Engedd el a fájdalmas múltat - Egymondatos horoszkóp: Június 22.

2020.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első munkanapján a Rák jegyében haladó Hold együttállásba kerül a hátráló Merkúrral: hozd rendbe, tisztítsd meg otthonodban a lakóteredet. Jóllehet küldő és fogadó üzemmódban vagy, de talán magad is rájössz, hogy a félreértések miatt jobb lenne sokkal kevesebbet telefonálnod és kommunikálnod. Retrográd Merkúr-időszakban gyakori lehet a feledékenység, a gondatlanság és a késedelem munkahelyi ügyekben. De az is nagyon fontos, hogy figyelj a számítógépedre és a telefonodra: ha üzenetet küldesz valahova, hívd fel a címzettet, hogy átment-e. De a retrográd Merkúr remek alkalom arra, hogy elintézd azokat a dolgokat, amelyeket mindig elhalasztottál. Ma a ′′Hogy vagy? olyan kérdés legyen, amely valódi érdeklődést mutat a másik jóléte iránt. De válaszd ki, hogy milyen hír vagy információ fekszi meg a gyomrodat, és engedd el a fájdalmas emlékeket.

Kos (03. 21-04. 20.) Amikor vitatkozni kezdesz, ne hánytorgass föl régi dolgokat, és ha figyelmesen hallgatod és pontosan értelmezed mások szavait, elkerülheted a félreértéseket.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kis fegyvertény végigülni egy pénzügyi tárgyalást még akkor sem, ha a résztvevők rokonszenvesnek találnak, de szerződést, megállapodást ma ne írj alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha gyakran teszel szemrehányást magának, hogy miért nem tanultál meg bánni a pénzzel, mi lenne, ha a drága éttermi étkezések helyett magad főznél?

Rák (06. 22-07. 22.) Jó kapcsolatot kialakítani lehetetlen kölcsönös kitárulkozás nélkül: a bizalmat azzal teremtheted meg, ha nem zárkózol el személyes jellegű információk kiadásától.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Semmi másra nem vágysz, mint aludni, az öntudatlan állapotba meneküléstől remélsz szabadulást anyagi gondjaidtól, de lásd be, ez nem fog működni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyi gondjaid elől a barátnőidhez menekülsz: az egyik támogat, a másik lebeszél az előnyösnek tetsző lépésről – a gordiuszi csomót egyedül kell megoldanod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hallasz valami pletykát a munkahelyeden, amibe téged is belekeverhetnek, ám ha lapítasz, gyanússá válhatsz és nehéz lesz tisztára mosnod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a fontos üzletkötések jó légkört igényelnek- egy munkaebéd egy elegáns étteremben a legjobb csalétek, ami kiédesgeti üzletfeleidet védőpáncéljukból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénzcsináláshoz önismeretre is szükség van: tudnod kell erősségeidet, és akkor olyan területet választhatsz, ahol képes vagy ezeket hasznosítani.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne feltételezd, hogy a párod vagy kollégád tudja, mire gondolsz, holott nem közölted vele érthetően, de felhívhatod megbízóidat, vagy e-maileket küldhetsz nekik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Senki sem lehet sikeres, ha gyenge az egészsége: egy átmeneti rosszullét kiváltója lehet a falánkság olyan ételekből, amelyek ártanak az egészségednek.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó, ha az első randin magadról beszélsz, de a beszélgetés ne legyen egyoldalú - sok mindent el szeretnél mesélni hódolódnak, de azért hagyd őt is szóhoz jutni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője