Heti horoszkóp: Ezeknek a csillagjegyeknek óriási szerencséjük lesz a héten - május 27. - június 2.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, ami tele van új kihívásokkal! Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: május 27 - június 2.
Heti horoszkóp: május 27 - június 2.
Fotó: GLAMOUR/Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi helyzeted bizonytalan, s a saját leleményességedre lesz bízva, miként tudsz a többiek helyett is dolgozni. Nem biztos, hogy megéri sokat pedáloznod, ha a zsebedbe nem kerül sokkal több pénz. Az viszont nem esik rosszul neked, hogy szórakoztató szomszédod rád startol.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Ha állást akarsz változtatni, megfelelsz minden követelménynek, de rugalmasság, haladó gondolkodás és technikai ismeretek nélkül el vagy veszve. Építgesd a karrieredet, kérj béremelést, most jó eséllyel meg is kapod azt az anyagi elismerést, amire még régóta áhítozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a Vénusz és a Jupiter is a jegyedben szórja áldásait, remélhetőleg nincs időd arra, hogy a sebeidet nyalogasd. De milyen hét az, amikor rokonaid és a főnököd is csak szidnak? Nyugodj meg, hiszen a vonzerőd egyáltalán nem mondott csődöt! De viselkedj visszafogottan, nehogy mindenki a te károdra kezdjen viccelődni!

Rák (06. 22-07. 22.) Szerencsésnek érzed magad egy találkozás, barátság, rokontól kapott tanács vagy egy üzleti ajánlat miatt. Közösségedben te leszel a sztár. Ha az ideális üzlettárs, barát vagy szerető felbukkan a semmiből, aki még érdekel is, és azt mondja: fuss vele a világ másik végébe, ne habozz! Lesz társaságod, és minden egészen más, mint otthon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha állást változtatsz vagy a cégednél kerül sor személyi változásokra, vajon mennyi ideig fog tartani, amíg számítógépes zseni főnököddel csúnyán összekapsz? Jól megmondod a véleményedet, és azt a tervedet vagy pénzügyi javaslatodat is előadod, amelyet eddig nem mertél. Stílusod viszont irritálhatja munkahelyi környezetedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ilyen tapasztalattal és ajánlásokkal, mint a tiéd, simán megkapod a meghirdetett külföldi állást. De le kell nyelned a békát, fel kell vállalnod az utazást, amit a partnered bizonyára elkötelezettséged hiányának fog tekinteni. Munkádban viszont sikeres vagy, lehet, hogy tanulmányutakra küldenek, vagy lehetetlen helyzeteket oldasz meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erotikus vagy a fejed búbjáig, de dolgozol, mint egy gép. Olyan pénz vagy örökség áll a házhoz, amelyért nem kell megdolgoznod, de az is lehet, hogy szerető vagy rokon révén jársz jól. De vigyázz, mert a pasid vagy egyik kollégád kifecsegi üzleti titkaidat, sőt intim dolgaitokat is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretőd, barátod és rokonaid megjegyzései, s a találkozás velük a hét végén olyan megerőltető lesz, hogy alaposan kimerülhetsz. Kapcsolj ki, add mega. testednek és a lelkednek, amire szüksége van, és ne félj nemet mondani a munkában.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hét első fele az ingatlanügyletnek és az állásvadászatnak kedvez. Lehet, hogy a hónap végén attól a cégtől hívnak, ahová meghallgatásra kell menned. Ám ha van munkád, néha azért bemehetnél a céghez még akkor is, ha utálod a számítógépeket. Ha kikezdesz egyik barátoddal vagy kollégáddal, ez csak nehezen megoldható problémákkal jár.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig sziklaszilárd elved volt, hogy nem kezdesz ki a kollégáiddal, néha bizony bánod ezt az elvedet. Ha bizonyos változtatásokhoz hozzájárulsz, megbízód vagy befektetőd hajlandó lesz az írásaidat megvételre és megjelentetésre javasolni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olcsóbb lakás vagy megfelelő ház után kell nézned, megoldást kell találnod anyagi gondjaidra. Talán otthon ünneplitek meg a gyermeknapot is egy eperrel díszített torta előtt. De próbáld meg elkerülni, hogy gyermekeddel és kedveseddel veszekedj és idegesítsd őket. Sokat kell tenned azért, hogy otthonodban a feszültség oldódjon.

Halak (02. 20-03. 20.) Kissé zaklatottan indul a heted, ám attól a pillanattól, hogy fejben összerántod magad, a feladataidat és a motivációdat, minden egyenesbe jön. Ne felejtsd el: amint belül, úgy kívül, vagyis előbb a belső rendedért tartozol felelőséggel. Hajrá, hiszünk benned!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Mennyit tudsz valójában a Balatonról? Teszteld le!

Kvíz: Mennyit tudsz valójában a Balatonról? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)