Nagyon jó időszak áll előtted - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 13.

2017.augusztus.13.

Ha fegyelmezetten, szervezetten végzed a munkádat, és ha szervezőkészséged kitartással társul, akkor ebben az időszakban az Oroszlán Nap és a Nyilas-Szaturnusz harmonikus fényszögnek köszönhetően biztonságban érezheted magadat. Olyan időszak ez, amikor felnősz a feladataidhoz, lelkiismeretességednek és összpontosító képességednek köszönhetően mindent be is fejezel, amibe csak belevágsz. Feletteseid bizalmát, együttműködését is elnyerheted, a szerelemben pedig párod díjazni fogja felelősségteljes magatartásodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem is képzelted, hogy kedvesed, aki lenyűgöző jelenség, milyen remek szervező, neked azonban ma leginkább azzal imponál, ahogy utazási ügyben intézkedik.

Bika (04. 21-05. 20.) Sokat nyerhetsz egy ingatlanügyleten, nagyszerű üzletet csinálsz, de fontos, hogy szabályszerűen járj el, hiszen nem tanácsos ujjat húznod az adóhivatallal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonaid azt szeretnék tudni, miért választottál olyan pasit magadnak, aki már egyetemre járt, amikor megszülettél: valószínűleg azt hiszik, a pénzére fáj a fogad.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai csillagállás megtanít, hogy semmit sem adnak ingyen, és hogy a cégednél csak lojális alkalmazottakat léptetnek elő, és fizetésemelést is csak ők kapnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partnered komolyan vesz, díjazza felelősségteljes döntéseidet, de az sem kizárt, hogy tartósabb kapcsolat alakul ki egy ismeretségből, mint remélted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó, ha azzal töltöd a napot, hogy behozod az otthoni teendőkben felhalmozódott elmaradásaidat, de a családi kötelezettségeket túlságosan nyomasztónak érzed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár a cég kitűnően megy, támogatóid (rokonaid) ragaszkodnak hozzá, hogy részt vegyél egy elitpartin, főként azért, hogy állandóan forgalomban legyél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megbízhatóságodat díjazzák, főnökeid vagy más tekintélyszemélyek ösztönzően hatnak rád, és ha nincs állásod, találhatsz egy hosszabb távra szóló lehetőséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kitartásodnak beérik a gyümölcse, távoli utazásra is elérkezett az idő, de többet érhetsz el a hosszú távú célokra koncentrálva, mintha kicsiket tűznél ki magad elé.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti ügyeidben nem véthetsz sem a törvény, sem az etika ellen, irodád költségvetését is meg kell nyirbálnod, főleg, ha az utóbbi időben túl nagyvonalúan kezelted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) El akarod kápráztatni a Nagy Őt, ami érthető, ha saját társadalmi pozíciódat összeveted az övével, de ez a madár talán túl magasan szárnyal hozzád képest.

Halak (02. 20-03. 20.)
Szereted a munkádat, keményen dolgozol, és sok időt áldozol szakmai előrejutásodra, de a megcélzott magasabb poszt eléréséhez több felelősséget kell vállalnod.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!