Ma megbánthatsz valakit, akit nem szeretnél - Egymondatos horoszkóp: Február 5.

2021.február.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A reggeli órákban a Skorpióban lévő Hold quadrát fényszöge a hátráló Vízöntő-Merkúrral kedvezőtlen banki és anyagi ügyek intézésére. Ha úgy érzed, el kell mondanod a véleményedet, először talán kedvesen, majd egyre tolakodóbban állsz elő újító terveiddel. Megbánthatsz valakit, akit nem szeretnél, és utána magyarázkodhatsz! A húgyhólyagod rendkívül érzékeny, de a várandós kismamáknak sem árt az óvatosság, mert a Skorpió-Hold vetélést okozhat. A barátságos Hold-Plútó rezgések hatására délelőtt talán a múltaddal kell szembenézned, de szívesen beleveted magad olyan munkába vagy tanulmányba, amely összpontosítást igényel. Este, amikor a Hold már átlép a Nyilas jegyébe, változatosságra van szükséged. A nők és a férfiak azonos hullámhosszra kerülnek, izgalmasnak találják egymás lelkesedését, különcségét és ötletgazdagságát.

Ma megbánthatsz valakit, akit nem szeretnél - Egymondatos horoszkóp: Február 5.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Hivatali, üzleti ügyeidben fontos lehet ez a nap, de ha pénzügyi tanácsra van szükséged, nézz megbízható forrás után, este viszont kikutathatod a másik nem titkait.

Bika (04. 21-05. 20.) Komoly erőfeszítésedbe kerül elfogadtatni magad környezeteddel, úgy érzed: "Minek ezt erőltetni?", este viszont már az anyagiak és a szex élveznek elsőbbséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne ess kétségbe, hogy kissé felhalmozódtak munkáid, sőt az eddigiek mellé rád sóztak egy újabb adagot, munkabírásod és intelligenciád átsegít a nehéz helyzeten.

Rák (06. 22-07. 22.) Némi rafinériával elérheted, hogy a társad szívesen legyen veled, de ez már nem szerelem, csak manipuláció, ne akard magadhoz kötni, a szerető szív nem birtokol.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem lenne okos dolog elhárítani a megbízásokat, még akkor sem, ha nincs kedved dolgozni, de szerelmi életed izgalmasabb lehetne, ha a pároddal foglalkoznál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégáidat ne kritizáld azért, mert olyan friss szemmel látják a dolgokat, amit te már elveszítettél, tudásodnak köszönhetően mégis nyeregben vagy.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tudatában vagy annak, hogy a vagyon a költekezés és megtakarítás egyensúlyából születik - ha valaki tanácsot kér tőled, ez a közeledés egy formája is lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Saját biztonságod érdekében szükséged van legalább egy olyan területre, ahol kompetensnek érzed magad, de meg kell nézned minden kiadott forintot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne engedj a pesszimizmusodnak, ne hagyd, hogy megrövidítsenek, de felgyorsult, megváltozott világunkban meg kell felelned a megváltozott követelményeknek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne áruld el senkinek, hogy neked is vannak anyagi vagy érzelmi gondjaid, s nem is jelentéktelenek, viszont törd a fejed, hogyan töltsd meg újra a pénztárcádat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Konokságod miatt könnyen szerezhetsz újabb ellenséget, ám ha megbízód nem tesz megfelelő ajánlatot, tartalékban vannak azért más munkaadók is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha útnak indulsz, a pasid elmagyarázza, miért tart veled – mintha kizárólag üzleti ügyről lenne szó, de a szemében felvillanó szikra hátsó szándékot sejtet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője