Lehet, hogy vissza kell fognod a kiadásaidat - Egymondatos horoszkóp: Február 6.

2021.február.6.

A Vízöntő jegyében lévő Vénusz a hét végén együttállásba kerül a Szaturnusszal: kapcsolataidat a saját szabályaid szerint alakítod, képtelen vagy elviselni az egyhangúságot, de a szerelmet és a barátságokat a sors ajándékainak tekinted. Ám ezek az ajándékok jönnek és mennek… Ma kilógsz a sorból, ha pedig párkapcsolatodban mosolyszünetre kerül sor, a kötelességeidre való utalástól hidegrázást kapsz. Tartós kapcsolatra aligha számíthatsz, mert amikor problémák merülnek fel viszonyodban, rögtön keresed a menekülő utat. Megeshet, hogy most még a nadrágszíjat is szorosabbra kell húzni. Fontos, hogy a párod, megrendelőd és munkaadód is tisztelje és elfogadja önállóságodat, mert amikor egyikük a kötelességtudás és az elkötelezettség fontosságát emlegeti, egy ingatag kapcsolat összeomolhat.

Lehet, hogy vissza kell fognod a kiadásaidat - Egymondatos horoszkóp: Február 6.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Mellőzd az érdekkapcsolatokat, de ha a barátaid feltűnően érdeklődnek a szerelmi életed iránt és szeretnének megházasítani, talán éppen ma mutatnak be az igazinak,

Bika (04. 21-05. 20.) Ha régóta dolgozol együtt valakivel, aki mindig megjátssza a bölcset s eddig sem volt számodra más, csak jó barát, lásd be, hogy közöttetek nem lehet semmi.

Ikrek (05. 21-06. 21.)Ha egy üzletemberrel tervezett házasságod anyagi érdekeken alapul, nem éled át a szenvedélyt, de legalább nem szenvedsz a pasi érzelmi távolságtartása miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod rosszabb anyagi helyzetbe kerül, és szeretnéd elkerülni a lakásmegosztási pereskedést, követeld meg, hogy a közös ingatlan a te neveden legyen!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden nincs helye az érzelmeknek, ha vinni akarod valamire, szorongatott helyzetben pedig több időre lesz szükséged egy döntéshozatalhoz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelemért és a pénzért dolgozni kell, nem kapod meg tálcán, de ne járj olyan kollégával, aki csak a saját igényeivel van elfoglalva, vagy nem érdemel meg téged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelem és az üzlet párban jár, ám ha a családi vállalkozás irányítása kicsúszott a kezedből, abban reménykedsz, hogy a gyerek összeragaszt benneteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne eszményítsd a család fogalmát, mert ha a pasid ódzkodik az együttéléstől, s a kapcsolatod sem tart sehová, fogadd el a helyzetet, és lábalj ki belőle.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Virtuális szakmai vagy üzleti reklámhadjáratod jól sikerül, de gondolkodtál már azon, miért érdeklődnek rokonaid ilyen élénken virtuális randevúd iránt?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy bevételi forrás megszűnt, takarékoskodj, de ha jobban szereted a pénzt, mint, a szerelmet, eladod magad, mert nem akarsz megválni a maradék pénzedtől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A te bajod, ha képtelen vagy dönteni függetlenség és elkötelezettség között, de ne tartozz azok közé a nők közé, akiket a család és a pasik kihasználhatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lapátra tettek, és nehéz helyzetbe kerültél, még az anyagiak miatt se ragaszkodj olyan pasihoz (baráthoz), aki túlságosan független, s akinek nincs rád szüksége.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!