Heti horoszkóp: Ezeknek a csillagjegyeknek óriási szerencséjük lesz a héten - május 27. - június 2.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, ami tele van új kihívásokkal! Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: május 27 - június 2.
Heti horoszkóp: május 27 - június 2.
Fotó: GLAMOUR/Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi helyzeted bizonytalan, s a saját leleményességedre lesz bízva, miként tudsz a többiek helyett is dolgozni. Nem biztos, hogy megéri sokat pedáloznod, ha a zsebedbe nem kerül sokkal több pénz. Az viszont nem esik rosszul neked, hogy szórakoztató szomszédod rád startol.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Ha állást akarsz változtatni, megfelelsz minden követelménynek, de rugalmasság, haladó gondolkodás és technikai ismeretek nélkül el vagy veszve. Építgesd a karrieredet, kérj béremelést, most jó eséllyel meg is kapod azt az anyagi elismerést, amire még régóta áhítozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a Vénusz és a Jupiter is a jegyedben szórja áldásait, remélhetőleg nincs időd arra, hogy a sebeidet nyalogasd. De milyen hét az, amikor rokonaid és a főnököd is csak szidnak? Nyugodj meg, hiszen a vonzerőd egyáltalán nem mondott csődöt! De viselkedj visszafogottan, nehogy mindenki a te károdra kezdjen viccelődni!

Rák (06. 22-07. 22.) Szerencsésnek érzed magad egy találkozás, barátság, rokontól kapott tanács vagy egy üzleti ajánlat miatt. Közösségedben te leszel a sztár. Ha az ideális üzlettárs, barát vagy szerető felbukkan a semmiből, aki még érdekel is, és azt mondja: fuss vele a világ másik végébe, ne habozz! Lesz társaságod, és minden egészen más, mint otthon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha állást változtatsz vagy a cégednél kerül sor személyi változásokra, vajon mennyi ideig fog tartani, amíg számítógépes zseni főnököddel csúnyán összekapsz? Jól megmondod a véleményedet, és azt a tervedet vagy pénzügyi javaslatodat is előadod, amelyet eddig nem mertél. Stílusod viszont irritálhatja munkahelyi környezetedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ilyen tapasztalattal és ajánlásokkal, mint a tiéd, simán megkapod a meghirdetett külföldi állást. De le kell nyelned a békát, fel kell vállalnod az utazást, amit a partnered bizonyára elkötelezettséged hiányának fog tekinteni. Munkádban viszont sikeres vagy, lehet, hogy tanulmányutakra küldenek, vagy lehetetlen helyzeteket oldasz meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erotikus vagy a fejed búbjáig, de dolgozol, mint egy gép. Olyan pénz vagy örökség áll a házhoz, amelyért nem kell megdolgoznod, de az is lehet, hogy szerető vagy rokon révén jársz jól. De vigyázz, mert a pasid vagy egyik kollégád kifecsegi üzleti titkaidat, sőt intim dolgaitokat is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretőd, barátod és rokonaid megjegyzései, s a találkozás velük a hét végén olyan megerőltető lesz, hogy alaposan kimerülhetsz. Kapcsolj ki, add mega. testednek és a lelkednek, amire szüksége van, és ne félj nemet mondani a munkában.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hét első fele az ingatlanügyletnek és az állásvadászatnak kedvez. Lehet, hogy a hónap végén attól a cégtől hívnak, ahová meghallgatásra kell menned. Ám ha van munkád, néha azért bemehetnél a céghez még akkor is, ha utálod a számítógépeket. Ha kikezdesz egyik barátoddal vagy kollégáddal, ez csak nehezen megoldható problémákkal jár.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig sziklaszilárd elved volt, hogy nem kezdesz ki a kollégáiddal, néha bizony bánod ezt az elvedet. Ha bizonyos változtatásokhoz hozzájárulsz, megbízód vagy befektetőd hajlandó lesz az írásaidat megvételre és megjelentetésre javasolni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olcsóbb lakás vagy megfelelő ház után kell nézned, megoldást kell találnod anyagi gondjaidra. Talán otthon ünneplitek meg a gyermeknapot is egy eperrel díszített torta előtt. De próbáld meg elkerülni, hogy gyermekeddel és kedveseddel veszekedj és idegesítsd őket. Sokat kell tenned azért, hogy otthonodban a feszültség oldódjon.

Halak (02. 20-03. 20.) Kissé zaklatottan indul a heted, ám attól a pillanattól, hogy fejben összerántod magad, a feladataidat és a motivációdat, minden egyenesbe jön. Ne felejtsd el: amint belül, úgy kívül, vagyis előbb a belső rendedért tartozol felelőséggel. Hajrá, hiszünk benned!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Romantikus filmek, amik olyan jók, hogy vétek lenne kihagyni

Romantikus filmek, amik olyan jók, hogy vétek lenne kihagyni

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)