Napi horoszkóp: Ma mindent elbírsz - Május 24.

2022.május.24.

A Halak jegyében lévő Mars és a Bika-Merkúr harmonikus fényszöge kedvez a szellemi tevékenységeknek, és lehetővé teszi, hogy ötleteinket megvalósítsuk a gyakorlatban, lecseréljük régi járgányunkat egy új modellre, kifejtsük álláspontunkat és meggyőzzük tárgyalópartnerünket nézeteink helyességéről. Ez a konstelláció fokozza szellemi és fizikai teherbíró képességünket, ezért bármely kihívással megbirkózunk. Kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek kitűnő reflexeket és koordinációs készséget igényelnek. Jóllehet a száműzött Kos-Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus kapcsolata miatt óvakodj az olyanoktól, akik félnek a lekötöttségtől, és azt sem tudják, mi az a romantika, de kezd világossá válni, hogy mit akarsz tenni, amikor a szíved már döntött és meg tudtok állapodni a kapcsolat olyan formájában, amelyik mindkettőtöknek biztonságérzetet ad.

Napi horoszkóp: Ma mindent elbírsz - Május 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Kolléga gyanúba keverhet, amiben reménykedsz, átverésnek bizonyul, de ha a barátod üzleti vagy házassági ajánlatot tesz, nem lesznek többé anyagi gondjaid.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi kapcsolataiddal legyél óvatos, az újrakezdés pedig olyasvalami, amit nem szívesen csinálsz: tétovázol, ha jelentős változtatásról van szó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindig van valaki, aki mérges rád, de eleget teszel kötelezettségeidnek, megszilárdíthatsz egy kapcsolatot, amely támaszt nyújt nehéz időkben.

Rák (06. 22-07. 22.) A csapatmunkának, az utazásnak több formáját is kipróbálod, a munkád és az anyagiak pedig olyan döntésre kényszerítenek, amely pragmatikusan is jónak bizonyul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valószínűleg hátrahagyod életed bizonyos részeit, amikor egy kapcsolatot szeretnél elmélyíteni, de a mai napon érdemes plusz juttatásokért alkudoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti tárgyalás vagy állásinterjú fontos lehet, és ha új állást vagy üzletet akarsz felhajtani, most sokkal jobb az alkudozásra az erőd, mint később bármikor lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapod meg a pozíciódhoz illő juttatást, nézz új állás után, de ha házasságod a bizalomra épült, mindkettőtöknek a biztonság érzését fogja nyújtani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkahelyi vagy üzleti kapcsolatod gyorsan fejlődik, hívd meg kevesedet az otthonodba, és adj lehetőséget neki, hogy végre megvallhassa az érzéseit!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a munkahelyi nagy hajtás miatt kevesebb időd van a párod és a családod számára, de a szabadságodat talán feláldoznád egy gyerekért.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jól bánsz a szavakkal, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a magad javára fordítani, de a véreddé vált a spórolás, pedig elkelne néhány dögös fehérnemű.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ötletedet pénzre válthatod, de egyik ismerősödet vagy vevődet zavarba hozod kellemetlen kérdéseiddel, miközben egyre mélyebb vonzalom fűz hozzá.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kemény munkát és elszántságot igényel, ha mindent el akarsz érni, amit kitűztél, de ne hagyd, hogy a nap kötelezettségeid teljesítése nélkül teljen el.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő