Lehet, hogy vissza kell fognod a kiadásaidat - Egymondatos horoszkóp: Február 6.

2021.február.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében lévő Vénusz a hét végén együttállásba kerül a Szaturnusszal: kapcsolataidat a saját szabályaid szerint alakítod, képtelen vagy elviselni az egyhangúságot, de a szerelmet és a barátságokat a sors ajándékainak tekinted. Ám ezek az ajándékok jönnek és mennek… Ma kilógsz a sorból, ha pedig párkapcsolatodban mosolyszünetre kerül sor, a kötelességeidre való utalástól hidegrázást kapsz. Tartós kapcsolatra aligha számíthatsz, mert amikor problémák merülnek fel viszonyodban, rögtön keresed a menekülő utat. Megeshet, hogy most még a nadrágszíjat is szorosabbra kell húzni. Fontos, hogy a párod, megrendelőd és munkaadód is tisztelje és elfogadja önállóságodat, mert amikor egyikük a kötelességtudás és az elkötelezettség fontosságát emlegeti, egy ingatag kapcsolat összeomolhat.

Lehet, hogy vissza kell fognod a kiadásaidat - Egymondatos horoszkóp: Február 6.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Mellőzd az érdekkapcsolatokat, de ha a barátaid feltűnően érdeklődnek a szerelmi életed iránt és szeretnének megházasítani, talán éppen ma mutatnak be az igazinak,

Bika (04. 21-05. 20.) Ha régóta dolgozol együtt valakivel, aki mindig megjátssza a bölcset s eddig sem volt számodra más, csak jó barát, lásd be, hogy közöttetek nem lehet semmi.

Ikrek (05. 21-06. 21.)Ha egy üzletemberrel tervezett házasságod anyagi érdekeken alapul, nem éled át a szenvedélyt, de legalább nem szenvedsz a pasi érzelmi távolságtartása miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod rosszabb anyagi helyzetbe kerül, és szeretnéd elkerülni a lakásmegosztási pereskedést, követeld meg, hogy a közös ingatlan a te neveden legyen!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden nincs helye az érzelmeknek, ha vinni akarod valamire, szorongatott helyzetben pedig több időre lesz szükséged egy döntéshozatalhoz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelemért és a pénzért dolgozni kell, nem kapod meg tálcán, de ne járj olyan kollégával, aki csak a saját igényeivel van elfoglalva, vagy nem érdemel meg téged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelem és az üzlet párban jár, ám ha a családi vállalkozás irányítása kicsúszott a kezedből, abban reménykedsz, hogy a gyerek összeragaszt benneteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne eszményítsd a család fogalmát, mert ha a pasid ódzkodik az együttéléstől, s a kapcsolatod sem tart sehová, fogadd el a helyzetet, és lábalj ki belőle.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Virtuális szakmai vagy üzleti reklámhadjáratod jól sikerül, de gondolkodtál már azon, miért érdeklődnek rokonaid ilyen élénken virtuális randevúd iránt?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy bevételi forrás megszűnt, takarékoskodj, de ha jobban szereted a pénzt, mint, a szerelmet, eladod magad, mert nem akarsz megválni a maradék pénzedtől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A te bajod, ha képtelen vagy dönteni függetlenség és elkötelezettség között, de ne tartozz azok közé a nők közé, akiket a család és a pasik kihasználhatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lapátra tettek, és nehéz helyzetbe kerültél, még az anyagiak miatt se ragaszkodj olyan pasihoz (baráthoz), aki túlságosan független, s akinek nincs rád szüksége.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője