagy elkápráztatod egy saját kezűleg elkészített ünnepi, romantikus vacsorával.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valaki azt sulykolja beléd, hogy azzal törődj, mit gondolnak rólad mások, nem azt tartod szem előtt, hogy te mit akarsz, csak mások elvárásaira figyelsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátod üzleti érvei meggyőznek arról, érdemes kockázatnod, ha sokat nyerhetsz, és egy autó belseje is nagyon meghitt lehet, ha két ember ugyanarra gondol.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a partnered azt nevezi szeretetnek, hogy egy üzleti tárgyalás miatt egyszerűen faképnél hagy, Hamupipőkének érezheted magad, akit a konyhába száműzött.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkatársaid és rokonaid arra vágynak, hogy legyél kevésbé szigorú: legalább egyszer engedj fel irántuk, és jobban érdekeljen téged az ő mondanivalójuk is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üzletfeled esetleg nem tételez fel rólad semmi rosszat, amikor először csíp rajta, hogy csak színleled a figyelmet, de másodszor már nem bocsátja meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma elhatározod, hogy baráti körödben felhívod magadra egy sikeres fazon figyelmét, de nem, mint lehetséges ügyfél, hanem mint nő fogod megnyerni a tetszését.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most