Engedd el a fájdalmas múltat - Egymondatos horoszkóp: Június 22.

2020.június.22.

A hét első munkanapján a Rák jegyében haladó Hold együttállásba kerül a hátráló Merkúrral: hozd rendbe, tisztítsd meg otthonodban a lakóteredet. Jóllehet küldő és fogadó üzemmódban vagy, de talán magad is rájössz, hogy a félreértések miatt jobb lenne sokkal kevesebbet telefonálnod és kommunikálnod. Retrográd Merkúr-időszakban gyakori lehet a feledékenység, a gondatlanság és a késedelem munkahelyi ügyekben. De az is nagyon fontos, hogy figyelj a számítógépedre és a telefonodra: ha üzenetet küldesz valahova, hívd fel a címzettet, hogy átment-e. De a retrográd Merkúr remek alkalom arra, hogy elintézd azokat a dolgokat, amelyeket mindig elhalasztottál. Ma a ′′Hogy vagy? olyan kérdés legyen, amely valódi érdeklődést mutat a másik jóléte iránt. De válaszd ki, hogy milyen hír vagy információ fekszi meg a gyomrodat, és engedd el a fájdalmas emlékeket.

Kos (03. 21-04. 20.) Amikor vitatkozni kezdesz, ne hánytorgass föl régi dolgokat, és ha figyelmesen hallgatod és pontosan értelmezed mások szavait, elkerülheted a félreértéseket.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kis fegyvertény végigülni egy pénzügyi tárgyalást még akkor sem, ha a résztvevők rokonszenvesnek találnak, de szerződést, megállapodást ma ne írj alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha gyakran teszel szemrehányást magának, hogy miért nem tanultál meg bánni a pénzzel, mi lenne, ha a drága éttermi étkezések helyett magad főznél?

Rák (06. 22-07. 22.) Jó kapcsolatot kialakítani lehetetlen kölcsönös kitárulkozás nélkül: a bizalmat azzal teremtheted meg, ha nem zárkózol el személyes jellegű információk kiadásától.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Semmi másra nem vágysz, mint aludni, az öntudatlan állapotba meneküléstől remélsz szabadulást anyagi gondjaidtól, de lásd be, ez nem fog működni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyi gondjaid elől a barátnőidhez menekülsz: az egyik támogat, a másik lebeszél az előnyösnek tetsző lépésről – a gordiuszi csomót egyedül kell megoldanod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hallasz valami pletykát a munkahelyeden, amibe téged is belekeverhetnek, ám ha lapítasz, gyanússá válhatsz és nehéz lesz tisztára mosnod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a fontos üzletkötések jó légkört igényelnek- egy munkaebéd egy elegáns étteremben a legjobb csalétek, ami kiédesgeti üzletfeleidet védőpáncéljukból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénzcsináláshoz önismeretre is szükség van: tudnod kell erősségeidet, és akkor olyan területet választhatsz, ahol képes vagy ezeket hasznosítani.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne feltételezd, hogy a párod vagy kollégád tudja, mire gondolsz, holott nem közölted vele érthetően, de felhívhatod megbízóidat, vagy e-maileket küldhetsz nekik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Senki sem lehet sikeres, ha gyenge az egészsége: egy átmeneti rosszullét kiváltója lehet a falánkság olyan ételekből, amelyek ártanak az egészségednek.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó, ha az első randin magadról beszélsz, de a beszélgetés ne legyen egyoldalú - sok mindent el szeretnél mesélni hódolódnak, de azért hagyd őt is szóhoz jutni.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban