Heti horoszkóp: 2021. március 8-14.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: 2021. március 8-14.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Oda a formád, azelőtt befűzted volna a pasidat az erkély korlátjába, de pillanatnyilag nem vagy a régi. Ha a szeretett lény titkos viszonynak szánja kapcsolatotokat, amelyet a színlelés és titkolózás falai óvnak, nem célja a házasság intézménye, hanem csakis a titkos szerelem. Ráadásul az érzés is kínoz, hogy mártírnak érzed magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megrohamoznak a kívánságaik teljesítéséért könyörgő családtagok, kollégák és barátok, ennek aligha örülsz, de segítesz, nehogy azt mondják: kérges szívű vagy. Élvezed a zene, a tánc, az éneklés vagy a képzőművészet gyakorlását, összetartod a családot, de ne csak másokra gondolj, hanem a saját álmaidra és céljaidra!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a főnöködet javíthatatlan szoknyavadásznak tartod, aki szabad prédának tekint, ez remélhetőleg elriaszt attól, hogy az állásodat kockáztatva intim kapcsolatba bonyolódj vele. Nem kellemes, ha rossz szemmel néznek rád a munkahelyeden, ezért fejleszd azt az oldaladat, amely miatt most intrikákban van részed.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy hatalomvágyó férfi elrabolja a lelki békédet, ráadásul ő akar irányítani. Ám ha fejébe veszi, hogy elcsábít, nehéz lesz távol tartani magadtól. Ha bohém művészcsaládból származol, az nem a valódi világ, de mivel a rokonaidnak és barátaidnak is szükségük van rád, segítesz, és azonnal reagálsz, ha bajba kerülnének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha gondjaid támadnak az adóhivatallal, ha üzleti társulásodat végveszély fenyegeti, szabadulj meg az adósságodtól és vállalj nagyobb rész az üzleti életben. Ha a szeretőd olyan fantasztikus, akkor mit keres másnál? Szexet vagy anyagi előnyöket? Ez olcsó módja a menekülésnek, ami mögött mély problémák rejlenek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A párod valóban nősülni akar, de rossz tapasztalatai alapján titkolja vagyoni helyzetét. Jóllehet hajlandó volnál a pasidért áldozatokat hozni, nincs szükséged olyan társra, akiben nem bízhatsz meg. Ne idealizáld, ám ha nagyon is sok kérdés áll nyitva előtted, ezért még nem engedheted, hogy bármi is kialakuljon köztetek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kollégád csak addig marad meg melletted, amíg sikerül az ágyába csalni. A munkahelyeden mostanában nem tehetsz mindenkinek a kedvére. Érzelmeid megnehezítik a józan gondolkodást, pedig kínos lenne számodra a szeretődnél dolgozni. Ha túlságosan önfeláldozó vagy, elveszítheted kollégáid és barátaid tiszteletét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi életed, művészi pályád egészen olyan, mint egy romantikus film legszebb jelenete. Párkapcsolatod másként alakulna, ha a bizalmad nem lenne vak, és felhagynál a beteg lelkek megmentőjének szerepével. Ám ha megtalálod a helyes arányokat, művészi tevékenységedben, vállalkozásodban, sikereket könyvelhetsz el.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nehéz reagálnod olyan helyzetekre, amikor családod elvárja tőled a támogatást és az együttérzést. Vigyázz: ha egy besurranó tolvaj látja, hogy sötét van nálad, egyszerűen megpróbálkozik behatolni a lakásodba. Ha eddig még sohasem fürödtél odaadó kollégád lakásában, bizonytalannak és kiszolgáltatottnak érezheted magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed vagy üzlettársad tündérnek tart, és azt akarja, hogy leendő gyerkőcének te legyél az anyukája. Te meg úgy viselkedsz, mint egy szerelmes tini, nem pedig úgy, mint egy sikeres üzletasszony. Hihetetlen, mit művel veled a szerelem és egy romantikus pasi, aki ráadásul az üzleti élet minden csínját-bínját is ismeri.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha termékeid vagy áruid a jelenlegi válságos helyzetben csődöt mondanak, hiába tekinted a házasságodat üzletnek, ha a hitvesed fütyül az anyagi elvárásaidra. Pénzügyekben mellékvágányra kerülhetsz, vállalkozásodban egy sötét ügyre jössz rá. Üzleti titkaidból valaki hasznot húzhat, és a tévedéseid is fizetned kell.

Halak (02. 20-03. 20.) Intuícióid sugallatát követve a művészetek és a kreativitás terén könnyen érvényesülsz. De a munkádban és az üzlet életben úgy eltévedsz az álmaid világában, hogy akkor sem találnál vissza való világba, ha jelzőtáblák mutatnák az utat. De ezen a héten az út egy üzlethez vagy jó álláshoz a hálószobán keresztül vezet.

Ez is érdekelhet

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

GLAMOUR-napok 2021 tavasz

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!