Heti horoszkóp: Anyagi biztonság vár rád, de csak egy feltétellel - március 27. - április 2.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: március 27. - április 2.
Heti horoszkóp: március 27. - április 2.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Foglalkozhatsz szakmai-jogi megállapodásokkal, szerződésekkel a tudatosság antennáit felhasználva. Megvéded otthonod biztonságát a veszélyt elhárító intuíciódnak köszönhetően, de a családban vitákra kerül sor. A szerelmed vagy az egyik barátod is kihasznál - úgy látszik, remekül ért hozzá, miként kell rád sózni valamit.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátodban, üzletfeledben, aki kitér az egyenes válasz elől, nem bízol. Tudni akarod ugyanis, mit kapsz a pénzedért. De képes leszel meghúzni néhány baráti-rokoni kapcsolat csavarjait, amelyek az utóbbi időben meglazultak. Ha a külsőd mellett az önszereteteden is dolgozol, a legmélyebb szinteken is megállíthatatlan leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy rendezvényen játszi könnyedséggel szerzel barátokat, munkát, és sikerül hatnod a főnöködre, és az úgynevezett megfelelő személyekre is. De ne találkozz az exeddel, aki lelépett, és már a nőt sem látja meg benned. Kiderülhet viszont, hogy a partnereddel mindketten szabad lelkek vagytok, és ezzel együtt kezdeményezőek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma már a nők bármilyen munkakörben és üzletben dolgozhatnak, ahol csak akarnak, de mérsékelniük kell a vita kemény hangjait, mind a szakmai kapcsolatokban, mind a házasságban. Bármilyen súrlódás, félreértés vagy elhidegülés van épp a családi környezetben, mint a hó a napon, olvadni kezd, és ismét a harmónia lesz főszereplője a házi tűzhelynek.

Gyökeres változásokat hoz a Plútó jegyváltása, ami hatással lesz a következő 20 évre

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzt keresel a tanulmányaidra, hogy elnyerhess egy külföldi egyetemi ösztöndíjat, de a politikai életben is terveid vannak. Ám ehhez valamilyen csábító állásra van szükséged. Bárkit lehengerelsz lenyűgöző modoroddal, feltűnő megjelenéseddel, de ne hidd, hogy könnyű menet lesz - viszont megéri küzdeni.

Szűz (08. 24-09. 23.) A hónap végén vigyázz magadra, ha utazgatsz, ha üzleti úton veszel részt vagy éppen külföldön dolgozol. Az ilyen szende teremtések ugyanis könnyen dinamittá válhatnak, ha egyszer beindulnak. A Szaturnusz mindenkinek nagyszerű növekedési lehetőségeket biztosít, mindaddig, amíg elkötelezed magad, hogy mindig a legjobbat nyújtod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Gyakran támadnak zűrjeid, és a bajok oka mindig egy férfi. Sérti a pasid hiúságát, ha a jelenlétében egy esetleges vetélytárssal csevegsz. A Vénusz-Uránusz kombó pedig igényessé tesz az erotika és üzleti vállalkozásod terén. Érzékiségeddel pontosan tisztában vagy, tudod, hogyan adhatod el magad, de a pasid megcsapolhatja a bankszámládat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Álláskeresőként életrajzod ugyan megnyerő, de feltűnő küllemed és provokatív viselkedésed aligha ébreszt bizalmat a cég ügyfeleiben. Ha nem felelsz meg az elvárásoknak, külföldi alkalmazás is szóba jöhet. Ha a pároddal eddig ott szereztetek tapasztalatot, ahol csak tudtatok, a jövőben együtt kell folytatnotok a tapasztalatszerzést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kreatív alkotóként senki sem érhet a nyomodba. Lakásproblémád egy nagyobb összegű kölcsönnel megoldódhat. Ám ha képtelen vagy kötött hivatali rend és szabály szerint dolgozni, üzleti ismereteid fitogtatásával bizonyíthatod rátermettségedet a cégnél.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelem és az anyagi szerencse váratlanul beüt. Mivel nem tartod sokra az öncélú testi örömöket, ennél azért többre vágysz. A lényeg, hogy bátran vállald, mire vágysz, és tarts ki amellett, ami fontos neked. Akivel nem egyeztek ebben, annak nincs helye az életedben.

Csillagjegyek, akik egészen a főnöki székig jutnak

Vízöntő (01. 21-02. 19.) 28-a táján egyesíted magadban a számító, tehetséges üzletasszony és az elbűvölő, csevegő nő minden tulajdonságát. Természetes, hogy jólesnek a párod és üzleti partnered bókjai, nagyvonalú ajánlatai és figyelmességei. Jövedelmező korszerűsítést hajtasz végre otthonodban, de egy ponton túl már nem tudsz eleget tenni családod elvárásainak.

Halak (02. 20-03. 20.) Hírnevedet és vagyonodat művészeti menedzserként alapozhatod meg, de zűrzavaros érzéseket táplálsz üzleti partnered vagy szomszédod iránt, akit a legvadabb fantáziáidban az ágyhoz bilincselsz. Mind az üzletben, mind a szerelemben vállalkozó kedvű leszel, és szégyentelenül ajánlatot teszel egy különc férfinak, aki mindig is őrülten vonzott.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)