Komoly döntések, szenvedélyes szerelem, hatalmas kalandok várnak rád - Itt a horoszkópod áprilisra

2017. április 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Áprilisban nem másnak ünnepeljük a születésnapját, mint az egyik legnagyobb ikonnak, a fantasztikus, a rendkívül tehetséges és a szuper bájos Emma Watsonnak. Hát persze, hogy az április horoszkópodat az ő GIF-jeivel illusztráltuk.

Komoly döntések, szenvedélyes szerelem, hatalmas kalandok várnak rád - Itt a horoszkópod áprilisra
Fotó: giphy

Kos (március 21.-április 20.)

A HÓNAPOD Mivel annyira hirtelen vagy, és nemigen gondolsz a holnapra, féktelenül tudsz költekezni. Tudod ugyanis, hogy mindig sikerül kieszelned valamit, amivel pénzhez juthatsz. 20-ig első helyre teszed az anyagi jólétet, de érzelmi pókert játszol. Olykor őszintén felfeded lapjaidat, olykor blöffölsz, olykor túlliheged a kapcsolat fontosságát. Ha élettől duzzadó pasid a hónap végéig szokatlanul érzékennyé és sértődékennyé válik, vagy kirúgják az állásából, akkor elhagyod a régit az újért, és vadul habzsolni kezded az életet. Lehet, hogy nem a házasságtól idegenkedsz, hanem a választásodban kételkedsz. Horoszkópod ebben az esetben az őszinteséget javasolja. 14-e és 28-a táján viszont vegyél vissza, vigyázz, nehogy túlpörögj a sok feszültség miatt.

AZ ÉVED Minden különösebb sajnálkozás nélkül tudsz megválni házasságra alkalmatlan gavallérjaid többségétől. Azonban a nyár vége felé egy sokkal komolyabb kapcsolat vár. Egy olyan pasi, akit valószínűleg egy fesztiválon vagy külföldön ismersz meg, első pillanattól felkelti a figyelmedet és elnyeri bizalmadat, hogy nemsokára a szívedet is rabul ejtse. Ám ha megijedtél a házasságtól, őszig előfordulhat, hogy elveszíted a fejedet a holtomiglan előtt. Az év végén a Jupiter és a Neptunusz szárnyakat ad a szexuális fantáziádnak. Jóllehet a munkahelyi légkör időnként zord lesz, titkos kutatások, kemény munkák várhatók, de az elkötelezettség, amellyel hivatásodban haladsz kitűzött céljaid felé, jövőre elnyeri jutalmát: fizetésemelésre, vagy előléptetésre számíthatsz.

Bika (április 21.-május 20.)

Fotó: giphy

Válsághelyzetekben az izgalmat saját pozíciód megerősítésére használhatod fel. De ne hagyd magad rávenni olyan feladatok átvállalására, amelyek egyáltalán nem illenek a képzettségedhez. Új jövedelemforrásra bukkansz, és nagyon sok segítőkész barát egyengeti karrieredet. Megfoghatsz a hasán keresztül egy olyan pasit, aki szeret enni és éppúgy, mint ahogyan te, biztonságra vágyik. Keresd elő anyukád receptgyűjteményét és ragadj fakanalat! Áprilisban családot alapíthatsz, vagy gyorsan haladsz előre az ásó-kapa-nagyharang felé, és mivel életed az állandóságra épül, megállapítod, hogy egyhangúan csordogáló kapcsolatod se maga a balsors. Sosem kell félned, hogy a pasid váratlanul jobbra cserél. Azért vigyázz, nehogy a megszokás rabja legyél!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Fotó: giphy

Idősebb hapsi nyűgöz le a vagyonával, vagy beleszeretsz egyik munkatársadba, de hamar elmegy a kedved a folytatástól: nem vesztegeted az idődet olyan emberre, akire hosszú távon nem számíthatsz. Ám ha megismerkedsz valakivel egy bulin, kezdesz rájönni, hogy mégiscsak létezik igaz barátság férfi és nő között. A társaságod és a rokonság folyton ugrat majd benneteket, hogy az oltár előtt fogjátok végezni. Mindketten sejtitek már, hogy ez nem vicc. Lehet, hogy eddig nem gondoltál házasságra és gyerekre, de a partnered és a barátnőid szerint itt az ideje. Ám ha úgy érzed, még szükséged van pár hónap független szórakozásra, mert nem akarod később úgy érezni, hogy kihagytál valamit, csak emiatt ne állj neki már most családot alapítani. Várd ki a nyár végét!

Rák (június 22.-július 22.)

Fotó: giphy

Ha a pasid vagy a legjobb barátnőd máshoz fordul a problémájával, ne vedd a szívedre. Próbálj megértő lenni: ez tényleg nem a te szakterületed. Ha eleget teszel a társasági meghívásoknak, vagy megjelensz a céges bulin, az első dolgod körülnézni, hogy akad-e ott hosszú távú kapcsolatra alkalmas pasi. Nem számít, ha a munkahelyeden három ember helyett kell is dolgoznod, az ünnepnapokon lehetőséged lesz elmenekülnöd barátaiddal vagy a pároddal oda, ahol feltöltődsz. A gazdagsághoz elengedhetetlen feltétel egy olyan pártfogó, aki hajlandó téged a szárnyai alá venni. Áprilisban felbukkan egy gazdag pártfogó vagy partner, aki elősegíti a karrieredet, és aki barátságosan bólogatva fogadja ambícióidat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) L

Fotó: giphy

ehet, hogy már régebben változtatni akartál, de az igazi pillanat most következik el. Ne habozz, ne bizonytalankodj, szakmai jövődet most kell megalapoznod. Áprilisban látványos ugrásra szánod el magad karriered szamárlétráján. Időnként azonban sajnálkozva kell tapasztalnod, hogy rokonaid és a kedvesed elsősorban a pénzedre spekulálnak. Szerelmi életedben a kitartás biztosan célravezetőbb, mint a nyomulás, hiszen aki szívós, tovább ér, mint aki rámenős. És ami nem megy, azt ne erőltesd. Legfeljebb úgy, hogy ne lehessen észrevenni… Viszont elég magabiztos vagy, és nem várod el a pasidtól, hogy minden percben elkápráztasson mézes-mázas szavakkal. Ám ha neked vagy a párodnak folyton utaznotok kell a munka vagy az üzlet miatt, jusson eszetekbe néha a telefonszex.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Fotó: giphy

Ha 8-a vagy 21-e táján azt állítja a párod, hogy esténként egyedül van otthon, de neked valamiért gyanús a dolog, számoltasd be részletesen, mit csinált, és közben figyeld, nem jön-e zavarba. Akkor is van okod az aggodalomra, ha állandóan azt hajtogatja, hogy "hidd el". Ám a bolhából elefánt lesz, ha hagyod, hogy elragadjon a képzeleted. Lehet, hogy a fiúd lemond néhány találkozót, de az is lehet, hogy nem, sőt még az is, hogy húsvétkor szerelmet vall. Talán nem kívánod a szexet bárhol, bármikor, de ez nem jelenti azt, hogy ne kívánnád annyira, mint a párod. Csak neked egy kis hangulatra van szükséged. Legyen az a saját, vagy közös pénzetek, ha meggondolatlanul kerül befektetésre, a te pénzügyi jövőd kerülhet veszélybe a párod meggondolatlan húzásai miatt.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Fotó: giphy

Pénz- és befektetési ügyekben nem vagy elég óvatos, túl gyorsan elkötelezed magad a hónap első harmadában anélkül, hogy gondolkoznál a döntésedből fakadó havi törlesztéseken és részleteken. Áprilisban ismerkedj csak, de eleinte mellőzd a várható szexre utaló célzásokat. Nem veszi ki jól magát, ha azonnal szexről fecsegsz egy jómódú pasinak, akivel épphogy megismerkedtél. Ezzel szemben, ha ő az, aki zavarosabb vizekre tereli a társalgást, azonnal vedd a lapot, és mindig legyen kéznél egy vagány válasz. A netes flört a hónap végén még nem számít hűtlenségnek. Csak gondosan töröld a nyomokat… Remekül értesz a viták elkerüléséhez, de akkor is ezt teszed, amikor egy-egy kérdést meg kellene vitatnod a pároddal. Nem ártana, ha megértenéd, hogy vannak esetek, amikor nem szabad kitérni a vita elől, és el kell jutni a konstruktív megoldásig.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Fotó: giphy

Azok a barátnőid vagy kollégáid, akik házasságban élnek, és akik mögött te sem akarsz lemaradni, megpróbálnak nyomást gyakorolni rád. Ezért sietősen körülnézel a hímkínálati piacon. Húsvétkor horogra akadhat az igazi, lázba hoz a találkozás a nagy Ő-vel, és örülsz a kellemesnek ígérkező programnak. Kedvesedet viszont, akivel belemész a veszélyes közelségbe, nem tekintheted kizárólagos tulajdonodnak. Ha eleinte mindig mindent ő fizetett, a hónap utolsó harmadában viszont számlát nyújt be mindenről, és felezni akar, ez arra vall, hogy kifelé áll a fiú útja. Munkahelyeden jobb, ha elkerülöd az agyonszervezett irányítást, de válsághelyzetekben szuperhatékonnyá válhatsz, megoldhatatlan tűnő problémákat oldasz meg.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Fotó: giphy

Mivel nem vagy otthonülő, 22-ig nem viseled el, hogy a háziasszony szerepére korlátozzanak. Gyakran unatkozol az íróasztal mögött is, gyűlölsz minden rutint, még annál is jobban utálod, ha beszorítanak a feladatok és kötelességek fogaskerekei közé. Ha azonban foglalkozásod lehetővé teszi az újítást, a kreativitást, személyes elégedettséget érzel és tiszteletet vívsz ki magadnak. Értékes üzleti kapcsolatokat alapozhatsz meg, de az sem kizárt, hogy a szerelem és munka kézenfogva jár. Még egyedül? Buzgómócsing kollégád helyett válaszd inkább a profi, magabiztos vadászt. De néha adjatok kimenőt egymásnak, hogy mindketten a saját barátaitokkal bulizhassatok. Ha társ nélkül lébecolsz, akkor ellenőrizd, akadt-e horogra valaki az online-terepen. Biztos, hogy több üzeneted is jön!

Bak (december 22.-január 20.)

Fotó: giphy

Valaki a munkahelyeden megpróbálja kikezdeni a tekintélyedet, de egy jó üzletkötés emeli a presztízsedet. 22-ig hol repesel a boldogságtól, hol meg telesírod a párnacihát, mégsem mered vállalni egy kapcsolat terhét. Ha ejt a pasid, elsősorban azt sajnálod, hogy egy csomó időt elvesztegettél az életedből, és azalatt nem valaki mással építgetted a jövődet. Ám ha kihasználod az ébredező tavaszt, és 6-a vagy 17-e táján odalépsz egy pasihoz, akivel együtt dolgozol, nyilván azért teszed, mert vonz, akár a mágnes. Te is tudod, ő is tudja. Olyan csúcsait éled át a gyönyörnek, amilyeneket eddig soha nem tapasztaltál. A Vénusz és a Mars húsvétkor kéjes játékra hív – tedd be kedvenc romantikus cédéjét, és kezdődhet is a simulós tánc…

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Fotó: giphy

Szívesen költöd a pénzt a magad örömére, környezetedet is kényezteted, de ne hagyd magad beszorítani a házitündér szerepébe. Ha a párod semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy reggelente a kávét ugyanannak a csajszinak főzze, hamar ráunsz, és új becserkészhető pasik után nézel. Még egyedül? Olyan partnert keresel, akihez nem annyira a szexuális kapcsolat, mint inkább az intellektuális bizalmasság fűz. A hónap utolsó harmadában nagydumás pasi nyűgöz le a nyelvelésével. Elvárja tőled, hogy csodálattal hallgasd és kövesd tanácsait, te viszont verbális merészségeddel fokozod az együttlét izgalmát. Pénzt érő ötleteid támadnak, ám ha egy szerelmi vagy üzleti kapcsolat túl sok kompromisszumot igényel, akkor a megoldás nem a kompromisszumok folytatása, hanem keresel valakit, akinek érdeklődése és értékei közel állnak az tiédhez.

Halak (február 20.-március 20.)

Fotó: giphy

Cégednek hírverést csinálhatsz, s ezzel több új ügyfelet is szerezhetsz. Ha képtelen vagy takarékoskodni, és este elköltöd, amit napközben megkerestél, akkor pénzügyi stratégiád megtervezésekor gyűjts ötleteteket azoktól, akiket olyannak ismersz, hogy átlátják az összefüggéseket. Munkahelyi és üzleti kapcsolatod új dimenziókkal bővül: kölcsönösen bevalljátok, hogy a másik vágyakat gerjeszt bennetek. Húsvétkor tégy pikáns fogadalmat, szervezz romantikus légyottot – a Vénusz és a Mars segít valóra váltani a vágyaidat. Több csodáló is beleesik a hálódba, és ha már a bűvkörödben a zsákmány, szerezd meg, amire hajtasz: a telefonszámát. Azt se felejtsed el megtudakolni, hogy kapható-e valamikor egy vacsorameghívásra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Holnap nyit a Primark magyarországi üzlete - Itt van minden, amit tudnod kell róla

Holnap nyit a Primark magyarországi üzlete - Itt van minden, amit tudnod kell róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)