Ma átmeneti elhidegülés, szakítás, csalódás várható - Egymondatos horoszkóp: Április 8.

2017.április.8.

A barátságtalan Vénusz-Szaturnusz rezgések még a legjobb kapcsolatokat is próbára teszik, átmeneti elhidegülés, szakítás vagy csalódás várható. Fel kell dolgoznunk az elutasítás, az elhidegülés okozta frusztrációkat, és az is kiderülhet, hogy legfontosabb kapcsolataink működtetéséhez a szokásosnál nagyobb felelősséget kell vállalnunk. Konfliktus támadhat a szabadság iránti igényünk és egy kapcsolattal járó előnyök, illetve kötöttségek, korlátozások között. Ez az időszak kimerítheti pénzügyi tartalékainkat, és rá fog kényszeríteni bennünket a takarékoskodásra vagy a pénzhez való viszonyunk átértékelésére.

Ma átmeneti elhidegülés, szakítás, csalódás várható - Egymondatos horoszkóp: Április 8.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Házasságodban mosolyszünetre számíthatsz, és ne áltasd magad azzal, hogy a munkádra vagy a tanulásra szánt idő tulajdonképpen hitvesed érdekeit szolgálja.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem megfelelő módon kérsz segítséget, barátaid vagy üzletfeleid elutasítanak, ha pedig egyáltalán nem kérsz, csak kevésre vagy semmire sem számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti vagy hivatásbeli érdekből fenntartott kapcsolatod nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, és ha valami nem megy igazán, azt jobb mindjárt abbahagyni.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnereddel, rokonaiddal meggyűlhet a bajod, csalódhatsz valakiben, a munkahelyeden pedig törődj bele, hogy pillanatnyilag be kell érned rangon aluli feladatokkal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi, szexuális vagy üzleti kapcsolatodban feszültségek alakulnak ki, üzletkötés meghiúsulhat, és a mai randidon is valami könnyen félrecsúszhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ami otthon történik, nem olyan, mint régebben volt, és ha legfontosabb vágyaid nem elégülnek ki a kapcsolatodon belül, akkor nem érdemes kitartani mellette.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a munkahelyeden szigorú szabályok tiltják meg a munkatársak közötti kapcsolatot, és nem akarod a felmondást kockáztatni, viszonyodat tartsd titokban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Részed lehet elutasításban, szeretteidért áldozatot kell hoznod, és amíg nem érzed magad biztonságban anyagilag, nem fér bele az életedbe egy új kapcsolat.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Mostanában mindig neked kell többet tenned a családi kapcsolatokért; talán azért nem tudsz ötről hatra jutni anyagilag, mert neked kell fizetned a rezsiköltségeket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem tudsz megbízni a párodban, vagy bezárkózol érzelmileg, nem sikerül olyan légkört teremteni magad körül, hogy vonzódjon hozzád, szeressen veled lenni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki megrövidíthet, és igencsak költséges vállalkozás anyagilag lépést tartani jómódú barátaiddal, másnak luxuscikket venni pedig mindig kockázattal jár.

Halak (02. 20-03. 20.) Amíg kizárólag azért vonzódsz, valakihez, mert hasznot húzhatsz az illetőből, mert rajta keresztül válhat belőled elismert ember, érzelmi világod nem fejlődik.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói