Érzelmi ügyekben ma nem érdemes dönteni - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 7.

2017.augusztus.7.

Mivel ma a Vízöntő jegyébe esik a holdtölte, ráadásul a Mars is bombázza a Holdat, nincs azon mit csodálkozni, hogy a nők fellázadnak a férfi-dominancia ellen. Érzelmi ügyekben nem érdemes dönteni, ha pedig szívességet kérsz valakitől, elutasításra számíthatsz. A statikus elektromosság a szokásoshoz képest túlságosan erős, ezért ügyelj arra, hogy elektromos eszközeid jól le legyenek földelve. Kerüld az olyan hírhedt szórakozóhelyeket, ahol erőszak áldozata lehetsz, és ha frontérzékenységben szenvedsz, ne csodálkozz azon, ha nehezen tudsz elaludni.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a párodhoz vagy a barátaidhoz fűződő kapcsolatod jóval megerőltetőbb, mint ahogy ezt valaha is elképzelted, nincs értelme közös jövőt tervezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel egyik hozzátartozód sokat követelő atyát alakít, aki kedve szerint büntethet, ne izgasd fel magad, az nem tesz jót sem a szívednek, sem a vérkeringésednek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma hagyd a garázsban a járgányt, anyagi konfliktus kirobbanása esetén igyekezz tiszta vizet önteni a pohárba, de ne dőlj be egyik rokonod magyarázkodásának!

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököd nehéz órákat okozhat neked, amikor a fizetésemelésed kérdése kerül terítékre, de ma nem is érdemes anyagiakról egyezkedni, pénzügyi döntéseket hozni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó alkalom újdonságok megismerésére, de új dolog és nem új kapcsolat - vigyázz a régire, és ne hordd túl magasan az orrodat, ha meg akarod tartani őt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vagy lenyűgözni szeretnéd, vagy szidod munkatársaidat, esetleg tehetetlenül reagálsz, mert képtelen vagy rátalálni az önérvényesítés megfelelő módjára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod képtelen felhagyni a partizással, a nőügyeivel, sőt még a barátainak sem akar bemutatni téged, akkor emiatt búcsút is mondhatsz ennek a szerelemnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy főnököddel a hegemóniáért küzdötök egymással, de most nem sikerülhet betörnöd a hatalom világába, mivel a hatalom a pasikhoz kötődik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem, nincs értelme ennek a vakációs románcnak, hiszen csak kaland vagy egy uralkodó, nőcsábász típus számára, akinek ráadásul még a pénzedre is fáj a foga.

Bak (12. 22-01. 20.) Vásárláskor könnyen elveszíted az önkontrollodat, és mivel még a legnagyobb bankok sincsenek bebiztosítva csőd ellen, ha kell, idejében mentsed a pénzedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ennyire magánkívül még sohasem láttad a párodat, akinek önkényeskedő, zsarnoki viselkedését provokációként értelmezed, vedd fel a harcot ellene.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szakítottál a pároddal, vagy cserbenhagyott, képtelen leszel rendes munkát végezni, ráadásul a munkahelyeden is harcolnod kell megérdemelt díjazásodért.

Ez is érdekelhet

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján